- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborka8x8
aktív tag
Tisztelettel kérem a hozzáértőket, segítsenek már az ilyen magamfajta igencsak láma user-nek, akinek az informatikai tudása alig haladja meg azt a szintet, hogy be tudja kapcsolni a számítógépet.
Tehát előre is kérem, aki hajlandó segíteni, az úgy írja le, hogy azt még egy óvódás is képes legyen megérteni. ( Sőt, még én is.
)Tehát, van nékem egy 1.3.5-ös verziójú Foobar2000-em, amit egyik kedves ismerősöm telepített fel (merthogy nekem még ez sem nagyon megy) és jól el vagyok vele, megfelel arra, amire használom (zenék lejátszása, ape fájlok flac-ba konvertálása, feldarabolás CUE fájllal)
Ellenben most számomra megoldhatatlan feladat elé kerültem.
Egyrészt, nagy felbontású (24/96 és 24/192) flac fájlokat kellene 320 kb/s-os MP3-ra konvertálnom, de az én Foobaromban csak 190 kb/s-os lehetőség van
Másrészt ugyanezen nagy felbontású flac fájlokat kellene 16/41-re konvertálnom, de úgy, hogy FLAC fomátum megmaradjon. (Na jó, ha nagyon nem megy másként, akkor wav is lehet.)Lehetséges ez a Foobarral, vagy valami más programot kell keresnem erre a célra? És ha igen, akkor melyik lenne alkalmas rá?
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)