Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #43299 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a kis Piquet. Várjunk még. Ne küldjük el.
Én csak annyit látok, hogy szenved. Szombaton nem voltam tv közelben, de előző futam qualiban nem volt rossz. és nem tudjuk milyen az autó. Lehet, h nem fekszik neki. Bár a rönyó motor jó, a kasztni lehet gyenge. Meglátnánk, ha nem szenvedne, hogy mit tud.
-
Csabee.
nagyúr
én nem alázom, mert tiszteletre méltó aki már az F1-ben van, mert általában előtte más sorozatokban már elértek eredményt, de szerintem ha 1 pilótának nem megy az F1-es sorozat akkor ott kell hagyni.. lásd Montoyát, ő neki eredményei is voltak, még is úgy döntött hogy hátrahagy az F1-el.. Pique-t nek is ezt kéne tenni
-
JJános
addikt
válasz
Nowhereman #43286 üzenetére
"Kubicána idén inkább csak a nagy baleseteket tudja idézni, mint a nagy pontvadászatokat."
Arra gondolsz, amikor Kubika meghágott 2 autót?
-
Csabee.
nagyúr
hát hibás vagy sem, de vele mindig történik valami, lehet befékezett vagy nem tudom.. annyira nem is ez az egy futam a lényeg, hanem amióta a F1-ben van, rengeteg hibát követ el, és sokszor esik ki, az autója nem egy erős, Alonso még is tudott vele néha csodákat művelni!
-
JJános
addikt
válasz
venember83 #43285 üzenetére
Csak vicceltem. Nem is indulnak?
-
zed1983
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
puttputt #43284 üzenetére
semmi gond, végülis igazad van, bár index-en meg egyéb helyeken is van éles kép összefoglaló, tényleg nem fikázni akartalak
nekem a helyszín most jobban tetszett mint maga a futam!
Piqie-t be nem csalódtam, sem pedig Kovalainenben, ezt tudják hozni.. Hamilton így is előrébb végzett mint kova.. szinte hihetetlen hogy még a Mclarenben van ez az ember.. Vannak még érdekes felfogású csapatok
-
Nowhereman
őstag
válasz
7Heads Drago #43263 üzenetére
Hát tudod Lonzinak azon a "lengyelpiacon" úgy 50%-kal több pontot kellett legombolnia 7x-es vb. Sumimisi ellenében a világbajnoki címért, mint ami Hamiltonnak kellett a britt búgócsigabajnokság nyertes és benzinkútvontatórekorder Massa ellenében,
Kubicána idén inkább csak a nagy baleseteket tudja idézni, mint a nagy pontvadászatokat.
Rosberg - Wurz, Nakajima - komoly ellenfelek. És az autó megbízhatatlansága meg mit befolyásolja, hogy valaki rendre lassabb a csapattársánál? - őt meg én említettem, akiknél - gombossal ellentétben - nehezen érthető az a sztárolás, ami van körülötte.
-
puttputt
őstag
válasz
Csabee. #43281 üzenetére
Értem a problémát, amúgy annyira nem szemcsés azért
Persze, hogy jobb egy helyszíni, nem lenne rossz, valóban.
Amint az album címe is jelzi: "Hangulatképek".
A cél nem a "gyönyörködtetés" vagy az "információbővítés" volt, hanem a "szórakoztatás".
1. Nem hiszem, hogy "mindenki" látta. (Akkor mi értelme a futam-összefoglaló képeknek, úgy egyáltalán?)
2. Nem így és ezeket a "kockákat", amik ki lettek emelve.Kösz a reakciót azért, és bocs, hogy így "ráérveltem".
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #43255 üzenetére
6-ból 5. Button egyértelmű VB esélyessé lépett elő.
Á. Jövőre minden pilóta a Brawnékhoz akar majd menni.
-
puttputt
őstag
válasz
D.Orion #43278 üzenetére
Na, az de ütős és jó lett volna
Sajna, még a Hungaroringen is csak egyszer jártam..., 96'-ban, nagy Hill szurkolóként, a páholy mögötti kerítés-részen, pénteki szabadedzésen... azért élveztem
Majd jövőre az Angol GP... talán... szorítsatok, hogy ott lehessekKöszi egyébként!
-
puttputt
őstag
Ígéretem szerint, küldöm a shotokat:
-
madstunt
addikt
Most látom 3. lett Danica...kiváncsi lennék vmelyik másik formaautós sorozatban mit kezdene
-
madstunt
addikt
válasz
Nowhereman #43245 üzenetére
"ez még egy japánnak is dicséretére válna..."
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #43272 üzenetére
Megveszi MS és akkor mehet végre egy csapatban a testvérével.
-
DigitXT
félisten
válasz
venember83 #43272 üzenetére
-
Petya25
őstag
Megnézem mégegyszer a futamot a Sportklubbon, Button fantasztikus!!!
6/5 és benne Monaco...Jövőre a Toyota végülis kiszáll?
Lehet úgy járhatnak mint szegény Honda... -
wildrain
addikt
válasz
venember83 #43268 üzenetére
Én azt gondolom, hogy azt a helyzetet Vettel idézte elő azzal, hogy amikor látta Massát elhúzni maga mellett, bevárta Rosberget, és magával húzta.
Egyébként nem látok benne semmi rosszat, inkább az lett volna a teszetoszaság egy versenyző részéről, ha hagyta volna veszni ezt a lehetőséget. Ilyen az autóversenyzés, aki előtted van, azt meg kell előzni. Nem nagyon vannak íratlan etikai szabályok, és ez az eset még azok közé sem tartozik bele. Fordított esetben Massa is megpróbálta volna kihasználni a helyzetet. -
Oliverda
titán
válasz
venember83 #43268 üzenetére
Ha Massa nem vágja át a kanyart akkor nem kellett volna elengedni senkit. Hibázott. Rosberg pedig ügyesen kihasználta, ahogy kell.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Z-o-t-y #43247 üzenetére
Az egyik BMW húzta rá, és gyalulta meg egy kicsit.
Más: A Ferrari vezetése figyelmeztette riválisait
Oliverda: Még szerencse hogy később javított. Azt vettem észre hogy most meg az előre jelzetnél később jött ki Massa (3) is meg Rosberg (2) is. -
Oliverda
titán
válasz
venember83 #43264 üzenetére
Arról a szemüles, szép jelenetre gondolsz ahol kihasználta Massa hibáját?
-
puttputt
őstag
Motion-Blur!Lefizetted a TOP3-t..? Ha nem, a jövőben tölthetnél nekem pár tippmixet! Fantasztikus! :XXD
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #43263 üzenetére
Rosbergről más is beugrik a mai futam kapcsán, de nem akarom megbántani a szurkolóit.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Hami: egy Alonso mellett, aki úgy vette a VB címeket a lengyel piacon.
Vettel: egy Torro Rosso-val egy esős futamon, (ahol nem a nyers motorerő számít, hanem a vezetési stilus) szarrá verte a nála sokkal nagyobb neveket.
Kubica: az első éve csak fél év volt. 3. versenyén viszont már így is dobogón állt. A második évben meg volt egy elég nagy balesete.
Rosbergson: Ő melyik szériában versenyzik? Ha netalán Rosberg-re gondolsz ő rendesen elkente a száját Wurz-nak és Nakajima-nak is már. Élete első versenyén pedig 7. lett 2006-ban. És Webbert is csak talán azért nem verte meg, mert elég megbízhatatlan volt az autó, és kereste a csete-patékat. Illetve őt én nem is említettem. -
puttputt
őstag
lehet, akkor is az élen 'fut-gurul be' Gombos úr, ha
a kockás előtt parkol le...XD
Holnap teszem fel a képeimet... -
7Heads Drago
veterán
válasz
Flashcash #43227 üzenetére
viszont igen hülye példát sikerült összehoznod.
Szerintem nem egy futam alapján kellene egy versenyzőt leírni. És még messze nincs vége az évnek. Nem is beszélve arról, hogy Kubica a KERS miatt, illetve a saját súlya miatt jelentős hátránnyal kezdte az évet még Heidfeldhez képest is.
Button az elmúlt 8 évben egy jó versenyzővé vált, de nem világbajnokká. Ha idén mégis az lesz, az csak annak lesz tudható, hogy az autó alatta jobb és megbízhatóbb, mint a többiekké. És az álláspontomon nem változtatok: Nála vannak a mezőnyben sokkal jobb versenyzők is csak rossz kocsiban ülnek. Pl: Hami, Kubica, Alonso.
Ha ő akkora tehetség lett volna, akkor az már 8 évvel ezelőtt is kiderült volna.
Sőt ebben a VB címben sem biztos hogy hiszek. Az év eleji lendület gyorsan elfogyhat ha nincs pénz. És az pedig nem nagyon dől befelé eddig. A tőkeerős csapatok közül a Ferrari és a Red Bull máris a fejére nőt. Persze lehet hogy holnap olajat találnak a gyáruk alatt, vagy találnak befektetőt is, de ez egyre sürgetőbbé válik. Egyenlőre VB kocsi, jó sofőrrel. -
!Overdose!
őstag
válasz
!Overdose! #43257 üzenetére
Danica a 3. helyen!
-
Jarod1
veterán
Akkor tettem KImire Zsetont amikor még nem volt meg az időmérő 17 xeres pénzt fizetett volna ha nyer, a 2 Brawn-on múlt
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #43256 üzenetére
Sport Klub-on is adják.
-
hunnylander
őstag
Hatalmas bukás(ok), pont most próbálnak kiszedni két pilótát is az autójából...
-
!Overdose!
őstag
Button zsinórban harmadszor nyert ugyanazzal a motorral
Jó ez a Merga motor.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #43249 üzenetére
Gondoltam erre is, csak nem voltam bene biztos, mert nem emlékeztem, hogy volt korábban.
-
proof88
addikt
válasz
Buemi most kezdte a versenyzést az F1-ben, még szoknia kell. Egyébként szerintem nagyon dicsérendő, hogy eddig szerzett pontokat... Annak is örülök most, hogy Bourdais szerzett pontot, remélem jót tesz az önbecsülésének és jobban fog majd neki menni ezután.
-
copin
őstag
válasz
Kubikanak legalabb volt koze a VB cimhez, tejfelrol csak annyi emlekem maradt hogy allandoan beragadt moge valaki (altalaban Alo, de a mai aldozat Sonka volt).
-
Z-o-t-y
tag
Azon gondolkoztatok Hamin mért cseréltek első szárnyat, nem vettem észre h megsérült volna, mivan akkor ha egy új elemet teszteltek? Mivel teszttilalom van, de így mivel úgysem volt mit veszteniük, kielemezhettek versenykörülmények között egy elemet, amit amúgy nem mertek volna.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"a múltkor 1,5mp-cel a vége elött vágott egy tökéletes kört, most meg miután nem tudja megtalálni a beállítást, a q3 végén meg vaktában belövik neki a szerelők az autót..."
Ezt Te mázlinak nevezed?
-
Nowhereman
őstag
válasz
7Heads Drago #43196 üzenetére
Jó, de szerintem azért Gombos most legalább hibátlanul megy. A maláj futamon nem nagyon tudta volna megállítani senki sem a Red Bullokat. Igaz, hogy már undorítóan mázlis - a múltkor 1,5mp-cel a vége elött vágott egy tökéletes kört, most meg miután nem tudja megtalálni a beállítást, a q3 végén meg vaktában belövik neki a szerelők az autót...
Mondjuk a három említettet:
Tavaly Hamiltont 1 pont választotta el attól, hogy saját hülyeségből ne bukjon két vb.-t zsinorban...
Vettel - a mezőny egyik leggyengébben előző pilótája...
Kubica - csak tavaly volt jobb a csapattársánál...Ezeknél még fárasztóbb, amikor még ennyi produktomot sem mutatók sztárolása:
Rosbergson - évi egy két alkalommal mutat valamit...
Buemi - 6 versenyen 2 alkalommal megy neki az elötte haladónak - ez még egy japánnak is dicséretére válna... -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #43235 üzenetére
A tempó már megvolt az előző versenyen is, ez a pálya pedig láthatóan a kisebb aero igény miatt meglehetősen más képet festett az erőviszinyokról az előző versenyekkel szemben (BMW, Toyota, stb.). Ebből messzemenő következtetéseket én nem vonnék le. Ergo a következő versenyen már visszaáll a "rend". Brawn, RBR, többiek...
Pá: Az már Melbourne óta úgy van, még mielőtt bárki nyert volna bármit is.
-
copin
őstag
...es emiatt az ev eleji (nagy) foleny sokaig kitart. Jovore pedig talan sehol nem lesz a Brawn, de addigra megoldja mozli hogy a wrc sorsara jusson. Ott van 2 gyari csapat. Persze ezert a szervezes a felelos ott, de az F-1ben is megoldhato ez az allapot muvi beavatkozassal. Marmint az F1 (ezen a feluleten nehez javitani).
-
Z-o-t-y
tag
Áh ez a Renault megint semmit nem tud, még Aloval is csak a kilencedik helyre jó a kocsi, jó most hetedik lett de ketten kiestek előtte, bár volt egy szakasz ahol jó tempója volt, de végi ilyennek kéne lennie. Viszont feltűnően jó fogyasztása van a renault motornak. Remélem azért nem szállnak ki, bár a michelin távozása óta, nem tudnak visszajönni az élre, kivéve a tavalyi év végét, de akkor már semmit sem értek vele, csak azt hogy a mostani autójuk is szar lett.
-
Gyerekek, túl sok itt a ha. Idén eddig sehol nincs se a ferka se a mclaren. De szvsz nem is lesz később se. Mondom ezt úgy, hogy nincs igazi kedvenc csapatom/pilótám. Schumi volt, de azóta "nem találom a helyem".
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #43235 üzenetére
Egyértelmű.
A Ferrarit megilleti a dicsérő szó. Tényleg jól mentek. Massa úgy rohamozott, mint legjobb napjaiban. Kimi pedig nem törődött ezzel, mint legjobb napjaiban. Úgy néz ki felzárkóztak.És a tipped is, kiváló volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #43228 üzenetére
Nem csak a pozíciók alapján lehet lemérni a fejlődést, hanem a tempó alapján is. Most nagyon jó tempót futott mindkét pilóta. Kár az első etapért, ahol Massa-t Vettel, Kimit meg Barrichello tartotta fel. De a nyers sebességet nézve nagyon közel voltunk a disznósajtokhoz.
-
Pá
addikt
Nocsak, nocsak
Mégiscsak kitették? Eddig nem tűnt fel. -
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
venember83 #43226 üzenetére
Ha nem szúrják el a tankolását, addig oké. Az első etapban elég lett volna menni Buttonnal és akkor talán szoros lett volna. Így "lazán" végigkocsikázta Button.
Különben abból a szempontból jó volt ez a verseny, hogy látszott, nem verhetetlenek a sárgás fehérek
Szerintem ez majd a következő versenyen derül ki, de tényleg látszik a fejlődés a Ferrarin.
-
válasz
Semmi gond nincs azzal, hogy nem kedveled Buttont, viszont igen hülye példát sikerült összehoznod.
-Kubica jelenleg a saját hibájából eldobott futammal és nulla ponttal az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban. Bourdais, Buemi, Kovalainen is stabilan veri.
-Hamilton és Vettel is dobta már el az autót a saját hibájából ebben a szezonban.Szerintem Button idei szezonban nyújtott teljesítményébe nem nagyon lehet belekötni.
-
venember83
nagyúr
válasz
-=Sziszi=- #43220 üzenetére
Ha nem szúrják el a tankolását és elég rövid első szektort megy, mielőtt teljesen elkoptatná a szuperlágyakat. Különben abból a szempontból jó volt ez a verseny, hogy látszott, nem verhetetlenek a sárgás fehérek, már csak az aeron kellene kicsit csiszolni, meg kiautózni az autóban rejlő sebességet.
-
madstunt
addikt
válasz
Fortissimus #43223 üzenetére
szerencsére
-
joey04
titán
no végre egy kis fejlődés a Ferrarinál.
-
Vazallus
tag
A legtöbb első helyezetté a VB ugye?
-
proof88
addikt
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
7Heads Drago #43214 üzenetére
Kiminek lággyal kellett volna rajtolnia és akkor megtartja a második helyét és a 2. tankolásnál Button-t szorongatta volna.
Így hogy Vettel nullázott szép kis előnye van Buttonnak.
-
Bibby
addikt
válasz
"Ha ugyanezt a kocsit..."
Ha nyolc lábam lenne pók lennék.
Azért meg külön én kérek elnézést hogy egy monte carlo-i győzelemnek ujjongva örült valaki. Sőt úgy általában bármelyik győzelemnek az F1-ben. De te nyilván jobban tudod mekkora dolog ez, hiszen belülről éled át az egészet.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Barthezz2 #43208 üzenetére
Az érdekes itt van: Race Pit Stop Summary
Kimi-nek a 2. tankolásnál 5 mp elment valamire. És ezt mondta is ha jól emlékszem. Simán le kellett volna előznie Barchi-t azzal a plussz 3 körrel.
Timyyy: Ez így egy kicsit átláthatatlan. Most már jó lesz. -
Timyyy
őstag
Világbajnokság állása 6 futamot követően:
Konstruktőrök:
1. Brawn GP 86
2. Red Bull 42,5
3. Toyota 26,5
4. Ferrari 17
5. McLaren 13
6. Renault 11
7. Williams-Toyota 7.5
8. BMW Sauber 6
9. Toro Rosso-Ferrari 5Pilóták:
1. Button 51
2. Barrichello 35
3. Vettel 23
4. Webber 19.5
5. Trulli 14.5
6. Glock 12
7. Alonso 11
8. Raikkonen 9
9. Hamilton 9
10. Massa 8
11. Rosberg 7.5
12. Heidfeld 6
13. Kovalainen 4
14. Buemi 3
15. Bourdais 2 -
Pá
addikt
válasz
[CS]Blade2 #43209 üzenetére
Az is sokat számít azért, hogy a Brawnok a verseny legelején tették fel a gumit, míg a Ferka a végén, amikor már sokkal jobb állapotban volt a pálya.
Ez Monacoban különösen sokat számít. Egyébként erre gondoltem verseny közben is, azért is voltam bizakodó, hogy nem lesz gond az utolsó etappal. -
Oliverda
titán
Az Indy500-at adják valahol?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
7Heads Drago #43207 üzenetére
Szerintem a Ferrari kíméli jobban a gumikat. Kimi alatt a lágyabb csak 2-3 kör után melegedett be, míg a BrawnGP-k már 1. de maximum 2. körben felmelegítették a gumikat. Kimi ráadásul 25 kört ment a lágy gumikon, és a végén nem tűnt megviseltnek az első gumi. A hátsókat nem láttam, de a köridőkből valószínűleg azok sem voltak vészesen elkoptatva.
-
válasz
7Heads Drago #43207 üzenetére
Jók voltak végre, ez tény
Sajna most csak ennyire volt elég, de ami késik nem múlik
2 hét mulva remélem hasonlóan hozzák a szintet
-
7Heads Drago
veterán
Egy valamit még nem értek: miért mondták hogy csak a kemény gumival jók a Ferrarik? Szerintem jobban mentek lágyon, mint a két Brawn. Csak előzni nem tudtak. Sőt ahogy nézem Button csak egyetlen egy körre volt 1:16-os, Barchi-nak meg egy se. A Ferrarik meg simán mentek lágyon is 1:16-ba. És a végén már értelme sem nagyon volt nyomni.
Race Lap Analysis
PazsitZ: Nem zavar. -
PazsitZ
addikt
válasz
Főleg hogy a futam végén Button még mindig úgy ordít, mintha az idén, illetve ezen a futamon is nem ők lennének a toronymagas esélyesek.
Nem tudom ez miért zavar, legalább látszik, hogy motivált és örül a győzelemnek. Szerintem nincs ezzel semmi gond. -
!Overdose!
őstag
válasz
Már az is baj, ha valaki szívből tud örülni a győzelemnek? LOL
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-Mike- #43178 üzenetére
Sportszerű dolog vodkával menni Forma1-es futamon? Szerencséje hogy a futam végén csak mérlegelés van és nincs szonda is...
A Ferrari szerelők lehet hogy eddig ezért hibáztak? A nagy MS távozása utáni sok miatt rászoktak a szeszre, és ha nem kapják be reggel a felest, akkor remeg a kezük. És jönnek a hibák.
És így hogy megint van nyalóka , Massa sem indul el idő előtt, mert van mit nyalni...
proof88: MS általában ugrált. Hol le, hol föl...
zed1983: Direkt nem írtam. Lévén hogy Ferrari rajongó vagyok és nem akarom hogy belém kössenek. Meg hát Kimi-nek amúgy sincsen már hátra túl sok éve.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged