Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
XDuoo
Megtaláltam életem dongliját -
.DLL
veterán
Sziasztok!
Hangzásra, kényelemre, hordásra nagyon bejöttek a Shure SE215-535 fülesek, van ezeknek valami olcsóbb alternatívája más márkában, ami tartósnak is bizonyult már esetleg, 20e Ft körül? KZ gyakran felmerül, de nem ismerem ki magam a kínálatban, de persze más márka is jöhet.-IEM
-lehetőleg fül mögötti kábel
-cserélhető kábel, amihez van is választék (pl: mmcx) -
gaben22
senior tag
válasz
fehér_ember #93190 üzenetére
Én amikor a 64 Audio Volürt vettem is hasonló volt a helyzet, viszont germánoknál kevesebb volt a gari. Végül magyaroktól vettem és még tudtunk az árban is mozogni, picsipacsi nekik érte. Na, kár volt most megnéznem, én kb. megjelenés után vettem, ahhoz képest most 200 000-rel olcsóbb
. Szeretem a drága műszaki cuccokat, de az árzuhanást nem, ami sokszor velejárója
.
-
szaki58
aktív tag
válasz
laleeee #93178 üzenetére
Megjött. Örülök, hogy belevágtam az agyba dugós dologba. Amit hallok, nagyon tetszik. Ismét nem csalódtam az iBassoban. Dinamikus, szép basszusok, nagyon szép közepek, magasak. Ez viszonylag nagy kimenő teljesítményű az elődökhöz képest, de senki ne gondolja, hogy nagy fejesek hajtására készült. Igen, meghajtja, de... high erősítésen, 80-90% hangerőn. De így is remekelt az iBasso SR3-al. A Revonexttel is jól szól. Nyilván nem egy súlycsoport a nagy fejessel, de szépen símít a magas kiemelésen. Nagyon is hallgatható. Na, majd az új fülessel... Informatív, szép Oled kijelző.
Érkezik az Oriolus Isabellae!!!
Tudom, hogy nem jó topikba írtam, de itt kérdezted. Bocsi. -
-NoVa-
veterán
válasz
hoodoo86 #93191 üzenetére
Gen 3? Jajj...
Ha nem lenne G7-em, akkor még akarnék a sorba egy A&K T9iE-t is. A Beyerek jobbak rockra, metálra,elektronikusra, az A&K természetesebb jazzre, élő akusztikus dolgokra, ahogy a G7 is.
A két Xelento közül az első generáció légiesebb, világosabb, a második teltebb, melegebb. Utóbbi egyértelműen fejlődött hangban, de az első generáció laposabb, annyira szépen belesimul a fűlembe, hogy simán el tudnék vele aludni. -
hoodoo86
tag
válasz
fehér_ember #93186 üzenetére
A Xelento 2 remote a Beyer-től is 999 euro volt (19% áfával). Kitették a "LETZTE CHANCE" címkét, tehát végkiárusítás miatt akciózták le.
Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e 3. generáció.
-
fehér_ember
addikt
Hát valóban nem az ár, hanem a garancia + személyes átvétel miatt fogok itthonról vásárolni. Persze talán "egyenest" a beyertől is mertem volna; variálni viszont már nem akarok.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
fehér_ember #93188 üzenetére
Kellően erős akció esetén a package forwarding service a barátod mint alternatív útvonal (én pl. a Mailboxde segítségével szoktam ilyemit intézni kevésbé rugalmas német kereskedőktől), de vannak EU-n belül lengyel, francia, olasz kereskedők, akik nem csinálnak ügyet a magyarországi szállításból.
A hifishow helyszíni kipróbálás szempontjából jó lehet, de ha akad majd valamilyen konkrétum, ami megtetszik mindenképpen nézz körbe a megbízható EU-s boltokban, mivel sok esetben a hazai akciós árra is simán ráhajtogatják a temetőajtót külföldön.
-
fehér_ember
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #93187 üzenetére
Csak német vagy osztrák címet lehet megadni, sajnos.
Tudom vannak kerülőutak, de inkább egyenes kellene.
Majd hifishow-k ideje alatt jó esetben lehet lesz valami minimális kedvezmény.
Ja, amúgy csupa hazai vásárlásra buzdító árakat látni ha szétnéz az ember (szóval inkább ne nézzen vagy ne is akarjon vásárolni). -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
fehér_ember #93186 üzenetére
Itthon teljesen értelmetlen high-end vagy TOTL fülhallgatót venni (bár ami azt illeti árkategóriától függetlenül vannak problémák bőven, csak mindegyiknél más
), a kínálat gyér, az árazás ergya.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
btraven #93183 üzenetére
A Sony esetében illesztékekből jellemzően 3 eltérő megközelítés van:
- az általad linkelt Sony szilikon illeszték: traszparens (fehér és füst szürke színben), egy féle anyagból készül, valamivel merevebb és kicsit vastagabb anyagú az illeszték palást részén, mint a Sony Hybrid, nem rendelkezik színkódos méretezéssel, jellemzően 3-4 különböző méretű párt adnak belőle a belépőszintű Sony fülhallgatók mellé.
- a klasszikus Sony Hybrid: nem transzparens, fekete és fehér színekben érhető el, az előzőnél vékonyabb anyag az illeszték palást részén, de rugalmasabb, színkódos anyagú hangvető csőre fekvő részből áll. Jellemzően 3-4 különböző méretű párt adnak belőle. Ez talán a leggyakrabban fellelhető darab és külön is megvásárolhatod 4 különböző méretet tartalmazó csomagban.
- Sony Hybrid + Comfort foam szivacsos kivitel: ez a legritkább összeállítás a trióból, jellemzően a Sony éppen aktuális csúcs fülhallgatói mellé jár (pl. IER-Z1R). Ez a Hybrid szürke színű, enyhén átlátszó, a hangvető csőnél nem színkódos, de szintén eltérő anyagú, a palást peremének belső részén pedig bordázott. A Comfort illesztékek méretre és formára a klasszikus Hybrid dimenzióit követik, viszont kívülről egy gumi és foam hab keverékéhez hasonlatos rugalmas szürke színű palástot kaptak, belül a klasszikus Hybrid színkódos hangvető csőre illeszthető része és a két anyag között fekete foam. Jellemzően itt 6-7 különbő méretű párt kapsz. -
peugeotmate
őstag
válasz
btraven #93183 üzenetére
Az általam linkelt pakkban SS, S, M és L méretek vannak. Konkrét fülhallgatóhoz is adtak régebben többet, igen. (Az első szett hibrid nekem is úgy lett meg, hogy kb a fülhallgatóval sem volt sokkal drágább, mint külön illesztéket venni.)
Viszont ami a képen van példafüles, ahhoz szerintem nem hibrid jár. Nem mindegyik fülhallgatójához adta és adja a Sony. -
btraven
őstag
válasz
peugeotmate #93180 üzenetére
Egy Sony-hoz eleve több ilyen illesztéket adnak? Ez rémlik hogy nekem volt ilyen választék.
-
SZKEBE75
senior tag
Atomizer
gaben22
peugeotmate
-NoVa-Uraim,köszönöm szépen a tanácsokat!
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
SZKEBE75 #93173 üzenetére
Én 10 éve már Sony hibrid illesztékkel nyomom (Xears, Vsonic, Xiaomi, Sennheiser cx300, Soundmagic stb. fülesekre jó volt). Ha jó az átmérő a fülesre, akkor én ezt ajánlom.
-
gaben22
senior tag
válasz
SZKEBE75 #93175 üzenetére
Sajna a vetőcső (bore) vastagsága IEM-ről IEM-re más lehet. Meg kell nézni a tied milyen és akkor az alapján már tudsz válogatni. Indulj ki abból, amit adtak hozzá, amelyik jól szól az alapján el tudsz kezdeni keresgélni, már ha egyáltalán kell, mert lehet simán lesz 1 köztük, ami neked nagyon jó.
-
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #93169 üzenetére
Jelenleg egy Revonext QT2 S fülhallgatóm van, mást nem is ismerek. Ennek a tipusnak viszonylag hosszúfúvókája van, és nekem jól be kell tolni, hogy megfelelő basszus legyen.
Erősen remegett az ujjam az enter fölött (Head-fi), de ekkor azt olvastam, hogy az Isabellae rövid, vastag fúvókával bír. Lehet, hogy ha megveszem, nem is tudom használni?! Biztass valamivel, légy szíves.Holnap itt van az iBasso DC07 Pro
-
Atomizer
tag
válasz
SZKEBE75 #93175 üzenetére
Ez annyira egyedi dolog mind a Te füled, mind az adott füles szempontjából, hogy nehéz megúszni a kísérletezést. Nekem van, hogy ugyanazon eartip az egyik fülesemmel tökéletes, a másikkal meg nagyon nem. Ha megvan a gyári szett, az méret szempontjából jó kiindulási pont. De sok gyártónál vannak köztes méretek is.
Nekem a Tri Clarion és a Penon Liqueur a két kedvenc, de nekem nincs meg ez a füles. A többiek is biztos ajánlanak párat.
-
gaben22
senior tag
válasz
SZKEBE75 #93173 üzenetére
Gumiharangra (aka illeszték) gondolsz nem jack csatlakozóra, ugye? Az nagyon az egyénen múlik, hogy milyen a fülformája, hallójárata és egyéni preferenciája, adott fülhallgató hogy illeszkedik, meddig tud bemenni, stb.. Ráadásul hangzást is tudja egy adott gumiharang módosítani. Van olyan is, akinek más méretű kell az egyik fülébe, mint a másikba. Szerintem előbb-utóbb mindannyiunk telerak egy (vagy több) ilyet
-
SZKEBE75
senior tag
IE 900-hoz milyen fülhallgató dugókat ajánlatok?
-
btraven
őstag
Most jöttem rá hogy a neve flathead earbud. Mert az earbud-ot rámondják mindenre. Nagy segítség lenne ha ez az összefoglalóba is bekerülne.
-
-NoVa-
veterán
válasz
szaki58 #93168 üzenetére
Nehezítésnek a legolcsóbb 3 füles, amit még elő-elővettem használni, az a Periodic BE / Oxygen / Tea trió. Mind 300$, itt kezdődött a kifogástalan koherencia, tér és részletesség összhangja. Manapság a Pilgrim vagy a Meze Alba felé nézelődnék.
De mostanában csak a G7 és a két Beyerdynamic közül választok, mászkálós kompromisszumosnak elég a Samsung Buds 3 TWS. Nagyot fejlődött ott is minden már. -
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #93167 üzenetére
Az Oriveti kilőve, mert nem vettem észre, hogy időközben megjelent az iBasso DC07 Pro. Márpedig ez nincs párban, akciósan. Alszom rá egyet (de csak egyet
), és valószínűen megveszem vasárnap este. Van a Muzixnál 17 780.-Ft-om, ezt most beforgatom. Ez a része lerendezve, és szabadon mozoghatok a füles esetében. Azon még agyalok, hogy Isabellae, vagy valami más, amit javasolsz!
-
-NoVa-
veterán
válasz
szaki58 #93166 üzenetére
350-es és 450-es szűrő kell, az egyio a gyári szűrő tetejére a vetőcsövön, a másik az egyik szellőzőnyílásra.
Szórakoztam ilyesmikkel egy darabig, de a mindennapokban egy meleg napon nem biztos, hogy a ház szellőzőjére felragasztott szűrő a fülesen marad, szeret inkább átvándorolni rám.
Szóval én inkább a készen, jóra tervezett használati tárgyakra szavazok.Az Oriveti nekem graph alapján nem kéne, aztán meghallgatva bármi lehet. Nézd meg a Kefine Delci-t, az legalább nem visong, nem túloz, esti hallgatásra minden módosítás nélkül inkább olyasmit vennék elsőre, ha már olcsó izék.
-
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #93160 üzenetére
Bogarat tettél a fülembe! Már nézegetem a KBEAR füleseit. nagyon olcsók, de jók is? Milyen tuningra gondoltál? lehet, hogy több tipust is megveszek. Az egyik az általad ajánlott Rózsapinty (madár-madár
, ha nem is Isabellae).
Meghajtást így is-úgy is kell vennem, és az iBasso DC06 megfelel. Az elődjeit ismerem, voltak.
Tehát a belinkelt, vagy a DC06+KBEAR éri meg jobban? -
btraven
őstag
Én ezt a táblázatot találtam earbud-ok osztályozása [link]
Jól mondom hogy az earbud az ami nem IEM, és nem megy a hallójáratba. Marha zavaró hogy sok helyen minden fülhallgatót earbudnak hívnak.Az a baj hogy rám jön a gyűjtő szenvedély. Aliexpress meg rá tesz egy lapáttal, mert ingyenes a szállítás ha még hozzá teszek, így 3 earbud-ot vettem 1 helyett.
-
szaki58
aktív tag
válasz
-NoVa- #93160 üzenetére
Szóval a helyzet az, hogy van egy láncom, aminek iBasso SR3 a vége. Sok esetben jó lenne még egy kis zene fekve az ágyban, de a bumszli fejessel meg sem lehet mozdulni a párnán.Ezért gondolkodom az agyba dugóson.
Mivel külön láncot szeretnék (ne legyek az asztali erősítőhöz kötve), szükségem lesz egy meghajtásra is. Itt az "ujjbegy" (dongle), vagy DAP jöhet számításba. A jó DAP bizony drága, ezért gondolkodom az egyszerűbb, olcsóbb megoldáson. itt jött a képbe az Isabellae, de a Head-fi forumát olvasva alternatívaként sok fülest említenek még meg. itt került a képbe az ORIVETI OD200.
A kérdésem az, hogy ár/érték szempontjából erről az ajánlatról mi a véleményed?
[link]
Elnézést a hosszabb körítésért, de így érthetőbb, hogy miért izgat ez a dolog engem. -
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
UIISII I8 Lightning fülhallgatóról van valakinek infója, hogy milyen? Akár összehasonlítási alapja Soundmagic E11/E10-el. Vagy engedjem el, kacat.
Köszönöm!
-
-NoVa-
veterán
válasz
szaki58 #93156 üzenetére
Tipikusan a felsőbb kategóriás izék nem lesznek rosszak pár év alatt, csak az alsóbb kategóriás izék zárkóznak fel eléggé ahhoz, hogy már kevésbé lep meg, kevésbé nyűgöz le, mint anno. Avagy ha fogsz egy 20$-os KBEar Rosefinch-et, kicsit módosítgatod, akkor kész is a szegény ember Isabellae-je. Sokszor bőven elég az, hogy 10% költéssel 90% teljesítménynél jár, máskor jól esik a megtervezett vizuális harmónia, a tapintás, és azok a nüansznyi rétegnyi kifinomultság a térben, tonalitásban, amit fillérekért nem kapni meg. Az ifi forrásaimhoz szerintem hangban, és kinézetben is jó párosítás lenne utazós cuccnak, csak elhanyagoltam mostanában ezt a formátumot még kevésbé helyigényes TWS-ekkel, így a Pilgrim mellett szerepel nálam az Isabellae, az "érdekel, de nem költök most rá" listán.
-
guppy
őstag
Sziasztok!
Planar IEM beszerzésén gondolkozom (lehet DD is) 20k környékéig, erősítőről hajtva, első sorban alterhez, enyhe V hanggal. Vannak ajánlott típusok?
Esetleg megbízható teszelő oldalakat, tesztelőket tudtok javasolni ? (összefoglalóban nem találtam rá ajánlásokat)
-
szaki58
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Régóta szemezek egy fülhallgatóval, és erről szeretnék véleményt kérni.
Oriolus Isabellae
Most jó árban kínálnak egy használtat a Head-fi.org-on, 245 €-ért.
Találkozott-e már valaki vele? Megérheti-e ezt az árat? (lehet, hogy 200-ért is el lehetne hozni!) -
btraven
őstag
Earbud-ok aliról.
Vido Wired $4.98
DIY KGIS $5.25
NiceHCK Traceless $5.56
FAAEAL Earphones Iris 2.0 $8.37
FENGRU DIY EMX500 $11.37
Venture Electronics VE Monk Plus $11.60
YINCROW X6 $15.06
Qian 69 $22.61Ezekből mindegy melyiket veszem?
Esetleg magyar boltból hasonló? Hogy ne kelljen heteket várnom.
-
-
janesz27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ikko oh10 füleshez keresek 2 pin-4.4 kábelt.
Sajnos a gyári kábele egy katasztrófa
Van valami ajánlott típus? -
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #93141 üzenetére
Annak nem standard MMCX foglalata van, mélyített cucc, szóval ha nem akarsz reszelni, maradj a gyárinál.
-
hoodoo86
tag
válasz
Albert.Tamas #93139 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
Albert.Tamas #93137 üzenetére
A kép ne tévesszen meg, a Muzikernél valami félrement, ezt a mikrofonos fajtát adják
Kisebb költségvetésben ez van még, teszi a dolgát. Nem pocsék, semmi kiemelkedő, nem drága.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánalni nekem valami jó fajta MMCX mikrofonos kábelt with 3.5 mm plug? -
-NoVa-
veterán
Még egy Cayin patch kábelt kipróbálok a láncban a DAP - PA10 közé jövő hónapban, már úton van.
Addig az ideiglenesen összetákolt 4 eres ezüstöm teszi a dolgát. Ha véletlenül jobban teljesítene, akkor rendesen kiöntöm ragaccsal, és összecsavarozom, de azért jobban szeretem, ha rutinosabban készült nagyszériás kábel teszi a dolgát, aminél mást lehet szidni, ha netán mégis kontakthibás lesz.
-
Bodor
veterán
válasz
-NoVa- #93134 üzenetére
Ezúton is köszönöm a lehetőséget a "sokminden" kipróbálására, párosításokra.
Engem nagyon meggyőzött az Effect Audio Ares S 8W kábel, valószínű, hogy meg is fogom hamarosan rendelni. Mivel nekem is az a tapasztalatom, hogy az Ares kábellel pont úgy szól a T9iE, mint a G7 ( azért vannak különbségek, ami miatt azért elfogadnám azt is), nem lépek fülesben feljebb, bőven elég és költséghatékony előrelépés lesz számomra a kábel csere. Cayin N8ii csöves módban szerintem csodákat tud kihozni minden fülesből.
A&K PA10 nagyon tudja a dolgát, megdöbbentő volt, hogy mennyit tud hozzáadni egy DAP-hoz, jelen esetben az AK SR-35-höz. Csak ajánlani tudom ezt az összeállítást.
G7 egy nagyon jó füles, nagyon tetszett a koherens hangzása, ha nem lenne a T9iE (aminek azért óriási előnye a kis méret és súly, a kényelem) , akkor biztosan rá esne a választásom ebben az árkategóriában, kár hogy most nem lehet kapni. Azért szívesen benne lennék egy G7, G10 összehasonlításban
.
EJ07-től talán túlzóak voltak az elvárásaim, főleg a Sonion Electrostatic Driver miatt, engem ott, akkor nem győzött meg, talán kevés idő volt az áthatóbb tesztelésre.
-
-NoVa-
veterán
Járt felém Bodor, hallgattunk sokmindent. Ő az Effect Audio Ares S 8W kábel hatását az A&K T9iE + Cayin N8 ii között, én meg ezeket mindenfélével összevetve.
A T9iE csodálatos. Kinézetre is, de főleg hangra. Kicsit kevesebb a Xelento 2 -höz képest a sub basszus, több hangsúlyt engedve az énekhangoknak, transzparensebb... Azaz pont úgy szól, mint a G7 :)
A Cayin N8 ii csöves módban gyönyörűen hozta az analóg, határtalanul átható hangját, de az A&K PA10 -el megtoldott Cayin RU7 -el felcserélve sem maradt bennünk hiányérzet. A PA10 tágasabb, az N8 melegebb, áthatóbb volt összességében, apró tálalásbeli eltérések voltak, nem hatalmas minőségbeli lépcsők.
-
gaben22
senior tag
válasz
Albert.Tamas #93132 üzenetére
Ha nem sürgősen kell, akkor Aliexpress-ről rendelj, ha sürgősen, akkor szerintem ugyanezt megkapod itthon is csak drágábban. Én innen vettem DAP-nak meg fülhallgatóknak különböző méretekben. Bár akkor volt nekik 15 napos szállítás trackinggel, most csak sokért van, keress másik eladót.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Nincs veletlen valakinek fullhalgato toka barmilyen egyszeru
Budapesti vagyok -
Gomez
aktív tag
Szervusztok!
Sajnos kontakthibás lett a Venture Electronics Monk V2S fülhallgatóm. Mivel egyébként nagyot bejött a hangzása (rock és metál hallgatására), ezért újra ilyet tervezek rendelni. Annyi kérdésem volna még rendelés előtt, hogy továbbra is ez-e a best buy ezen az áron (~12 ezer Ft), vagy most valami más, nem agyba dugós fülhallgatót ajánlanátok inkább (esetleg itthoni, garis eladótól)?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok. -
Wialex666
csendes tag
válasz
Megaptera #93128 üzenetére
Köszi szépen, nekem ennyi bőven elég, amit írtál, ez alapján már okosabb vagyok, jobban tudok tervezni és döntést hozni.
Az egyedüli, amit kicsit furcsállok, hogy a kollága jelezte, hogy szerinte sok a magas, pedig az FR szerint ez egy fullra biztos füles azoknak, akik érzékenyek a magas/treble hangokra. Na mind1, engem egyébként nem nagyon zavarnak az ilyen darabok sem, de köszi még egyszer a részletes leírást.
-
Megaptera
csendes tag
válasz
Wialex666 #93126 üzenetére
Mással nem hallgattam még,csak ezzel a lejátszóval,amivel meg egész jó párost alkotnak,azt nem tudom/próbáltam,hogy más forrásról milyen,bár volt kölcsönben és ott is elnyerte a kolléga tetszését.
Abszolút nincs hiányérzetem,főleg,ha azt nézem,hogy ezért a pénzért mit kaptam.
Nem vagyok egy "basshead",szóval nekem bőven elég,amit tud.Az biztos,hogy kellemesebb,melegebb,mint mondjuk az Ety,bár annak is szeretem a basszusát,de itt valahogy ezzel a térérzettel nagyon szórakoztató,abszolút nem unalmas
Sőt.Egy új élményt jelentek a darkpsy/techno kedvenceim például.
Elég sok death/black metal és pszichedelikus-rock lemezt is hallgatok akár tiszta vokállal és tetszik.Vagy akár a dobok testessége,a cinek hangja.
Persze van,amit szerintem nincs az a lánc/Amber Pearl,ami megmenteneDe arról meg nem a hallgatói oldal tehet.
Annyi,hogy egy kolléga jelezte,hogy volt,amikor neki a magas sok volt néhány dal esetén,de egyébként egy sajátos,fun hangzása van.Megmutatnám,de október/november előtt nem járok a főváros környékén,akkor elvinném,koncert előtt ki lehet próbálni,de annyit én nem várnék
Nagyon jó kis füles,főleg ennyiért. -
Wialex666
csendes tag
válasz
Megaptera #93125 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi a jelentkezést!
Le tudnád nekem egy kicsit jobban írni az Explorer hangját, persze nem kérem hosszan, csak pár szóval is elég...
1. Olyanokra gondolok itt, hogy basszusban mennyire jó önmagában és mondjuk a többi IEM-edhez képest?
2. Sokan azt írják és mondják, hogy relaxos és hosszan hallgatható a hangja, de páran emellett "unalmasnak" írják le. Te ezt hogyan hallod?
-
Megaptera
csendes tag
válasz
Wialex666 #93123 üzenetére
Szia!
Explorer(Penon-Liqueur)+Cayin N3Ultra kombóval szórakoztatom magam
Nagyon szeretem a hangját,szegény ER3XR most pihen a fiókban.
Könnyű,kényelmes,órákig a fülemben van,de nem zavar egyáltalán és nem is mozog,mint pl a Fiio FH3,bár lehet az a gyári vontatókö....kábel miatt van
Annyiért szerintem jó vétel. -
Wialex666
csendes tag
válasz
laleeee #93122 üzenetére
Nagyon köszi az ajánlásokat!
Az RU7 jó lenne szerintem, de nagyon a keretemen felül van, szóval maradok házon belül és rámegyek az UA4-re. A fennmaradó összeget pedig inkább IEM-re költöm.
(Pl. Ami mozgatja a fantáziámat mostanában, az az AFUL Explorer és a friss Delci AE.)
Nem tudom, hogy van-e már valakinek itt a kettő közül, tippre azt írnám, hogy sajnos nincs.
-
Wialex666
csendes tag
válasz
laleeee #93117 üzenetére
Köszi az infót!
Durva, hogy az Alpha milyen sok cuccot aláz le, függetlenül az áraktól.
Én is nagyon meg vagyok elégedve a saját példányommal, de úgy érzem szükségem lenne egy kicsit "bugisabb" Dongle-re az Onix mellé és nem helyette.
Ismersz olyan Dongle-t, ami megfelel ennek a követelménynek? (Max. az Onix árában, vagy alatta.)
Komprumisszumos megoldást keresek, mert tisztában vagyok vele, hogy az XI1-nél tuti rosszabb lesz pár fronton a választott cucc, pl. technikai oldalról, de a cél a bulis, basszusban gazad hangzás. (Az UA4 talán ilyen lehet?)
-
laleeee
őstag
Xm5 is ment vissza, az Alpha sajnos veri mindenben
-
angyalpc2
aktív tag
Mi az ami kb az MH650 szintjén szól?
https://www.ebay.com/itm/387261928380
vagy még jobb is ...
dallamosabb rock metál Mint az RHCP Metallica, Audioaslave -
angyalpc2
aktív tag
Hú srácok..
van egy régi 2011-12? -es sony fülhallgatóm amit a Sony Xperia S mobilhoz adtak(mondom régi)
Talán MH650
Mostanra kezdi megadni magát a vezeték, nem rossz csak viseltes kezd lenni. nyomógombnál a vezeték megfeleslett..olvadék tartja össze. A gumi is még az eredeti. Mondhatjuk hogy minőség.. hangra is jó. Nem mondom hogy nagy fejhallgató szint, de jó.
Vettem helyette ma egy MDR-EX15LP-t
bedug..bal oldal nem szól
rámérek 80 ohm, másik 18 ohmazanyám
oké mozgatom a jobb bal oldalt.. szól csak halkan...aztán nagynehezen megjön a hang a bal oldalon is...WTFennyire letapadt a tekercs vagy a membrán?
De így is mesze elmarad a mély. Hang telítettség hát nem szokol rádió, de a jó se ilyen.
Hát ennyit számít a nyúlványedit vissza dugom megint semmi hang bal oldalt, azt a minőséget
Kész meg is szakadt...végtelen ellenállás
-
phain
tag
Sziasztok !
Tudna valaki kérlek segíteni ? Hardstyle-hoz keresek fülhallgatót. IEM-eket nézegettem, mert még sosem próbáltam, de igazából bármi jöhet. Olyan 20-25K t szánok rá.
Nagyon elvagyok vesze a témában, konkrétan semmi közöm hozzá, szóval nagyon megköszönném ha valaki ajánlana pár terméket vagy esetleg elmondaná, hogy mit nézzek egy adott fülesnél. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Anno innen kaptam tippet egy Vsonic VSD2 fülhallgatóhoz,ami nagyon bevált,viszont a kábel bevonata elkezdett szétmenni,Vsonic már nem kapható,amennyire utánanéztem,ezért szeretnék egy újabb ajánlást,mire cseréljem le.árban 25ezerig mennék fel vagy max 30ig,minőségben legalább ilyen jó legyen.
Kösztönöm! -
SirRasor
addikt
válasz
Mortel #93076 üzenetére
Mivel bőven erős basszus van az FH11-ben, nyugodt szívvel ajánlom, hogy egy füledhez való párnával próbáld ki.
Nem csak FiiO-ra érvényesen: csak akkor nincs basszus és szól szokol rádió szintjén egy márkásabb füles, ha nincs rendes szigetelés. Kivéve sennheiser momentum, ami a maga 30k-s árcédulájával a kukába valóDe ott meg jóformán csak basszus van, tehát arra ez nem érvényes.
-
-
válasz
Dißnäëß #93105 üzenetére
Androidos rendszereken beállítható az applikációjában az USB 1.0/2.0, EQ, a master hangerő (ezt el is menti, pl. arra jó, hogy ha rákötsz egy 16 ohmos kis IEM-et, és véletlen maxra húzod a hangerőn, ne csessze szét elsősorban a füledet, a drivert később fogja), illetve a bass roll-of/cut.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
GalaxyS9 #93103 üzenetére
Látom, több márkának is van beépített DSP-je, legalábbis marketing anyag szerint
és mondjuk egy 10-sávos param EQ-ja. Ez valami Play Store-os app, amit leszedek és rendszer szintű EQ-t kínál kvázi ? Magyarul onnantól minden korrigálva szólal meg.
Vagy csak valami proprietary lejátszó szoftverük van, amiből kijönni nem tudok ? Ergo, olyan, amilyen, ha tetszik, szerencsém van, ha nem, nincs.. -
-NoVa-
veterán
válasz
Dißnäëß #93100 üzenetére
Tanchjim Tanya DSP, vagy Moondrop CHU2 DSP, azok eleve usb C csatlakozós olcsó de dícsért izék. Az EU-ban kapható Apple donglék hangerőben és teljesítményben is korlátozottak. Van otthon VE Abigail Pro donglém, az sokkal robosztusabb, mint az Apple (én a könnyebb, vékonyabb formátumot szeretem, de 4.4 pentaconn csatlakozós nincs sok a piacon. Most a VE Odo az újabb cuccuk, 5$. Ellenben utazócsomagban jobb egy eleve pici cucc. Tanya-m van, azt tudom dícsérni.
Aztán utazósnak drótoson túl a Samsung Buds 3 (nem pro) nekem nagyon bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest