Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz FőDudu #87357 üzenetére

Igen, volt szerencsem a 15 es a 17"-os verziohoz is, tenyleg beszaras, milyen jo a minoseguk ugy mindenfele szempontbol, abszolut ertem, mirol beszelsz.

Reszemrol az egyetlen kritika az volt, hogy amikor tenyleg hasznalod, olyan merhetetlen modon idegesito hangja volt a hutesenek, hogy nalam emiatt kiestek. Erted, unreal engine-ezunk otthon a gyerekkel, ugy meg nem lehet normalis kreativ munkat vegezni, hogy kozben ott ariazik a laptop orakon at. Dehat valamit valamiert, a fizikat nem lehet megb@szni, nagy ero kicsi, vekony hazban az ilyen. Viszont ugy, ahogy te hasznalod, ez a budos eletben nem fog elojonni, valszeg konkretan kb be se kapcsolnak a ventik nalad (plane 100mV undervolttal), vagy ha de, akkor is minimumon porognek. De ugye ez szinten allatorvosi lo, (jol megtalaltuk egymast :DDD) mert gamer laptopon gamelni szokas amikor terhelve van, azt meg altalaban fejhallgatoval csinalja a nep, ugy meg nem zavaro a dolog.

ui.: Amugy szerintem a razer minosege konkretan az apple felett van. Azert, mert ugyanazt a szintet hozza, csak eppen ugy, hogy kozben szerelheto, bovitheto (ssd, ram, akku akar otthon is cserelheto amennyire tudom), ami nagyon nem mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák