Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Segítség kellene.Vagy én vagyok hülye vagy valami nem kerek
feltettem az 1.3-as phisyx-et de a rendszerem nagyon belassul tőle.És még ráadásul nem is működik(nekem).Először próbálom de nem jön össze a dolog.Valaki tudna segíteni?Például hol kell az nv control panelben engedélyezni a fizikát?Az lenne a legjobb ha valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy mit és hogyan mert nem tudom mit rontottam el.Vagy lehet valami driverütközés?Help 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
feltettem az 1.3-as phisyx-et de a rendszerem nagyon belassul tőle.És még ráadásul nem is működik(nekem).Először próbálom de nem jön össze a dolog.Valaki tudna segíteni?Például hol kell az nv control panelben engedélyezni a fizikát?Az lenne a legjobb ha valaki leírná nekem lépésről lépésre hogy mit és hogyan mert nem tudom mit rontottam el.Vagy lehet valami driverütközés?Help