Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FőDudu

veterán

válasz Xpod #94591 üzenetére

Ha alvashoz hasznalnad, akkor ezt.

Nejemnek van, valami lehetetlenul vekony fulhallgato. Nem audiofil - inkabb podcast meg background music celjara valo. Tenyleg lehet benne aludni.

En elobb vennek meg egy Nicehack Traceless vagy Faaeal Iris Ancestor 2.0 verzios olcso earbudot - nekem ezek a legkenyelmesebbek. Pedig van itthon par draga fulhallgato/fejhallgato/IEM is. Ezek melle passitani kell egy parameterezheto BT vagy USB DAC-t es kihuzni oket Harman gorbere. Onnantol meg lehet ahitattal hallgatni.

Megis durva, hogy az 1 Euros aru Traceless szerintem szebben szol az osszes draga 'szaromnal'.

A Traceless-en peldaul az osszes huros hangszer kb csodalatosan szol. Megkockaztatom, hogy jobban eloadja oket, mint a planar vagy epp a (tobbszazszor) dragabb AKG vagy Sony fejhallgatom.

Nem kell bajlodni a kisujjnyi vastag kabellel, nem kell szorakozni a meghajtassal - eleg egy sima BT/USB Dac ami tudja a parameterezheto EQ-t. Szerintem ezzel az emberek 99%-a jol elvan ha passzol a fules formaja a fulukbe.

Ha meg maradnal a sajatodnal, akkor esetleg keress hozza 3D nyomtathato earhook-ot. Hatha egy marekkal nyomtatva meg evekig hasznalhatod.

Új hozzászólás Aktív témák