Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peet05
üzenetére
Zajra visszatérve alapon tegyük fel valamivel több használva vízzel, mert hallom a vízhűtés alap zaját, valami az hogy megy a motor. Maxra tekerve a fordulatszámot majdnem ugyanaz nagyon picivel több mint 50%-on hajtva. Viszont terhelve meg mivel alacsonyabbak a hőfokok nem kínlódik annyira a laptop ventilátor, vagyis nem romlott a helyzet egyáltalán sőt ami hangos az a laptop hűtési zaja szokott lenni mikor dolgozik, mert alapon semmi. Játékoknál terhelve általában 50-60% dolgozik a proci, ok ha olyan a játék akkor legyen 70% ami titka hosszú távon az is mozog. Szóval a liftezés strapálva más dimenzió így is.

#103619 Pakmara:
Fogalmam sincs. Azt szeretném én látni hogy a vastag réz lemezem szétrohad, netán ki Lyukad?
Szétszedni a most vásárolt egységet nem fogom, nem értek hozzá, több lenne a baj és kockázat. Viccesen tudom csak megközelíteni a helyzetet....rohadjon, több lesz benne a hely víznek, ergo jobban fog hűteni.
Másik, nem hiába vettem még egy laptopot ugyanilyet tartalékba szerintem jó olcsón számítva mit nyújt nekem, nézek elébe a következményeknek. Választani meg azokból a kész komplett hűtőkből tudok amik a piacon vannak boltban árulva, mert építeni én ilyet soha nem fogok tudni. Ez szerintem más világ mint az asztali. Jó olyat sem építettem eddig vízzel.
Lehet ebből is tanulni fogok tanulópénz néven, kitudja, egyszer élünk ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen széket vegyek?
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Buds FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szétszedni a most vásárolt egységet nem fogom, nem értek hozzá, több lenne a baj és kockázat. Viccesen tudom csak megközelíteni a helyzetet....rohadjon, több lesz benne a hely víznek, ergo jobban fog hűteni.
Másik, nem hiába vettem még egy laptopot ugyanilyet tartalékba szerintem jó olcsón számítva mit nyújt nekem, nézek elébe a következményeknek. Választani meg azokból a kész komplett hűtőkből tudok amik a piacon vannak boltban árulva, mert építeni én ilyet soha nem fogok tudni. Ez szerintem más világ mint az asztali. Jó olyat sem építettem eddig vízzel.
Muerte