Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz peet05 #103620 üzenetére

Zajra visszatérve alapon tegyük fel valamivel több használva vízzel, mert hallom a vízhűtés alap zaját, valami az hogy megy a motor. Maxra tekerve a fordulatszámot majdnem ugyanaz nagyon picivel több mint 50%-on hajtva. Viszont terhelve meg mivel alacsonyabbak a hőfokok nem kínlódik annyira a laptop ventilátor, vagyis nem romlott a helyzet egyáltalán sőt ami hangos az a laptop hűtési zaja szokott lenni mikor dolgozik, mert alapon semmi. Játékoknál terhelve általában 50-60% dolgozik a proci, ok ha olyan a játék akkor legyen 70% ami titka hosszú távon az is mozog. Szóval a liftezés strapálva más dimenzió így is. :))

#103619 Pakmara:
    Fogalmam sincs. Azt szeretném én látni hogy a vastag réz lemezem szétrohad, netán ki Lyukad? :U Szétszedni a most vásárolt egységet nem fogom, nem értek hozzá, több lenne a baj és kockázat. Viccesen tudom csak megközelíteni a helyzetet....rohadjon, több lesz benne a hely víznek, ergo jobban fog hűteni. :DDD Másik, nem hiába vettem még egy laptopot ugyanilyet tartalékba szerintem jó olcsón számítva mit nyújt nekem, nézek elébe a következményeknek. Választani meg azokból a kész komplett hűtőkből tudok amik a piacon vannak boltban árulva, mert építeni én ilyet soha nem fogok tudni. Ez szerintem más világ mint az asztali. Jó olyat sem építettem eddig vízzel.
    Lehet ebből is tanulni fogok tanulópénz néven, kitudja, egyszer élünk ez van. :R

Új hozzászólás Aktív témák