Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kujkuj123
tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem a Lars and Ivan THA-21 erősítőmmel kapcsolatban. A korából adódóan gondolkozom, hogy itt lenne az ideje a vákum csövek cseréjének.
Felnyitás után kiderült, hogy “Electro Harmonix” 12AX7EH csövek vannak benne.
A kérdésem az lenne, hogy célszerű-e 1 az egyben ez a csövet bele venni vagy lehet-e valamivel jobb minőségű csövet is bele tenni ezáltal növelni a “hangminőséget”.
Például "Genalex" Gold Lion csöveket?
(Erről jókat írtak nagyon!)
Tehát ha a cső típusa (jelen esetben) 12AX7 egyezik akkor végső soron kompatibilisnek kell lennie? -
Ear001
addikt
válasz
bala6120 #84392 üzenetére
Ha van egy L30-od és a szériaszáma 2011-el vagy kevesebbel kezdődik. akkor ne használd. Fotózd le, és fotózd le a használhatatlanná tett cuccot. Azt például úgy tudod megtenni, ha csavarhúzóval jó nagy árkot vájsz a tetejébe, de szerintem kalapácsos aprítást is elfogadnak. Ha ez megvan, akkor küldd be a fotót amin látszik a szériaszám meg a tönkrevágott cucc együtt, meg adj meg egy szállítási címet, ahova a Topping elküldi az új L30-at.
-
-
bala6120
senior tag
Topping L30
Pocak89 segítségével én is jeleztem az audiophonics-nak. Most kaptam választ. Nem teljesen tiszta, hogy mit is kellene csinálnom (Google fordító), ebben kérem szépen a segítséget
"Hello,
Following a manufacturer's alert concerning the L30 Topping Product
If you have any of the L30 with a serial number starting with 2011 or less
Topping will proceed to an exchange, for this it will be necessary to send us a photo of the serial number affixed on the product, the photo must show that the product is destroyed or scratched therefore unusable.
With large deep scratches on the top cover using a screwdriver for exemplePlease stop using this product and return it to a recycling center, so that it does not end up on the market, in particular to avoid second-hand resale.
Replacement process
Your Topping L30 must therefore :
- Be destroyed or scratched deeply on the cover, to prevent the product from being put back on the second-hand market.
- Send us a photo of the destroyed or scratched product with the serial number visible
- Please give us your delivery address so that Topping can send you a new product
Only Headphone Amplifier / Preamplifier will be returned, no wiring will be provided
Best regards" -
Ba cy lus
addikt
válasz
Mathiask #84386 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy ha pl igaz lenne az, hogy adott befektetett összegért több profit jön a 150 dolláros eladott dolgok után.
Én viszont nem erről írtam, hanem tisztán profitról. Hogy igenis nagyon fontos a cégnek a jövőjére nézve, hogy reagáljon a relatíve olcsó slágertermék meghibásodásaira. Ez nem kegy, hanem kőkemény üzleti érdek.
-
Sinesol
veterán
Legalabb latszik az is, hogy folyamatos a fejlesztes. Amugy tuti sok mas gyartonal is biztosan vannak neha gondok, (ugye csak ott nincs gond, ahol semmit sem gyartanak) csak nincsenek annyira szem előtt, mint egy ilyen popularis markanal, aztan lehet evekig ott semmi javitas nem törtenik, mivel sose lesz belőle nagyobb ügy, ami sürgetné az adott gyartot. Hifis topikokban olvasgatva rendszeresen bele lehet futni abba, hogy ezzel vagy azzal a cuccal vannak gondok, amazonos ertekeleseket olvasva is bőven vannak problemas cuccok.
-
:AMF:
senior tag
Ilyen durva hiba miatt ez az első, szerintem. De értem, hogy mire gondolsz. A D10 az ESS THD Hump miatt kapott új verziót, illetve az A50-re is panaszkodtak, így jött az A50s(econd chance).
Mondjuk az A50-el nekem semmi bajom, azt leszámítva, hogy a kasznira elpazarolt alumíniumból 10 évig csomagolhatnék szendvicset.
-
Mathiask
senior tag
válasz
Ba cy lus #84381 üzenetére
A cég méret egy más dolog szerintem, attól még akár lehet nagy nyereség is.
Kicsit utánanézve rájöttem, hogy hülyeséget írtam, mert nem profitról, hanem jövedelmezőségről beszéltem inkább. A profitra nem igaz amit írtam, valóban.
Én arra gondoltam, hogy ha pl igaz lenne az, hogy adott befektetett összegért több profit jön a 150 dolláros eladott dolgok után. Akkor mindenki oda fektetne be, azokba a cégekbe és nem azon részére a piacnak ahol az 1500 dolláros dolgokat állítják elő. Egészen addig míg telítődik ott a piac és már egy adott összegen már nem tud mondjuk 15% nyereséget realizálni csak mondjuk 5%-ot. És akkor már megéri a drágább holmik piacával és cégeivel is foglalkozni, mert ott még mondjuk lehet adott összegen 10%-ot keresni. Aztán ott is telítődik a piac, végül nagyjából mindenki azonos százalékot keres a befektetett pénzén.
Be kellett volna járnom a Közgáz óráimra. -
Bodz
nagyúr
Az L30 már hanyadik Topping amiből majd a javított, második változat lesz a jó?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Exodius #84375 üzenetére
Döntsd el, hogy mi a gond akkor, ha igen, ha nem, ha mi?
Nem értek hozzá, de gondolom a drágább alkatrészeket kiemelik a nyákról, aztán pedig (remélem / szerintem) újrahasznosítanak sok ilyen fémes cuccot, 1 milliárd ember a nyákonkénti mikrogramm arannyal is sokat tud összehozni.
Megsemmisíteni, reduebished nélkül... ne már, ha Samsungban csak az akksi volt szar akkor ne az akksit cseréljük, hanem dobjuk ki az egészet?
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Mathiask #84374 üzenetére
A gyakorlatban én nem ezt látom.
Pl. a Samsung hogy előzte meg a Sonyt a TV piacon? 2006-ban történt az őrségváltás. A recept nem volt bonyolult: olcsóbb volt. Jól emlékszem, a 90-es években a legolcsóbb TV-k Daewoo, Goldstar/LG, Samsung márkájúak voltak. Míg ezekből egy 51 centis került 50-60 ezer Ft-ba, a Sony volt 70-80 ezer? Valami ilyesmi rémlik.
A Samsung azóta is piacvezető, és utána az LG következik, a Sony az első 5-be nem fér ma már bele.
De említhetnék fejhallgatós példát is: a kizárólag high-endben utazó Stax egy jóval kisebb cég, mint a kommerszben is jelen lévő Sennheiser. Mindkettő nagyon régi cég, mindkettőnek voltak legendás termékei, de a különbség a cégek méretében egyértelmű.
Tudom, hogy lehetne ellenpéldát is mondani (pl. Apple), de tendenciózusan azt látni, hogy a kommersz piacon való jelenlét nélkül egy cég nemigen tud a legnagyobbak között lenni/maradni. Onnan jön leginkább a pénz. -
senior tag
Hamarosan érkezik a Topping A30 Pro és a D30 Pro.
A D30 Pro az előd D30-hoz hasonlóan Cirrus Logic chipet használ, konkrétan 4 db CS43198-at. (Úgy látom ez inkább DAP-okban tűnt fel eddig.) Az A30 Pro belső tápos, 5W@32ohm, XLR bemenet, illetve TRS kimenet is lesz rajta.Exodius: A "megsemmisítés" vajon mit jelent náluk... sok jóárasított refurbished L30-at?
-
-
Exodius
őstag
válasz
Eugene Roe #84371 üzenetére
Igen, csak tudod a Topping úgy kommunikálta le, hogy ők nem fizetnek azért, mert a te fejesed tönkrement az ő termékeik miatt. Ami hát....khm.
Érdekes dolog, hogy a Topping azt írta, hogy MINDEN december előtti L30-ast visszahívnak és megsemmisítenek. Az összeset. Biztos ami biztos alapon, ők nem akarnak több botrányt. Azért az micsoda pénz és pocsékolás lehet?!
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Eugene Roe #84371 üzenetére
Azt látom, hogy most valamiért nagyon be akarod védeni a kínaiakat, de itt egy árva szóval nem voltak megemlítve, a megállapításom szempontjából teljesen irreleváns.
-
Eugene Roe
őstag
-
Patice
nagyúr
válasz
Exodius #84359 üzenetére
Nemrég láttam, hogy a Topping magyar forgalmazásába belevágott a muzix.hu...
Hamarosan gondolom lesz mindenből készletük. -
Pa3k
csendes tag
válasz
I.T.E.M #84365 üzenetére
Nekem itt ajánlották és már nagyjából 1 hete használom zen can-nal együtt. Audiophonics-ról vettem, de nemsokára elkezdik muzikernél is árulni,ha az neked jobban megfelel (a franciák is elég korrektek voltak és hamar le is küldték minden gond nélkül).
Nagyon kezdő vagyok még az audio világában, elég kevés a tapasztalatom, de nekem eddig nagyon bejön. A mélyeket nagyon jól átadja és a truebass gomb segítségével még eszméletlenebb basszust tudsz kihozni belőle. A középtartomány nagyon sima, jó átadja a hangokat. A magasak is hozzák az elvárható hangzást épp úgy mint a közép és a mély hang, nem túl durva vagy fényes, de eléggé részletes. Összességében szép meleg hangzása van. Maga a készülék is elég jól össze van rakva, bár sokak szerint picit csúnyácska. Hátrányként a rövid (50cm-s) usb kábelt tudnám megemlíteni, azt,hogy nincs rajta külön fel/le kapcsoló gomb és, hogy nem tartalmaz hálózati adaptert. Ha a készülék mellett döntesz mindenképp vegyél hozzá egyet, mert elég sokat dob a hangzásán, ha külső áramforrást kap. Jelenleg még csak windowsról használtam, de szerintem más opprendszernél sem kell félned tőle. Ugyanúgy támogatja a dolgokat iosről, androidról és linuxról is azok alapján amiket olvastam külföldi fórumokon. -
Exodius
őstag
válasz
nbencee #84364 üzenetére
Ha híre megy, hogy lesza*ják, akkor ki is végeznék magukat hi-fi-s körökben. Ebben semmi nagy respect nincs.
Alap-dolognak kéne lennie, hogy visszahívják a termékeiket, amelyek károkat okoznak. Ha nem akarják, hogy csökkenjen a reputációjuk és elterjedjen majd mindenhol, minden fórumon, hogy a Toppingtól ne, emiatt a botrány miatt. -
Üdv Urak!
Ifi Zen Dac tapasztalatok érdekelnének.
Elsősorban az, hogy IOS-el / Linux-al használta-e valaki ?! EU-n belül honnan lenne érdemes megrendelni, ahol van is raktáron?!
Köszi a válaszokat! -
nbencee
tag
válasz
Exodius #84359 üzenetére
Azta
azért így nagyot nőtt a szememben a márka, nem több ezer dolláros cuccról beszélünk , hanem 150 usd , és simán elbagatelizálhatná az egészet azzal , hogy vegyél újabb modellt, azzal nem lesz baj, a jelenleginek meg annyira pici a hibarátája, hogy használd nyugodtan. respect nekik
-
Eugene Roe
őstag
Olyat tudsz csinálni toppinggal, hogy vásárlásnal 2020 decemberit vagy későbbit kérsz, audiophonics és a másik is figyelembe veszi.
Ha kínából rendelted az ciki, amazon.com és audiphonics most tutibb lenne
a vámtól kell félni, néha megfogják a javításost is, és rögtök 7k a vámkezelés...
-
Exodius
őstag
-
dni
őstag
válasz
Sinesol #84324 üzenetére
Köszi a tippeket nagyjából ezeket néztem én is külföldi fórumokon, de nem lehet őket beszerezni, vagy elég nagy felárral (usd/eur->huf+vám+áfa), ahhoz képest, hogy a tengerentúlon mennyiért vesztegetik őket.:
A Schiit EU raktárai üresek a webshop kínálata alapján és nem is látható, hogy mikorra lesz modi-magni/magnius+modius.
A Topping E30+L30 nem volna rossz, ha nem látok jó combo eszközt és kiderül, hogy mi a helyzet az erősítő körüli problémákkal akkor menekülési útvonalnak jó lehet. 321EUR szállítással RCA kábellel együtt, kb ennyi lenne itthonról is, ha lenne készleten.
Geshelli Archel2.5 Pro + Jnog ez is elég jó lehet, de a dac nincs készleten így nem tudtam megnézni, hogy mindennel együtt mennyi lenne az ára.
JDS Labs Element II tetszik talán a leginkább ezek közül az olvasottak, kinézet, használhatóság alapján, de az már kb 500eur mire ideér ennyit lehet nem ér meg szintén.
Aprón most nem igazán láttam a keresési feltételeknek megfelelőt az ifi idsd-t kivéve, de ott még nem sikerült felvennem a kapcsolatot az eladó sráccal, Így még keresgélek/ várok. -
btraven
őstag
Schiit Vali2+ erősítőn korszakalkotó újítást csináltak. Rájöttek hogy az elektroncső fűtőszála is világít, és ezért nem kell a bekapcsolást jelző LED az elejére.
-
Bodz
nagyúr
válasz
asuspc96 #84352 üzenetére
Egyik se. Legyen inkább Scarlett Solo! Ha nem csak Muziker jó, akkor pedig Onyx Artist.
-
asuspc96
senior tag
Helló,
Az alábbi 2 hangkártya közül melyik az ajánlottabb ?
[Behringer U-Phoria UMC204HD]
[Native Instruments Komplete Audio 2]Két db ilyennel lenne összekötve: [M-Audio BX8 D3]
-
Ba cy lus
addikt
-
Frogged
aktív tag
A Topping témával kapcsolatban:
Én azt tapasztaltam több volt gyári munkahelyemnél is hogy ha annyira megy a szekér hogy nem bírja a gyártás a kereslettel tartani a lépést, akkor szépen lenyesik a hibaszűrést és csokolom.
Volt hogy felsővezetőség által volt kiadva hogy ebből az eszközből a gyártás során 0%-nak kellet lennie a hibás mennyiségnek.
Ezek után ha kidobta a tesztgép hibával ugyan úgy csomagolták a jóval együtt a hibásdarabokat is.
Lehet a Toppingnál is ennyire befutott az L30 hogy idő nincs az ellenőrzésre .
Csak itt nagyobb port kavart mert egy rossz telón bosszankodsz vagy Tv-n de kárt nem tesz másban itt meg sajnos lett egyéb veszteség és pár embernél. -
btraven
őstag
válasz
Exodius #84341 üzenetére
Mire gondolsz? Hogy illene legalább egy biztosítékot belerakni?
Vannak képek hogy megégett az opamp. Elég szép áram futhatott arra.
Nekem is megpusztult egy nagy asztali erősítőm. De ott legalább csak a biztosíték ment ki nem a hangfalak. Az erősítő meghalt, de nincsenek benne szénné égett alkatrészek. -
Exodius
őstag
válasz
Eugene Roe #84339 üzenetére
Ezt eddig is megtanulhatta volna bárki, aki be akar lépni a hi-fi piacra. Komolyan, nincs ezeknél arany-szabály, hogy mi az a szarvashiba amit sosem szabad elkövetni?
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Exodius #84309 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy nem a 2012-vel ellátott, hanem a 2012-es batch, tehát a 2020 decembere, vagy azutáni gyártásúak elvileg már védettek ez ellen (~vagy csak védettebb)
#Tulku: jó lesz ez, 2 év alatt kell elkövetnie a nagyok 50 évnyi hibáit
sajnos van egy early bird beütése a dolognak, de ez van, még 2 év is megtanulják, hogy semmi ilyesmin nem lehet spórolni, ha nyugati a célközönség, és félmilliós fejeseket kötnek a 30 ezres termékeikre.
-
Sinesol
veterán
Az is ott van, hogy mondjuk az L30-bol sokezret eladtak, nagyobb valoszinuseggel akadhat esetleg gond, mig joval dragabbol mondjuk töredek mennyiseget adtak el ehhez kepest. Ha egy dragabb cucc meghibasodik, szazalekosan nezve nagysagrendekkel nagyobb lesz a hibaszazalek, legtöbbszor ez viszont ki sem derül, mivel nincsenek annyira reflektorfenyben, mint a mainstream gyartok.
Meg azert lehet kicsit ez is olyan, mint a Hifiman, ott is van par tucat ember aki sir, hogy szetesik, meg gondja van minoseggel, de közben csak Massdropon több tízezer az eladott peldany, ahhoz kepest kb. elhanyagolhato a panaszosok szama, sőt igencsak jonak mondhato mindössze partucat panasz.
-
Tulku
veterán
válasz
Exodius #84333 üzenetére
Mondjuk ha a megkérdezett ilyen termékkel rukkolna elő, akkor rituálisan kivégeznék itthon...de tudtommal nem teszi és tervben sincs...
Viccet félretéve, nem tudhatjuk mi zajlik ezen kivételes kontrollált tervezésű és kivitelezésű termékek esetén...nyilván mindenki (beleértve engem is) szeretne szent grált olcsón esetleg fillérekért, de előbb utóbb rá kell jöjjünk, hogy ennek időszakosan ára van...
És nem....egy percig sem állítom, hogy esetleg nagyobb gyártóknál nem fordulhat elő...sajnos a minőségellenőrzés manapság inkább a "mindent cseréljen a szerviz ha valami gebasz van" elven működik....legalábbis ezt látom...
De lehet hogy ezen véleményemmel egyedül vagyok... -
Mexbacsi
tag
Sziasztok! Jelenleg egy focusrite 3. genes solom van, hozzá pedig microlab 6c és egy 80ohmos dt770. Gondolkoztam a solo cseréjén, de kérdés megérné-e. Tudnék-e szebb hangot kihozni egy másik dac-al? Fontos, hogy olyan kellene, amire rátudom kötni a két hangfalat is. Az sem hátrány, ha lenne xlr kimenete (solot majd szeretném cserélni JBL lsr 306-ra)
-
Sinesol
veterán
Tényleg draga, de a sokoldalusaga talán indokolhatja az árat. Hordozhato, akksis, viszonylag kicsi, szinte minden formatumot tamogst, nagy kimenő teljesitmeny, szinte mindent kepes meghajtani. Nem sok ilyen mindenegyben cucc van a piacon.
Ha kombot akarsz, akkor Schiit Magni+ Modi, esetleg Topping E30+L30, bar utobbi eseteben van nemi gond elfustolessel, elvileg az ujabb daraboknal mar orvosoltak a gondot, kerdes vajon azt kapja-e az ember. Mondjuk kerdes mennyi a hiba eselye a regivel, a sokezer eladott darabbol par tucat hibas az kb semmi, de azert jobb ovatosnak lenni. L30 helyett veszel mast, mondjuk A30-at, vagy Monoprice Liquid Sparkot. Ha jol emlekszem a Liquid Sparknak van Dac parja is mar, szoval ott is összeallithato egy kombo. Aztan ott van meg a JDS Labs Element 2, az egybecucc es igencsak erős is.
-
Polllen
nagyúr
válasz
alphamooncam #84313 üzenetére
-
senior tag
válasz
Exodius #84305 üzenetére
Mert nincs idehaza L30.
A30 és A50 van, ezekben nincs NFCA modul. Mintha azt írták volna, hogy abban történt a hiba. (NFCA ezekben van: A90, A50s, L30)
Valamelyik hozzászólásban írták, hogy nem csak a Toppingot érinti a dolog. A gyártó más márkáit is (pl. SMSL), talán külön topik is van neki ASR-en.
Nem tudom az elektrosztatikus kisülés ellen hogyan védik ezeket a cuccokat, bkercso biztos el tudja mondani. Azt gyanítják ugyanis, hogy ez okozhatta. (Szerencsére még sosem tapasztaltam ilyet a dac/amp-ok körül.)
Szerintem várjuk meg mire jutnak a hibafeltárással, addig nem érdemes aggódni. Annyira azért nem tömeges a hibajelenség. Ez most csak azért kapott nagyobb figyelmet, mert egy drágább fejest is magával vitt.
Apropó, hamarosan érkezik az A30 Pro. -
Exodius
őstag
válasz
#20584850 #84311 üzenetére
Tehetek én erről? Ki a franc gondolta azt, hogy majd ott is elsz*nak valamit?
Mekkora boszorkányégetés megy az arw-n...egy csomóan refund-olni akarják a cuccot, meg a Toppingra várnak, hogy mondjanak valamit. Teljesen jogosan. Ezzel nagyon gyorsan tökön tudják magukat lőni, ha nem reagálnak észszerűen.
Állítólag hazavágott már egy Focal-t is. -
törölt tag
-
Polllen
nagyúr
válasz
alphamooncam #84308 üzenetére
Szerintem a magyar nyelvet preferálók elkezdhetnék használni a translate.google.hu címet.
Sokkal könnyebb lesz az életük. :)
-
Exodius
őstag
válasz
alphamooncam #84308 üzenetére
Oh elnézést a feltételezésemért.
Röviden annyi, hogy a 2012-vel ellátott L30-asokat jobban kidúcolták védelemmel, de olvassa el, aki akarja.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Exodius #84307 üzenetére
Kérlek vedd figyelembe, hogy itt nem beszél perfekt mindenki angolul.
Ha szociálisan érzékeny tipus vagy, akkor elmondod a véleményed, vagy zanzásítod magyarul, ugyanakkor hivatkozásba beteszed az angol nyelvű linket.
Persze csak akkor, ha tekintettel vagy magyar nyelvet preferálókra.
Szerintem
-
Exodius
őstag
válasz
Exodius #84306 üzenetére
Utánaolvasva. A tervező, John Yang írta:
"As you know me I'm very transparent. In previous respond, I have talked about the DC protection having some issues. With more detail, in 2 ways, threshold, and the protection of the opamp caused the circuit to not function properly. It's only solved in 2012(December 2020) batch. But I don't think others should worry too much. The likelihood of failed unit is still very small.
Current guess is towards ESD killed the opa1612 instead of tpa6120a2 as I initially guessed. We are purchasing an ESD test bench for this. Even though we know there's esd protection (limited) in opa1612 and no other products as I know have dedicated protection for it. And many products O2, El amp, magni have the same external transformer power supply + metal chassis. This is not something that overlooked but simply was not known very well at all in this field. To say the least, the beloved O2 does not have any DC protection or pop eliminating design at all. Only protection was under volt protection. That's where I start, that's what I loved.
I'm still designing and tweaking many new products. The same time also trying my best to get to the end of it." -
senior tag
válasz
bkercso #84303 üzenetére
Engem szerencsére nem érint a dolog.
Az Asr fórumán inkább arról ment a diskurzus, hogy kicsit jobb (lett volna) a helyzet, ha az elszállt fejes gazdája az EU-ból veszi az L30-at, mert az EU-s fogyasztóvédelmi szabályok közvetlen import esetén nem védik a fogyasztót. (Garancia kérdés kapcsán most már erre is tekintettel kell lenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest