Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborka8x8

aktív tag

Tisztelettel kérem a hozzáértőket, segítsenek már az ilyen magamfajta igencsak láma user-nek, akinek az informatikai tudása alig haladja meg azt a szintet, hogy be tudja kapcsolni a számítógépet.
    Tehát előre is kérem, aki hajlandó segíteni, az úgy írja le, hogy azt még egy óvódás is képes legyen megérteni. ( Sőt, még én is. :) )

Tehát, van nékem egy 1.3.5-ös verziójú Foobar2000-em, amit egyik kedves ismerősöm telepített fel (merthogy nekem még ez sem nagyon megy) és jól el vagyok vele, megfelel arra, amire használom (zenék lejátszása, ape fájlok flac-ba konvertálása, feldarabolás CUE fájllal)

Ellenben most számomra megoldhatatlan feladat elé kerültem.
    Egyrészt, nagy felbontású (24/96 és 24/192) flac fájlokat kellene 320 kb/s-os MP3-ra konvertálnom, de az én Foobaromban csak 190 kb/s-os lehetőség van
    Másrészt ugyanezen nagy felbontású flac fájlokat kellene 16/41-re konvertálnom, de úgy, hogy FLAC fomátum megmaradjon. (Na jó, ha nagyon nem megy másként, akkor wav is lehet.)

Lehetséges ez a Foobarral, vagy valami más programot kell keresnem erre a célra? És ha igen, akkor melyik lenne alkalmas rá?

Minden segítséget előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák