-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz Druantia #107871 üzenetére
Ez 600 ohm-ig meghajt: [link]
Egy DAC kelleni fog elé, legfeljebb teszel elé most egy olcsóbbat, később pedig egy komolyabbat.
Valamint drágábban: [link] - ebben van DACEz pedig az abszolút starter budget: [link]
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
Topping D70S: [link]
-
tranceplanet
addikt
válasz tranceplanet #85464 üzenetére
Sziasztok! Megérkezett az USB transport, de szomorúság van. Nem szólal meg ezzel sem, úgy néz ki ez az I2S HDMI sztereóra nekem zsákutca. Úgy tűnik a Harman DAC HDMI bemenete TV HDMI CEC jelet szólaltat csak meg, olyan a kiosztása. Itt a kép az USB transport kisztásáról: [kép] Annyi pénzt nem akarok rászánni, hogy egy jumperes I2S készülékem legyen. Így tehát a következő kérdésem, 1m hosszú kábelre van szükségem, mit vegyek koaxot vagy optikát? A két eszközt kell összekötnöm: Harman/Kardon Citation AMP és Douk Audio U2 Mini XMOS XU208. A hangfalpár JBL Studio 230. Mivel belépő szintről beszélünk, gondolom drága kábel felesleges lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
Köszi az infókat! Bocs, hogy összekevertelek contaxg fórumtárssal. Emlékezetből írtam. Úgy voltam ezzel az USB transport-tal, hogy ha HDMI nem fog működni, akkor a Coax vagy Optical kimenetét használom, akkor végleg elengedem ezt a HDMI dolgot.
-
tranceplanet
addikt
válasz contaxg #85468 üzenetére
Igen, bocs pontatlan volt a megfogalmazásom. Hiába írtam az alin, hogy USB transport, DAC kulcsszóra már jöttek is a transport találatok. Itt sincs külön topikja. Elméletileg akkor nem lesz szükségem külső tápra. Továbbra sem értem akkor a DC 5V tápcsatit rajta, mikor szükséges.
-
tranceplanet
addikt
válasz contaxg #85465 üzenetére
Már megrendeltem! Itt kérdeztem, hogy milyen eszközt vegyek, de nem jött válasz rá. Az erősítőm I2S bemenetén hiába küldöm be a jelet, nem szólal meg az erősítő. Még te írtad, hogy a human audiónál mondták neked, hogy káosz van lábkiosztást tekintve, nincs egységes kiosztás. DAC nem is kell nekem, az van az erősítőbe. Mindössze egy USB transzportra van szükségem. Ezzel az eszközzel tesztelhetem az erősítőm minden digitális bemenetét: I2S / Optical / Coax. Jelenleg jobb híján az RCA bemeneten etetem az erősítőmet.
-------------------------------------------------------------
#85466 bkercso
Ez még jobb hír, akkor először külön táp nélkül tesztelem majd, ha megérkezik. Viszont akkor a kérdésem, milyen esetben kell a külső tápellátás? Az USB/DC Jack kábel az tartozéka a készüléknek, hogy telótöltőről is üzemeltethető legyen. Azért gondoltam a Meanwell adapterre, hogy minőségibb tápot kapjon, a lineáris táp pedig már túlzás lenne, ha jól gondolom.[ Szerkesztve ]
-
tranceplanet
addikt
válasz contaxg #85461 üzenetére
Köszi! Ezt írják a specifikációban.
Erről van szó: [link]------------------------------------------------------
#85462bkercso
Köszönöm! Akkor lehet mégis több áramot vesz fel a DAC?
Nem ír méretet, de szerintem az a méret lesz, amit írtál.
-
tranceplanet
addikt
Egy alap DAC készülékhez (~13K volt) kellene vennem tápot.
Adatok: DC 5V ; 130mA
Melyik Meanwell táp lesz nekem a megfelelő: [link]
Elegendő lesz a 6W teljesítményű változat?" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
Ez elég rossz hír, I2S bemenet akkor kilőve. Akkor viszont koaxon vagy optikán megyek be. Kérdés milyen transzport kellene nekem? Jó DAC van az AMP-ban, szóval minél kevesebb alkatrész annál jobb, legalábbis talán nem szól bele a hangba annyira gondolom én. Zöldfülű vagyok ezen a területen,van valakinek ötlete?
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Transzport-ra lenne szükségem:
USB=>12S/Coax/Optical
Az erősítőben van DAC és Streamer is.
HDMI / Coax / Optical csatikon tudok bemenni.
A forrás HTPC USB kimenet.Sajnos a PC HDMI kimenet => AMP HDMI bemenet összeköttetés nem szólal meg. TV-HDMI ARC (CEC funkció be)=>AMP HDMI bemenet működik szépen. Szóval az erősítő HDMI bemenete jó!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest