Aktív témák
-
wildrain
addikt
Nahát, az RTL Klub is szélesvásznúban nyomja a képet...
-
Jéé, 16:9-ben adja az RTL az időmérőt
Már ideje volt
-
Bermi
aktív tag
időmérő tipp:
1. button
2. massa
3. barikaMOD: ja és mindenkinek jó szurkolást
-
Ricardo
titán
Szép napot mindenkinek, jó szurkolást.
-
puttputt
őstag
RTLkb-stream:
[link]BBC: (hátha megy valakinél, nálam most egyik "mms"-es sem...): mms://pctv.chello.com/BBC1
RAI-Uno: mms://212.162.68.13/prodtvr1
-
zed1983
őstag
De várom már az időmérőt!
Massa elég állat -
JJános
addikt
Most jött egy ötletem. Összeesküvéses. Lehet, hogy ezt a szakadást előre megtervezték, és lesz egy másik F1 sorozat? Mi meg hulyék vagyunk, és végig izguljuk ezt az egész mizériát, miközben a pénzesek már mindent levajaztak? Most hagyják Mózlit virítani, mert úgy is elválnak útjaik. Megáll az eszem!
-
JJános
addikt
Valaki egy edzéseredményt? Mert én semmit sem láttam az időkből.
-
D@ni88
addikt
Kimi most elég szépen lemaradt sajnos
-
D@ni88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #43878 üzenetére
sun java legújabbja
-
D@ni88
addikt
válasz
-=Sziszi=- #43873 üzenetére
regisztráltam, de fehér a lap ahol meg kéne jelennie a timingnek :S
-
Sanya595
senior tag
Button hibázott.
-
válasz
-=Sziszi=- #43873 üzenetére
Akkor még van hova menni
Barichello: 1.28.330
-
hunnylander
őstag
válasz
D@ni88 #43871 üzenetére
formula1.com (free reg)
f1-live.com (oldal menü) (no reg)
-
válasz
-=Sziszi=- #43869 üzenetére
Lesz itt szerintem még 1.27 eleje, vagy jobb is ma délután..
Tavalyi legjobb idő mi? -
D@ni88
addikt
linket a live timingre?
-
Sanya595
senior tag
válasz
-=Sziszi=- #43869 üzenetére
Massa:1.28.2
Mod 1.27.9
-
D@ni88
addikt
Valakinek nincs jobb miőségű stream-je? mert nem látom az időket
Kimivel mivan? vagy csak bealudt? -
Sanya595
senior tag
Massa:1.29.046
Mod:1.28.592
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #43861 üzenetére
Mármint váltóház, ami kedvez a DDD-nek? Szerintem ezzel az új diffúzorverzióval már az is jöhetett, de konkrétumot nem tudok.
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #43860 üzenetére
jobb mint ami volt(fésűs), de még mindig nincs közelében se sztem a véglegesnek.
BMW-jé, és a Brawn-é nagyon kidolgozottnak látszik, de lehet hogy az egyszerű hatékonyabb -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #43860 üzenetére
Új váltó még nincs?
-
D@ni88
addikt
A ferrari monacoi DDD-jéről van kép? mert akkorra kapott valami "véglegest"
-
hunnylander
őstag
Practice 3 (BBC stream) password: kers22
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #43854 üzenetére
Formula 1-es jó reggelt!
Ez lenne az überdiffuzor?DDD
Nah, ma megint többet fogunk tudni. -
Szépjóreggelt!
Várjuk az időmérőtMotion_Blur: az nemrossz..
-
Motion_Blur
félisten
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Csabee. #43846 üzenetére
Nem lehet, hogy a Brawn megint taktikázik? Szerintem nagyon furcsa, hogy edzéseken nem mennek frankón, aztán időmérőn, mint akik feltámadtak, úgy mennek.
Jól járt a Brawn Mercedes, a befektető is, Brawn személye és taktikussága, valamint a szerelők nélkül elképzelhetetlen lenne a csapategység. És nem utolsósorban Button és Barrichello, akik (ez nekem nagyon tetszett) lemondtak a fizetésük egy részéről, hogy versenyezhessenek.Fantasztikus teljesítmény!
Raikkonen tényleg rallyzik?
-
gV
őstag
válasz
hunnylander #43799 üzenetére
[OFF]persze, h nem barmozod le montoyát hisz mondtad neked megütötte a mércéd emellett csak engem utánoznál, azt valóban nem szeretetem
Schumi is csak ember, hibázott és ezért megbüntették, látom te sem birod elfogadni h még Ő is érkezhet rosszul 1 kanyarhoz
látom nem érted mire értettem, lehetett volna száraz futam is ah az időmérő Kimi autójára is felkerülhetett volna előbb a gumi[/OFF]
nem cáfoltál arra ami a lényege volt a hszemnek, a Ferrarit nem a technikájuk fosztotta meg a monacói győzelmektől, esélyesek voltak minden felsorolt alkalommal
-
AMD Power
titán
Jó volt ma Mclaren.
-
hunnylander
őstag
válasz
Nowhereman #43840 üzenetére
Nálam is az RBR tűnik a favorit sötét lónak.
Viszont rendkívül szoros a mezőny és 5-6 csapat is csak néhány tizedre van egymástól! FP2 Lap Times
-
válasz
Nowhereman #43840 üzenetére
Kimi második helyről indult, és harmadik lett.. hogy befolyásolt itt a redbull gyengesége
JJános: persze, hogy gőzerővel fejlesztenek. Ha igy folytatja móózli a dolgokat, a jövő évi kocsira már ugyse kell pénzt spórolniuk
-
Nowhereman
őstag
válasz
JJános #43838 üzenetére
Én maszatra nem tennék. Monacoban a Red Bull gyengélkedése miatt tudtak csak feljutni a dobogóra. Olyan katapult mint a DDD már nem lesz több a szezonban. Ebből adódóan a BMW és a STR szekér fog csak nagyot lendülni. A többieknek ez a pálya visszahozza a Barcelonai viszonyokat: azaz Brawn kontra Red Bull. Szerintem itt most Red Bull győzelem lesz - mert most már ott a fenekükön a 3D-s gyorsító.
-
zolynet
veterán
2. szabadeddzés, szintén nem kell foglalkozni vele
-
JJános
addikt
Ha visszaolvasol, megtalálod mennyi mindent visznek Törökoszágba. A Ferrari most még gőzerővel nyomja, és a legutóbbi futamon már jól látszott, hogy sokat fejlődtek. A dobogón is láttam Ferrari ruhában egy fiatal embert.
Szvsz. Harcban lesznek a török futamon az első helyért. Ezt várom, és a McLaren is feljebb kell jöjjön. De mi is próbálkozunk(RBR), és a Brawn is ott lesz. A Toyota? Lehet jó lesz megint. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
ronaldo #43834 üzenetére
Lágy gumin, és valószínűleg nagyon könnyű autóval.Szerintem itt a kemény gumi túl kemény, a puha pedig túl puha, a kettő közé nem lehet belőni a kocsit.
Aki az időmérőre gyúr, az most jó a puhán, de a versenyen hamar elkopik, a keményet meg nem tudja bemelegíteni. Aki a keményet favorizálja, az az időmérőn szenvedhet, de versenyen jól tudja majd használni a kemény gumit, viszont a puha előnyeit nem tudja majd kihasználni. -
munky
őstag
Üres tribünök a Török Nagydíjon
Sajnálattal olvasom ezeket a sorokat, mert szerintem ez az egyik legjobb pálya a naptárban.
JJános
Szerintem a Ferrari önerőből még nem képes a győzelemre, de ne legyen igazam.
-
ronaldo
őstag
Kovalainen, Alonso, Kubica az első három. Szvsz köze nincs a valódi erőviszonyokhoz. Főleg, hogy Button 12.
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #43831 üzenetére
Lesz! Ez a pálya Massa hazai versenye! Pontosan nem tudom, de itt már többször állt a dobogó legmagasabb fokára. A Ferrari utólérte az elejét. Szerintem.
Nem bánnám, ha Vettel jól szerepelne, és Button is igyekezni fog, hogy akkora előnyre tegyen szert, ami elég neki a VB-hez. Mit is mondok, már is nagy az előnye.
Kimi is lehet dobogós. meglátjuk, hogy fog menni. -
ronaldo
őstag
A KERS-et úgy cserélgetik, ahogy akarják? Vagy azt se lehet csak úgy.
Azért kérdezem, mert lehet, hogy pl. szabadedzéseken nem is használják?
-
deicide
veterán
Live Timing-on Vettel mellett STOP van, mit csinált?
-
D@ni88
addikt
válasz
!Overdose! #43824 üzenetére
lehet ki akarja azokat játszani. mert így nem érvényes a nevezésük, van olyan, 13csapat akinek van. ezek után miről is van szó? úgy lesz vele...
-
!Overdose!
őstag
-
JJános
addikt
Retek klub közvetít, élőben: szombat 13.00, vasárnap 14.00.
Tétre, helyre, befutóra, szerintem, török nagydíj: 1.Massa, 2. Button 3.Vettel
-
törölt tag
válasz
zolynet #43811 üzenetére
Igen....valószínűleg borul az autó tankoltan a nem ideális gumin, mert ideális feltételekkel gyors szokott lenni.
Még visszatérve Hamilton-hoz, szivesen vennék egy 8-s kanyar elemzést
-mert elvileg a 8-s kanyart be kell nyelni, hisz itt 270-80km/h körül jönnek ki, nincs sok értelme elnyomni, mert a nagy légellenállás miatt rossz az elhasznált KERSmásodperc és a nyert idő aránya.
Ebben a szektorban csak a 10-s kanyar kigyorsán tudja elnyomni...sőt itt kell is, és ez valamit segíthet neki.
A célrafordító kigyorsán kell neki, meg majd még látjuk talán. -
zolynet
veterán
válasz
hunnylander #43814 üzenetére
már világos, ezt így nem tudtam
-
hunnylander
őstag
válasz
zolynet #43811 üzenetére
A Williams már elmagyarázta, hogy miért van ez. Ők a többiekkel ellentétben kevés benzinnel csinálják az edzéseket (leginkább azért, hogy a pilótáikat felkészítsék az időmérőre). A csapatvezetők is elmondták, vagy pl. a tegnapi sajtótájékoztatón Rosberg is:
Q. And you've been so quick in so many free practice sessions as well.
NR: Yeah, well, that doesn't count because we just run less fuel than everybody else, so that's why it's unfair. We look quicker than we are, so it's not important at all.
A csapatok nagyrészénél általában van egy etalon benzinmennyiség, kb. 50 kg, referenciaként ennyivel mennek ki a stintjeikre a legtöbbször.
-
PazsitZ
addikt
válasz
D@ni88 #43810 üzenetére
Messze nem biztos, hogy bug, lehet csinált egy rajtolás tesztet vagy ilyesmi...
Trullinál is 59s van S3-ban pl.
Arra, hogy kiirja a legjobb szektoridőket meg mindig várni kell egy picit, hogy elváltson az utolsó szektoridőről(#43812) zolynet: nincs ott bug, csak várni kell amíg "lezár" és kiirja a végeredményt. Nem véletlenül vannak fehér és sárga színű idők.
-
zolynet
veterán
a bugmentes
-
puttputt
őstag
Tegnapi híradó: "A kormány határozata szerint 2016-ig biztosan lesz magyar GP".
-
törölt tag
-
zolynet
veterán
semmitsemjelent részeredmények:
-
gyomlosi
tag
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #43799 üzenetére
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Végre 3 napig arról szól az F1 amiről kéne, a versenyzésről.
Remélem nem lesz ilyen unalmas a futam:[link]
-
proof88
addikt
Ferrari - Brawn GP és Toyota - BMW - Red Bull - Toro harcokat várok Isztambulra, 1 SC-t az elkerülhetetlen bal-jobbos rajtbalesethez, és az átlagnál több előzést, mert itt lehet és KELL!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged