- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
RetepNyaraB #100998 üzenetére
az xm4 nél szarabbul szólni nem emlékszem hogy bármit hallottam e...
ezenkívül is egy szar. a touchos kezelés eleve barom ötlet de teljesen megbízhatatlanul is működött,
a BT kapcsolat farzsebbe rakott telefonnal már kihagyott,
a multipont BT úgy nem működött ahogy volt.
a zajszűrése az jó csak egy peltor fülvédő egy picit olcsóbb. Pont ugyanarra jó mind a kettő -
CoroStar86
senior tag
válasz
RetepNyaraB #100998 üzenetére
Hát, nálam, ha jönnek az üzik, vagy a hívások, dől a digitális zaj... Mondjuk egy olyan osztrák falu 200m-es zónájában lakom, ahol annyira nincs térerő, hogy hetente pár alkalommal még a vezetékes net is kihagy...
Sonyból volt XM3-am is és most van XM4-em is. De a mostani szettemhez képest akkor is nulla, pedig magam ellen beszélek. Egyébként az elmúlt pár órában direkt tesztelgettem még az XM4-et. "Bright" profillal még egészen hallgatható, főleg diumdisum-zenével.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
CoroStar86 #100997 üzenetére
Nálad valami nagy elektrovihar lehet akkor!
Maxra tekertem mindent (mobillal az asztalon a cumó melett), kiesett volna a membrán az ablakkal együtt, ha véletlenül jelet kap. Nincs se súgás, se szötymörgés, se brumm, se szisz.
Nem védem a Sonyt, csak én bírom a hangját bizonyos fokig. A magashiánya jobban zavar a melegített felső basszusánál. -
CoroStar86
senior tag
válasz
RetepNyaraB #100994 üzenetére
Azért a Sony 2x többe került, mint a Sennheiser és kb 10x bénábban szól. Nem kell védeni valamit, csak azért, mert van EGY darab pozitív tulajdonsága...
Nálam a DAC mellé helyezett mobilról is jönnek a zajok, bőven... -
btraven
őstag
Ilyen USB portba dugható fejes erősítő, de elektroncsöves. Woo Audio.
[link] -
Zoliee
senior tag
válasz
RetepNyaraB #100994 üzenetére
"... Mindig ekézitek szegény sonyt. Más a felhasználási területe..."
Hát ja.
Megvolt az xm3, évekkel később még bepróbáltam az xm4-et is, de rá kellett jönnöm, hogy nem utazom heti szinten repülőn.
Arra meg (amire vettem) alkalmatlan volt, hogy nagy néha megnézzek egy filmet, vagy youtube videót, mert frankón felb@szott a hangzása. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
CoroStar86 #100993 üzenetére
Mindig ekézitek szegény sonyt. Más a felhasználási területe. BMW-t nem a Mégane kombival hasonlítgatunk 🤷
Nálam semmiylen fizikai zaja nincs a pc-nek. Ettől még nyilván nem "jó" de ahol hallani direkt zajt, ott azért jelentős gond van, nem?
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Ear001 #100991 üzenetére
Még nagyon odébb van az új nyitott fejes. Amúgy a jó rendszereknek is megvan a maguk átka. Most üzemeltem be a régi Sony XM4-emet, egyszerűen katasztrófa.
lapalapa: sikerült működésre bírni a wtfplay-t.
Sajnos külön pendrive kell ehhez. Még csak 2db Black Sabbath számmal teszteltem, amiknek tudom, hogy iszonyú nagy voltaz alapzajuk Windows alól. Most mintha jelentősen csökkent volna az alapzaj és a hanszínpad is tagoltabb, szeparáltabb lenne, cserébe viszont kicsit steril a hangkép. De mondom, két szám alapján nem akarok semmit elkiabálni, még tesztelgetek.
-
-NoVa-
addikt
válasz
lapalapa #100988 üzenetére
Az csak az illusztráció kedvéért volt ott. További érdekesség, az RS2 R2R-je érzéketlenebb a dologra, semmit nem befolyásol rajta a purifier. Megvan rá az esély (a fogadóirodák 100%-osra tippelnék), hogy a nagyobb késedelemmel és akár sokkal több pufferrel dolgozó belső caching miatt, de azt amúgy is csak "vész" esetén használom USB DAC-nak, szinte soha.
-
Ear001
addikt
válasz
CoroStar86 #100982 üzenetére
Mondtam neki, hogy írtál róla.
Azért a Gradókkal óvatosan. A Hemp és felette mind önálló, és eléggé eltérő egyéniségek, nem úgy van, hogy a nagyobb számú egyértelműen jobb.
-
zoltanz
nagyúr
Usb Type-C --> Jack transmitter, Dac ami támogatja iOs -s is (adapterrel) jó ár értékarnyban, elfogadható minőséggel mi ajánlott? Ezt találtam. Alc5686 Realtek (~6000 Ft)
[link] -
venom8888
őstag
Sziasztok. Vettem egy Sound BlasterX G6 ot, valaki akinek van, vagy ert hozza, el modnana hogy tudom a Z906 on a decode ot eletre birni? Hogy allitsam be?
-
lapalapa
senior tag
válasz
-NoVa- #100984 üzenetére
Úgy próbáltad, hogy csak ipurifier, semmi jitterbug?
Nálam úgy gyengébb a hatás.
Ha hosszan hallgatod a kombót és utána kiveszed a szűrést, akkor valószínűleg eléggé érezhető lesz a visszalépés.
Az ilyesmi kütyüket az ember gyanakvással dugja be, de aztán nem nagyon akarja kihúzni.
Egyébként meg placebó és szélhámosság az egész, olvass utána.. -
Bogyó bá'
nagyúr
Nagyon OFF: [link]
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
IPurifier3 első benyomások, koncentrálós zenehallgatós.
Igyekeztem kevés, de analitikus hallgatásra nagyon hatékony elemből építkezni a próbálgatáshoz. Lapalapa tegnap hallotta egyszerűsített környezetben de rendesen 2x3W-on kihajtva a DAC - füles párost, elég árulkodó arckifejezéssel üldögélt
. A sok átalakító kényelmetlenné teszi a használatot, erre valami célzott C-C megoldás jobban tetszene.
Forrás: PC, Tidal
DAC/AMP: ifi xDSD Gryphon, Exclusive mode, passthrough MQA bekapcsolva
Draút: ddHiFi TC09s szeparált adat- tápvonalas árnyékolt 50cm-es USB
Füles: Shuoer EJ07, 1 dinamikus, 2 armatúra, 4 elektrosztatikus driveres hibrid.
Teszt zene: Melanie De Biasio - With All My LoveA JitterBug-ról korábban már írtam, hogy van egy nagyon kicsi érezhető hatása PC-n, ami miatt nem bánom, hogy van. Definiáltabb tőle a tér, tényleg nagyon apró változás, de előnyös irányba. Most legalább ki tudtam próbálni, hogy 1-2-3 JitterBug mennyit variál ezen. Mivel nálam elég tiszta az elektromos hálózat, és a desktop PC-m sem az a túlbonyolított, zajos dolog (Mini-ITX lapon a lehető legkevesebb fölösleges komponens, kellő távolságban egymástól, jó minőségű táp, és nincs mozgó alkatrész a 2 db alacsony fordulatszámú ventin kívül), nem hallok érdemi többlet változást több JitterBug halmozásából. Kevésbé tiszta közegben több értelme lehet, számomra szerencsére fölösleges.
Viszont az IPurifier3 az sajnos használ, jóval többet, mint a JitterBug. Sokkal drágábban is, tehát nagyon ellenérdekelt voltam benne, hogy halljak bármi javulást
Alapvetően a legjobb terű fejes rendszeren, amit hallottam eddig, az volt a döbbenetes, ahogyan nem csak az irányok, távolságok voltak rendben a térben, hanem a hangot előállító hangszerek, vagy épp emberek térbeli kiterjedése is. És effelé tett most egy egészen jó lépést a saját kis kompakt cuccom. A konkrét számnál leginkább a 2:30 után aktívabban belépő cintányéroknál egyértelmű a hatás. Purifier nélkül szétszórt a térben a cintányér hangja, mint egy visszhangosabb teremben, csak nagyjából van helye a felvételben, inkább mindent beterít. Purifierrel összeáll (hogy a fene enné meg). Megmarad a teremhatás, a valós, felvételkori visszhangok, amiknek meg kell lennie, de amit eddig a füles korlátjának gondoltam, az inkább a lánc korlátja volt, egy lépéssel közelebb került az Empyrean élményéhez. Az elé, a gépbe közvetlenül bekötött JitterBug minimális hatása továbbra is megvan, csak az egész térbeli pontossági skála feljebb tolódott az IPurifierrel.
Ott azért még nagyon nagyon sok apró lépcső van, nem érzem pl Diana Krall felvételnél a maraca mögött az embert, azaz inkább az öltönyének a selymes háttér elnyelő hatását a hangszerre, amivel teljes volt az előadás. Töredék költségvetésből nem is várom, nagyon jó így.
Sajnos most kénytelen leszek vadászni megfelelőnek tűnő USB 3.0B - C, meg midi type B adaptereket, nem is értem miért nem csinál az ifi C-C formátumban ilyet. Igény az volna rá.
-
kNG
senior tag
válasz
CoroStar86 #100974 üzenetére
Gratula a stackhez!
Nekem TMP Audio réz ribbon IC-im és TMP Audio USB kábelem van, és Bkercso MicroFluentAmp+MicroFluentDac-kal használom őket, nagy elégedettséggel. Mindkét "cég" termékeit, mesterembereit kedvelem!
A MicroFluentDac-ba a napokban bekerült egy OPA Blue, aminek köszönhetően az eddigitől is szélesebb lett a színpad, dinamikusabb, mikrorészletesebb, még zeneibb a hang. A K712 PRO nagyon szépen megmutatta a különbséget, jót tett neki az OPA csere. Nekem is van HD560S-em, szerintem is jó kis fejhallgató az!
Nyugisra hangolt OPA-kkal nagyon szépen szól! Azért én még vágyom egy HD600/650-re, de majd egyszer, később, most nyugi van. Az OPA Blue-val megérkeztem.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Ear001 #100978 üzenetére
Bezony. Így, hogy nem kicsit látható (hallható) a fejlődés, valószínűleg sajnos a további fejlesztések tekintetében is gálánsabb leszek.
Amúgy felhívtam Tomit és megdícsértem szépen. Egyébként a fenti élménybeszámolómat Te linkelted neki?
Dorien: D5200 vásárlása egyenlőre jegelve. TMP Tominak elküldöm az Oppo PM-3-amat, aminek nem szól a bal oldala. Nem recseg, egyszerűen nem szól. Azt mondta, ránéz, meglátja, mit tehet. Nagyon rendes, készséges figura amúgy.
Nyitottban amúgy előbb-utóbb biztos lesz csere 560S-ről (legesélyesebb a Grado GS1000X), de egyenlőre ez is "megteszi".
-
lapalapa
senior tag
válasz
-NoVa- #100976 üzenetére
Kiszúrtál velem rendesen.
Hajnali kettő után feküdtem le, akkor merült le a dap..
Többieknek, hogy érthető legyen, tegnap vettem át a Phoenix-emet Novától. Másfél órát beszélgettünk, hallgattuk Nova komoly iem gyűjteményét, dapokat, gryphont..
Hasonlítgattuk az RSV-t és a Phoenixet, nincs akkora különbség mint gondoltam, hogy lesz, a Phoenix is tudja azt amitől nagy öröm rajta zenét hallgatni. De valami azért tegnap nekem bent maradt, kicsit túl visszafogott volt a magas tartomány. Itthon elkezdtem próbálgatni a fél maréknyi hozzá kapott szivacsot, és meg lett a befutó. Ahogy Nova gondolta, az anyagában ritka, lyukacsos szivacs a nyerő nekem. Ezzel teljesen jó lett a magas tartomány is, előjöttek részletek még, basszban természetesebb lett. Aztán hajnali kettőkor elhallgatott a dap..
Múltkor azt írtam a demó darabra, hogy parádés, ez most varázslatos.
ipurifier+jitterbugok, várjuk a beszámolót (ne kímélj!).
A vicc kedvéért megkínálnám az egészet a helyedben wtfplay-el is. -
Dorien
veterán
válasz
Grat!
A köv. tanács úgyis az lesz, hogy cseréld le villámgyorsan azt a HD560S-t, mert nagyon visszafogja a láncot.
Mondjuk a D5200-nak sem kell erőmű... De jó fejes, azt aláírom. -
Ear001
addikt
válasz
Hű, neked külső tápos láncod van? Akkor még inkább gratulálok. Az már a nem kedvesen-barátságosan mindenről kellemesen elzenélgetek szint, azt már ki kell szolgálni, meg érteni sem árt, miért így zenél.
-
-NoVa-
addikt
válasz
stellaz #100971 üzenetére
Á, az 24$, teljes anyagi csőd :) Persze hurcolósnak az a tutibb.
Az ős Blon BL03 az ilyen elmebeteg dolog, mikor 100$-os dróton 600$-os forrásról szépen, élvezhetően zenél. De az egy teljesen véletlenül sikerült tuning, sem előtte, sem utána nem sikerült a gyártónak következetesen hangolnia bármit. Vagy helyesen leírni a dobozra az angol szavakat. Ez a tízezer majom írógéppel gyakorlati csodás példája.
Mára Hemp és IPurifier3 van soron, meg a több JitterBug legendájának a bizonyítása vagy cáfolata.
-
Zoliee
senior tag
válasz
stellaz #100967 üzenetére
"... egy fejest leginkább úgy kell megítélni, hogy árához képest ésszerű meghajtással hogyan szól..."
Miért gondolod így? Pont téma volt itt is az ár, ami valahova bekalibrálná azt az eszközt, de önmagában nem garancia a "jó" hangra. (van negatív példa bőven mindkét oldalra/esetre)
Egyébként a fenti tétel talán a nem skálázódó fejesekre lehet igaz.CoroStar86: Node2 nem én írtam róla.
Nálam forrás oldalon egy Mac mini-re telepített roon core tolja a biteket egy SOtM sMS-200 Neo lejátszóra, ami adja a dacnak a 0-ákat, meg az 1-eseket... (mint ahogy kiderült itt korábban is, kizárólag azok szaladoznak az usb kábelen) -
CoroStar86
senior tag
válasz
Melorin #100970 üzenetére
A TMP egy magyar "manufaktúra", vagy inkább "céh", mivel tulajdonképpen egy ember csinálja az egész hóbelevancot, talán pár segítőtárssal. Nincs is sok termékük, de ami van, az elég bitang. A stack meg ugye TMP Ant-ból egy DAC, egy AMP, meg egy külső táp. Összekötő kábelek is mind TMP.
Az én stack-em tök ugyanilyen, csak én meggyfa előlapokkal kértem.
lapalapa: köszi, megpróbálom!
Zoliee: hú, de gonosz valaki...
-
lapalapa
senior tag
válasz
CoroStar86 #100968 üzenetére
Egy másik pendrive-ra másolj át pár zenét és dugd be bekapcsolás előtt.
Arról sem látja a fájlokat? -
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #100969 üzenetére
De a skálázódás azért jó, ha nem a pincéből indul
Egyébként mi az a 20 dodós füles? A Tanya? Gondolkodtam én is egy valami olcsóbb bestbuy fülesen, amit gyorsan lehet ki-be tenni a fülembe, de mióta megvan a Buds2, azóta tulajdonképpen kicsit okafogyott lett a dolog, annyira kellemesen szól ez a kis cucc.
-
Melorin
addikt
válasz
CoroStar86 #100963 üzenetére
Mi az a TMP stack?
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Zoliee #100966 üzenetére
Köszönöm! Első körben egy Denon AH-D5200 vásárlását tervezem, valamint megpróbálom működésre bírni a wtfplay-t, mert még mindig nem látom a windowsos partícióm könyvtárszerkezetét benne.
Egyébként van otthon egy porosodó RPi4-em a fiókban, ezzel a HifiBerry Digi2 Pro-val meg nagyon szimpatizálok, de jelenleg nem tudok róla még semmit. Valaki itt a fórumon (talán éppen pont Te) úgy fogalmazott, hogy egy Node 2-vel a "semmiből" szól a zene, kvázi zéró alapzaj. Na, nekem ez lenne a következő igazi állomás!
stellaz: szerintem viszont pontosan itt kezdődik az a bizonyos szinergia, amiről itt annyian beszélnek. Nem feltétlenül függ ez az ártól. Én az elmúlt bő 10 évben elfogyasztottam pár fejest, fülest és DAC-ot, de a mostani szettem utáni második legnagyobb WOW-érzés egy Wolfson DAC-os Samsung Galaxy S 1-es volt, Voodoo Sound Mod-dal és egy Xears TDIII Black Wood fülessel. Ez utóbbi emlékeim szerint olyan kőkemény 40 euro lehetett...
-
Zoliee
senior tag
válasz
Üdv a klubban! Örülök, hogy Te is megérkeztél.
Azért innen is van feljebb, de már tudod/érzed miről is beszéltek itt sokan.
(a feljebb-nél a forrás és fejes oldal jól átgondolt fejlesztésére utaltam)
Látod az 560s többféleképpen is tud zenélni.
Ezért értékelhetetlenek az olyan véleményezések, ahol nem tudjuk milyen lánc utolsó állomása az a bizonyos fejes. (szinergia, kihajtás/meghajtás, stb) -
CoroStar86
senior tag
Köszönöm! Néha próbálok vele kommunikálni, de sokszor nagyobb az esély egy öt perces telefonbeszélgetésre Putyinnal...
-
Ear001
addikt
válasz
Gratulálok hozzá. Jó volt olvasni, hogy ennyire jól közvetíti számodra a lánc a zenét! Meséld majd el Tamásnak is, fontos számára a visszajelzés, az sem baj, ha az pozitív!
-
CoroStar86
senior tag
No, kérem tisztelettel: úgy gondolom, hogy kb 170-180 óra bejáratás után már konkrét véleményt tudok alkotni a TMP stack-emről és hogy hogyan muzsikál a jelenlegi Sennheiser HD560S-el és a Dunu DK-3001 Pro-val.
BEJÁRATÁS: megvallom őszintén, eléggé szkeptikus voltam ezzel a „bejáratás”-dologgal kapcsolatban. Ugye egy fejhallgatónál oké, járnia, edződnie kell a membránnak, de egy DAC/AMP-nál nem igazán értettem, miért van erre szükség. De szerencsére a fórumtársaknak köszönhetően hallgattam a nálam jóval bölcsebbekre, ezért végig csináltam a burn-in folyamatát. És milyen qrva jól tettem, de ne vágjunk a dolgok elébe.
kb. 50 óra „gyári” bejáratás után: Amikor ilyen állapotában hallgattam meg, már éreztem azt a flat/analógos hangzást, amit szerettem volna kapni, de a hangminőség… Nem volt rossz, de kisebb csalódásnak fogtam fel, a cucc hírnevéhez képest. A HD560S kb ugyanolyan minőségben szólalt meg, mint a TEAC UD-301-emmel, csak a már említett neutrális hangzással. A Dunuval egész jó kis hangzást kaptam, picit talán jobbat is, mint a korábbi AQ Cobalttal.
kb. 80-100 óra bejáratás után: ha lehet, még gyengébb lett a hangzás az HD560S-sel, de itt a fórumon megnyugtattak, hogy fog még ez a hangzás változni. Nem voltam túlságosan megnyugodva, de oké, pakolok még bele muzsikát, hátha. Viszont a Dunuval egyre jobban szólt a cucc, nem egészen értettem, miért, de ennek legalább örültem.
kb. 130-150 óra bejáratás után: a Dunu egyre gyengébben szól. De miért is? Mert a HD560S életre kelt és eléggé lemosta őt a pályáról! Nem is igazán bánom, telefon + Neutron/UAPP + AQ Cobalt + Dunu még mindig tökéletes nekem utazásra, a TMP-t FEJhallgatóhoz vettem. Emberek, ez valami eszméletlen!!!
Már éppen kezdtem temetni szegény Sennheisert a jó múltkorában, de egészen hihetetlen, hogy egy kvázi olcsó fejes mögött is mennyit számít az elektronika ÉS a megfelelő bejáratás. Soha nem voltak még ilyen tiszta basszusok pályafutásom során (bár a mennyiség azért kissé karcsú), minimalizálódtak a karcos magasak (bár még előfordulnak, de ez szerintem a gyatra masterek miatt lesz) és végre, VÉGRE az énekesek nem egy gipszkarton-fal mögött dalolnak, hanem előttem a színpadon, néhány méterre tőlem.
Néha már tényleg elmerengek azon, hogy ezt hová lehet fokozni, de biztosan lehet…
kb. 180 óra bejáratás után: …és lehet, mert folyamatosan jönnek elő a rejtett részletek, amiket eddig még nem hallottam. Mint egy hülyegyerek, meló után rakom be a régi kedvenceimet újra és újra és kb 10/7 alkalommal találok új részleteket a zenében.
Elég érdekes, amikor egy bizonyos fajta zenét nem is feltétlenül kedvelsz, de annyira jól szól, hogy órákig képes vagy hallgatni. És még egy nagyon érdekes dologra figyeltem fel: eddig majdnem minden zenét full kakaón hallgattam, de legalábbis olyan 70-80% hangerőn, mert csak ekkor jött át nekem a zene „lényege”. Ehhez most olyan 30-40% is elég, stílustól függően max 50%. Egyébként ezek a százalékok is folyamatosan csökkentek a bejáratás alatt.
VERDIKT: természetesen végső megállapítást még mindig nem tudok mondani, csak ha a TMP stack-hez méltó fejessel tudom kipróbálni a cuccot. De szerintem egy cucc akkor éri meg igazán az árát, ha az ember órákon keresztül szemezget a régi kedvencei közül és fülig vigyorral nyugtázza, hogy igencsak sikerült szintet lépnie a korábbiakhoz képest. Nálam ez megtörtént, egy forintot sem sajnálok a befektetésből és ennél többet szerintem nem is kell hozzáfűznöm a vásárláshoz.
-
Remus389
veterán
válasz
Ba cy lus #100944 üzenetére
1. Szerintem a mérése a műszereien múlik, azok feltételezem jók, de a fejhallgatókat ugyanazokkal a műszerekkel nem tudja mérni mint az amp-okat. Ha nem ez a fő profilja, akkor lehet a fejhallgatókat hanyagolnia kéne.
Tehát magyarul azt mondanám rokon dolog, de azért más, nem biztos hogy egy kalap alá kéne venni.
2. Ez fokozottan igaz a fejhallgatókra szerintem
-
-
-NoVa-
addikt
Részletekben egy R2R sem hiányosabb, mint egy ESS, csak nem digitálisan szaturáltan jeleníti meg az apró finomságokat, hanem analógabb, természetesebb úton. Mindenesetre korszakfüggő is, az újabb Sabre cuccok jól implementálva egészen feljöttek az AKM szintjére. Én nagyon technikás, részletező és tágas terű dolgokkal Burr Brown vagy R2R DAC-ról hajtott OTL erősítövel vagyok azon a ponton, ahol nem nézem, merre tovább. Ugyanakkor másnak más füllel, más megéléssel más kell, és nekem is akad pillanat, amikor a Sabre stackemet dugom össze. Ami amúgy tényleg jót hoz ki a lassabb, tompább cuccokból, de nem teszi őket egyenértékűvé egy analógabb láncon lógó technikásabbal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest