Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerencsésebb taktikán volt és nem beragadva autózott végig. Vettel kemény gumin futott utolsó 2 köre azért árulkodó, hogy mi lett volna ha..
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát lehet, hogy Newey jobb autót hoz össze, de hogy ez a Horner nem egy Brawn az tény! Brawn mindent megtesz, hogy elnyomja a harag magvait, és a két pilótája baráti versengésben húzza egymást, Horner meg fordítva.
"de sosem agresszív, mindig barátságos."
- no szerintem itt van a probléma: Hamilton és Lonzi a pályán egy pillanatig sem barátságos, hanem überagreszív! Őket kényszeríteni se lehetne, hogy előzési kisérlet nélkül valaki mögött körözzenek egy versenyen keresztül...
És inkább emiatt nem fértek meg egy csapatban, nem azért mert "sztárok" voltak... -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig legutóbb is ki előzött parádésat és ment jó tempót?
Monaco is igazságot tehet majd a két pilóta között.

-
Motion_Blur
félisten
Webber csak mellékszereplő lehet, a Red Bull Vettelre épít
"Teljesen rá koncentrálunk, mivel az is egyértelmű, hogy két sztárt nem bír el egy csapat, ezt láthattuk a McLarennél Alonso és Hamilton esetében is" - Horner
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Még annyit hozzá, hogy nem értem azokat a negatív embereket, akik szerint konzumidióta vagyok, mert elmegyek a parádéra. Beszélnek mindenféle hülyeséget, én meg nagyon jónak tartom ezt, hogy a Red Bull szervez rengeteg ilyen rendezvényt. Én nem túl régóta nézem a Forma-1-et, de amióta nézem, nagyon érdekel mindenféle dolga. Szerintem ez nagyon jó volt így, bár megmondom őszintén, számomra látványosabb volt a rali-autó és a kamion, meg a régi autók, mert a Nascar kocsit csak a rakpart végén a kanyarban láttam és akkor már csak váltogatott vissza és lassan kanyarodott el, Vettel meg ott pont nem csinált semmit, de nagyon jó érzés volt látni így is. Számomra nagyszerű érzés, hogy tőlem 1 méterre kanyarodott el, láttam ahogy rázkódott kicsit a teste, és jó volt látni a magyar zászlót az utolsó körében.
A másik az, hogy szerintem ha már városi pálya, akkor kéne körforgalom is, persze csak egy irányba lehetne továbbmenni belőle, de érdekes lenne.

-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de azt nézd hogy szűk pálya. Kb mint Monaco. ott hol fogsz tudni előzni, mikor 1,5 autó széles a pálya?
jó-jó, szép pálya Monaco, De van már ez mellé Singapure, Valnecia, és még Róma is?
na nehogy már. Az F1 az versenypályára van kitalálva, nem helyi busz idejének megdöntésére. Sztem. Szal lehetne vissza menni a régi jó pályákra inkább. mint Pl: Imola, vagy A1 Ring.. -
Ijk
nagyúr
válasz
Vazallus
üzenetére
Ezt a pályát ugye nem gondolják komolyan? Nemcsak unalmas, előzésmentes futam lesz, hanem borzasztó veszélyes is. Ha az egyik autó nekicsapódik a falnak és kersztbeáll a pályán, a többi autó egyszerűen nem fogja tudni kikerülni. De ha még nem is lesz vészhelyzet, egy SC sem tudja kikerülni a roncsot. Ezt az egészet ki találta ki? Az F1-ben lassan meg kell kérdőjelezni pár ember beszámíthatóságát.
-
hunnylander
őstag
Rekordösszegért kelt el egy '57-es Testa Rossa. 12 millió amerikai dollárért.

-
-
proof88
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Én először maradtam a rajtnál, igaz ott nagyon nem láttam semmit. Inkább átmentem utána a rakparthoz, ott már többet láttam, de ez a Belvárosi Hídtól (emlékeim szerint így kell írni) délre volt, aztán később mentem tovább dél felé, a rakpart utáni kanyarhoz, talán ott voltak számomra a leglátványosabb dolgok. Volt egy kicsi bukótér is, reméltem, hogy Vettel csinál majd ott valamit, igaz, nem voltam benne biztos, hogy lesz-e elég hely.
Őszintén szólva találhattak volna olyan helyet, ahol több a szélesebb hely.
Majd hétvégén én is rakok képet meg videót. -
Vazallus
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na akkor asszem vethetik a keresztet a többiek..jön a Red Bull

Amúgy szerintem ez az új római pálya valami iszonyú rossz. előzni szinte lehetetlen,egyszóval a jelenlegi projekt szerint szar.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Reménykedek én is, hogy ezáltal közelebb kerülünk Buttonhoz!

-
Motion_Blur
félisten
A Red Bull beveti új diffúzorát Monacóban
Reszkess Button

-
Oliverda
félisten
Én is készítettem pár képet a tegnapi napon.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Bazi sokan voltak és nagyon meleg volt. Palik elég hurkán tolta de a Skoda és a Nascar kemény volt. A végén Vettel sem volt rossz, különösen a fánkok szoltak szépen.

-
Mosley: A Ferrari elveszíti a pert
"Nonszensz az az elgondolás, hogy ők nélkülözhetetlenek. Ez egy kicsit olyan, mint szegény Senna esete. 1994-ben ő volt a legfontosabb pilóta, de amikor sajnos meghalt, a Forma-1 mégis ment tovább. A Lotus is nagyon fontos volt egyszer, mint ahogyan a Brabham is"
A Forma-1 nélküled is menne tovább.Helyesbítek,csak nélküled megy tovább

-
Rick4
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Az összes kép meg video kb 1.5Gb, a jó cuccok meg 259MB, ezt elkezdem feltolni.

-
gV
őstag
aki estleg nosztalgiázna adják a 98-as brit nagydíjat
-
D@ni88
addikt
Ha valaki volt szegeden, tolhatna fel képeket

-
Tegnap pont akkor voltam kint a Dómtéren amikor beindították a kicsit, és épp az első sorban kb 3 m-re az autótól. 7-re mentem, és aggódtam, mert a program szerint 10-től lehetett megnézni, 19:00-tól meg vmi dj srác volt írva, és féltem, h ez azt jelenti 19-kor elrakják másnapra de nem, kintmaradt.
A leírás szerint a motor egy Cosworth V10-es. Ami azért furcsa, mert ilyen motorral a Toro-rosso ment 2006-ban, a kasztni viszont egy tavalyi (v előtti?) Redbull. És persze a motorborításon Renault felirat
Kb egy fél óra órát néztem, így motorborítás nélkül úgysem láttam még. Nagyon tetszett az illata, égett-olajszaga volt talán ez a legjobb. A gumik nem voltak fenn, minek, 2 csávó állt 1 paravánnál pár méterrel mögötte 2 laptoppal, pötyögtek ezt-azt, kivettek 1 memóriakártyaszerű vmit a laptopból, betették a pilótafülkébe vhova, és kész beindították. Onnantól már nem tudom h a laptopról ment az adás, v a kártyáról, h mit csináljon az autó, alapjáraton ment, meg voltak kis gázadások. Gázelvételkor meg gyönyörűen villogott a láng a kipuffból.
A leömlők gyönyörűek, és az is milyen kompakt az egész, a motor-váltó egybe már csatlakozik is a hátsó tengelyekhez. Hatalmas az oldalhűtő, külön ventillátorral az oldalán, gondolom h ha a borítás rajta, ne főjön be az egész.
Miután leállt, kétoldalt 1 kis R2d2 szerű kis dobozt húztak oda, és rákötötték a kocsira, 2-2 csővel, az olajat, v a vizet hűthette.
Kiváncsi vok, ma milyen lesz a móka.
üdv. -
hunnylander
őstag
Kimitől is láttunk már olyan kérdezz-felelek videót, ahol nagyon rövideket válaszolt.
Ki milyen hangulatban van éppen, vagy mit feltételez a riporter elvárásairól. Mivel nem egyszerre vették fel, előfordulhat, hogy míg az egyiknek ez 'csak az ötödik', mig másiknak már a 'tizenötödik' interjúja volt aznap.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az a fura, hogy Kimi mintha kicsit beszésedebb lenne Lewsinál.
-
lacos001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tartalmas !

Persze ez nem neked szól !
bár most megint elolvasva,ez 1 szar

-
Motion_Blur
félisten
Double-interview with Kimi and Lewis Hamilton; both are asked the same 10 questions. They both have some very contrasting answers
Q. Where will you be in 10 years?
KR: I dunno, I mean I'll have nothing to do with Formula One, so maybe do some motorsports for fun, and have a family probably.
LH: Still racing I guess.Q. The best thing about F1?
KR: Driving
LH: DrivingQ. The worst?
KR: Probably the PR stuff!
LH: There is no worst.Q. Favourite colour?
KR: Black
LH: PurpleQ. Favourite circuit?
KR: Spa
LH: MonacoQ. Your job is...
KR: It's my passion, it's also my work, it's what I like.
LH: The bestQ. Spain is...
KR: A nice place, I've been many times in Spain in racing and testing.
LH: BeautifulQ. Beach or mountains?
KR: Mountains
LH: BeachQ. 2nd place is?
KR: Losing.
LH: An achievementQ. Fernando Alonso.
KR: Double world champion! He's a very nice guy, very straightforward
LH: PerfectionistQ. Speak Spanish?
KR: Ah...not really, no!
LH: I don't know...Ola!....Gracias. Olas amigos? -
Rick4
félisten
Itt (Szegeden) legalább annyi érdekes dolog történik, hogy a Red Bull-os csapat show része itt van, holnap fognak száguldozni a városban. Elvileg a show car erősebb, mint a most futó F1-es gépek, persze lóerőről beszélek, nem másról. Van itt pár kép jó nagyban is, ha kéri valaki, szívesen felteszem valahova, elég jól sikerültek, pl egy:

-
JJános
addikt
7 nap 16 óra a Monaco-i nagydíjjig. Meg egy pici.
Kedden meg tárgyalás: FIA vs FERRARI.
[link]Hú de kihalt a topic.
-
JJános
addikt
Van itt egy jó kis videó, autók bemutatóznak. Shevik asszem.
-
JJános
addikt
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Fogalmam sincs, de van bennem egy szorongás. Nem szabadna, hogy Mózli monja meg a frankót. Tudom, hogy az F1 egy bizonyos mértékig cirkusz is, és ki kell szolgálni az ere éhes közönséget. Nekem elsősorban a király kategória, ahol olyan dolgokat fejlesztenek, és találnak ki, amik azután megjelennek az utakon is.
Van esélye, hogy létezik az az ember, aki szétveri az F1-et, mert a tendencia ebben az irányban már elmozdult. Gondolok itt azokra a dolgokra, amiket Mózli kitalál.
PazsitZ: Az a kép nem tetszik. Én a füleket is rövidebbre fogtam, és a képem mosolygós.Gondolom hogyha már van, másnak nem lehet. Majd kitalálok valamit. Leszek a szamár.

-
JJános
addikt
válasz
-XadAnuX+
üzenetére
Én már egy ideje keresgéltem mi lenne jó, ha majd lehet saját képem. találtam egyet, ami tetszene kicsiben is. Bár én mire tag leszek, lehet hogy jobbat találok. De megmutatom.
Egyébként csak a Ferrari az a csapat nálam, ami nélkül az F1 számomra elképzelhetetlen. Ha ők kiszállnak, nem nézem többé.

-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én ha kiszáll a Ferrari, Renault, akkor befejeztem az F1-nézést
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Természetesen.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem csak Palik lesz hanem Buemi és Vettel is. Ezen felül ha jól tudom lesz egy Nascar gép is kint illetve Besenyei is fog repkedni kicsit. Ingyé szerintem nem olyan rossz azért.

A rakparton nem hiszem hogy 6000RPM mellett fognak végigmenni, legalábbis Buemi és Vettel nem valószínű.
-
Peat;)
veterán
A másik oldalt ugyanígy lehet basztatni, mert bármi, tényleg bármi ami az FIA-hoz kötődik az rossz, az értelmetlen, meg amúgy is. Ez a költségsapka, ha valóban nem tartalmazza a pilóták fizetését, abszolút reális, 60 milla dollár. Most 200-300 körül költenek az élcsapatok pilóta fizetéssel együtt...
Nekem az szúr szemet, hogy túl gyorsan akarják bevezetni. De egyébként maga az ötlet nem hülyeség, ahogy az éremrendszer sem volt az. Már most sírt a szája egy két pilótának, hogy hiába javulnak fel, ha Button bejön 3.-nak, nem tudják ledolgozni a hátrányt. Hát éremrendszerben le lehetne, Vettel többet kockáztatna, amire Button is, a többi helyért meg ugyanúgy menne a csata mint most... -
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
6000 az meg nem alapjarat?
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Sajnos a rasszizmus mindenhol jelen van pedig jó lenne már rajta túl lépni.
Őszintén szólva én örülök Button sikerének de ettől függetlenül remélem Lewis és a csapata hamarosan talpra áll és két Angol fog versenyezni az első helyekért.

-
Oliverda
félisten
válasz
!Overdose!
üzenetére
Voltál már hasonló rendezvényen?
-
JJános
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mondjuk én speciel Bourdaist szeretem, és nem rúgnám ki. Csak azért mert Buemi 3 pontot szerzett, ő meg csak egyet?
Nem tudom már, de tavaly év vége felé volt olyan, hogy Q2-ben, ha jól emlékszem 1. helyen állt. Kikapott Vetteltől, na de ki nem kapott még ki Vetteltől. Szerintem jó pilóta. Sajna az én óhajom, csak olyan mint Mózlié. Süket fülekre talált. -
Pá
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Kibaszottul nem értem Mózlit.
Elvileg azért ragaszkodik a költségsapkához, nehogy véletlenül még 1-2 csapat lelépjen mint a Honda.
Nah most ha továbbra is erölteti a szarját akkor 3-4-5 csapat BIZTOS, hogy lelép.
Ha meg engedne, akkor LEHET, hogy lelépne kb 1, de még az sem biztos, mert ettől függetlenül a csapatok még támogatják a költségcsökkentést és a FOTA-n belül kidolgoznának egy olyan koncepciót, ami NEKIK jó, így elvileg mind tudna maradni.Tényleg nem értem miért fontosabb Mózlinak, hogy igaza legyen. Vagy lehet tényleg ovóbácsinak hiszi magát és azt hiszi jobban tudja mi kell a csapatoknak, mint Ő maguk?
-
tibi666
senior tag
-
30z.Samu
titán
Én személy szerint Piquet-t rúgnám ki.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Respect Maranello!

-
shteer
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
nem logikus döntés lenne
-
Nowhereman
őstag
asszem itt már kenyértörés lesz!
-
AMD Power
titán
Vasárnap lehet ,hogy Szegedre kéne mennem.
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Kovalainen repülni fog, ha nem szedi össze magát mivel semmi szükség rá,...és ha van benne egy kis tök akkor nem is ágál majd, mert neki tesz jót ha elmegy. Keressen egy olyan csapatot ahol nem ennyire egyértelmű a helyzet, amikor ő idejött már nyílvánvaló volt hogy nehéz dolga lesz...és ez agyonnyomta végül.
Nem egy rossz és főleg nem egy lassú arc, de lassan elhiszi magáról hogy a McLaren az oka mint Rubinho-nál.
Pedig pusztán arról van szó hogy képtelen tempót menni, az egy dolog hogy Hamilton-nal nem tud menni...ez még nem gáz, itt még rózsaszín a dolog. A baj ott kezdődik hogy a riválisok közül sem tud senkit elverni, és itt már szürkébe borul az ég. Amennyiben pedig újra előfordul mint tavaly, hogy nemcsak Hamitlon-nal és nem csak a riválisokkal, hanem még az egyértelműen gyengébb technikában ülő versenyzőktől is kikap, akkor már a villámok is csapkodnak.
Lehet neki még egy sanszot adni, ez az idei év.
Jelenleg még mindig nem úgy néz ki a tabella hogy ebből olvasni lehessen, de ha Hamilton-nak odaadom a Melbourne-ben kiautózott 4. helyet, akkor a tabella 6. helyén van Toyota szendvicsben.
Kovalainen jelenleg a 11. és nagyon kapkodnia kell magát, mert a két Ferrari biztos hogy át fog jönni rajta, mivel gyorsabbak, és még mindig ott van Kubica....azaz felfele kell(ene) menekülnie. -
wildrain
addikt
-
JJános
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Nem kötözködni akarok, de én nem úgy látom hogy Kova megvetette volna a lábát. Glock igen, és jó is!
gv: Azt gondolom, hogy ahogy most a Brawn szénája áll, bármelyik F1-es vezető szívesen menne hozzájuk, még kevesebb lóvéért is. Kivéve talán Vettel, és Webber. Az más kérdés ki kellene Brawn-nak.

-
-
gV
őstag
válasz
wildrain
üzenetére
egyetértek, amennyiben létezni fog az f1 és tényleg annyi új csapat lesz simán bekerülhet, de akár a korábban kútba esett brawn szerződés is összejöhet, barika kikap még 1-2 versenyen úgy mint legútobb, elfog nála szakadni a cérna azt mehet haza helyére meg akár bruno
-
wildrain
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem simán jöhet még, ez nem is kérdés (legalábbis az életkora miatt), mert szerintem pl. Glock és Kovalainen is idősebb volt 25-nél, amikor megvetették a lábukat az F1-ben.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A Mclaren és a Ferrari lehet, de van olyan csapat, ami fix pénzből fút. Nem tudnak csak úgy pár tíz milliót szerezni. Nyilván ők nem tervezték be, hogy nem fog jól sikerülni az autó, ezért extra sebességgel, extra pénzből fejlesztenek, hogy visszakerüljenek az élre.
De meglepődnék, ha bevezetnék a 40milliós sapkát. Nem fogják engedni a nagy csapatok. Ez fix.
-
törölt tag
hát én nem tom, láttam a futamot...és detto nem láttam semmi jót B. Senna-tól, mint amit a cikkből feltételezhetnék.
Azt láttam hogy az Eau Rouge-ban kiforgatott valakit (mindketten tovább tudtak menni ha jól emlékszem), meg a balesetét 'láttam'..helyesebben mondva inkább csak a következményeket, mert valamiért akkor nme volt visszajátszás.
Mindenesetre jó hogy nem lett semmi baja. -
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Haug azt nyilatkozta, hogy a csapatok 30%-kal költenek/költhetnek kevesebbet idén az ő (FOTA) javaslataik által bevezetett intézkedések miatt. De aztán a KERS is viszi a pénzt és az is, hogy a csapat catch-up-ot játszik.
A 2009-es évről hiába jelölnénk meg számadatokat, ugyanis az az év most fut, és könnyen lehet, hogy a Ferrari és a McLaren is túl fog költeni, akármit is tervezett. Senkinek nem tartoznak számadással, hogy mennyit költenek, csak saját maguknak.
Én azt mondom, hogy lehet, hogy lemennek 400 millió dollár alá és az már fejlődés.

-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Az csak az FIA és 3 csapat akarja. A többiek nem fogják hagyni. A minimum létszámot el kell érni, a 3 csapat, és az esetleges 3-4 komoly szándékú csatlakozó csapat nem teszi ki a minimális létszámot. Biztos, hogy lesz valami megegyezés.
2008-ashoz képest a válság miatt vissza vettek a költségekből. Minden csapat csökkentette a pilóták fizetését, és csapatvezetőkét is, és leállítottak pár extra tevékenységet. Pl.: a RedBull egy csomó party-t kihagy az idei évben, a RedBulletin-t is beszüntette.
A 2009-es költségvetés millió fontban kb:
* 1. Toyota (178)
* 1. McLaren (178)
* 3. Ferrari (168)
* 4. Renault (138)
* 4. BMW Sauber (138)
* 6. Red Bull (79)
* 7. Williams (66)
* 8. Toro Rosso (52)
* 9. Force India (46)
Ebben benne van a motor, a marketing, és a KERS a kifejlesztésével együtt. Az mind lejön, mert a költségsapkába nem tartozik bele.A Mclaren tavaly 433 millió dollárt (285millió font) költött , idén 270 millió dollárból (178millió font) gazdálkodnak. 107 millió fonttal költenek kevesebbet várhatóan. Persze ekkor még nem tudták, hogy a kocsi lassú mint egy csiga, így lehet, hogy megnövelték azóta a fejlesztésre szánt összeget.
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Including sponsorship, supplier deals, prize money, team owner contributions, tyre provision and supply of customer engines where appropriate.
Toyota: $445.6m
McLaren: $433.3m
Ferrari: $414.9m
Honda: $398.1m
Renault: $393.8m
BMW Sauber: $366.8m
Red Bull Racing: $164.7m
Williams: $160.6m
Toro Rosso: $128.2m
Force India: $121.85m
Super Aguri: $45.6mTotal: $3,073.45m
Formula Money:
A csapatok szponzori bevételei - 2008:millió dollár
Ferrari 201
McLaren 150
Renault 113
BMW Sauber 105
Williams 104
Toyota 82
Force India 51.5
Red Bull 8
Honda 4.7
Toro Rosso 3És ez csak a kiderített publikus pénzek.
Amit Mosley meg egyes szurkolók várnak el, mármint, hogy egy Ferrari, egy McLaren vagy akár egy Toyota vagy Renault beleférjen a sapkába, képtelenség. Szerintem pl. a Meki azzal az eszeveszett próbálkozásaival amit produkál kb. már át is lépte volna a limitet, mert minden futamon dobálja rá az autóra az új elemeket és emellett még a Brit Nagydíjon debütáló 'B' autót is rebesgetnek.Aki naggyá tette magát több évtizedes kemény és sikeres munkával azt miért akarják elszegényíteni, összezsugorítani erőszakkal?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
kimi fizetését negyedelni kéne...
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az itt a lényeg, hogy a csapatok 15%, a jogbirtokosok 85%. No ennél még a kurvák is jobb jutalékot kapnak. És ha ezek a "kurvák" nem fognak össze, és csinálnak egy saját bordélyt ahol övék a 85%, a kidobóé meg a 15%, akkor alacsonyabb nívon vannak a narkós lepattant repedsarkúaknál.
-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Azert ez uzlet, ugyhogy nem a kis csapatok virulasa a cel, hanem hogy minel tobb penzt lehessen kaszalni. Ugyhogy miert adnanak barkinek is penzt, hogy annak a barkinek jobb legyen? Csak azert, ha azzal ok tobbet kaszalhatnak. De most epp nem ez van soron, hanem oszd_meg_es_uralkodj...
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)