Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FőDudu #87357 üzenetére
Igen, volt szerencsem a 15 es a 17"-os verziohoz is, tenyleg beszaras, milyen jo a minoseguk ugy mindenfele szempontbol, abszolut ertem, mirol beszelsz.
Reszemrol az egyetlen kritika az volt, hogy amikor tenyleg hasznalod, olyan merhetetlen modon idegesito hangja volt a hutesenek, hogy nalam emiatt kiestek. Erted, unreal engine-ezunk otthon a gyerekkel, ugy meg nem lehet normalis kreativ munkat vegezni, hogy kozben ott ariazik a laptop orakon at. Dehat valamit valamiert, a fizikat nem lehet megb@szni, nagy ero kicsi, vekony hazban az ilyen. Viszont ugy, ahogy te hasznalod, ez a budos eletben nem fog elojonni, valszeg konkretan kb be se kapcsolnak a ventik nalad (plane 100mV undervolttal), vagy ha de, akkor is minimumon porognek. De ugye ez szinten allatorvosi lo, (jol megtalaltuk egymast
) mert gamer laptopon gamelni szokas amikor terhelve van, azt meg altalaban fejhallgatoval csinalja a nep, ugy meg nem zavaro a dolog.
ui.: Amugy szerintem a razer minosege konkretan az apple felett van. Azert, mert ugyanazt a szintet hozza, csak eppen ugy, hogy kozben szerelheto, bovitheto (ssd, ram, akku akar otthon is cserelheto amennyire tudom), ami nagyon nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest