Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Ahogy elnézem, túl nagy tolongás nincs a topikban, de azért megfuttatom először itt a X aktás problémámat.
Amit érdemes tudni, a DAC egy TEAC UD-301-es, és van egy Myryad Z40-es erősítőm. A legújabb, 64 bites Win 10 van a gépen, és mivel ez alatt op. rendszer alatt, a TEAC gyári ASIO driverét lehetetlen működésre bírni, ezért eddig Wasapi Event volt belőve az Output opciónál. Nem is volt gond, működött szépen, viszont a mai nap minden előzmény nélkül, a DSD-s, és a 192 kHz-es zenéket, valami iszonyat bugyburékoló, gurgulázó hangon
hajlandó csak lejátszani, míg a 44,1- 176,4 kHz-es tartományba eső zenék továbbra is vajsimán futnak. Semmit nem állítottam a korábbiakhoz képest a Foobarban, ami a legutolsó hivatalos verzió, illetve nem lett telepítve olyan program az utóbbi időkben, ami esetleg bekavarhatott.
Mivel többször letakarítottam a Foobart, majd újratelepítettem, kipróbáltam a legújabb béta verziót is, de ott is hasonló lett a helyzet. Még annyit, hogy olyan progival szedtem le, ami a registryt is kipucolja, tehát elvileg nem maradhatott vissza semmi, a törlések után. Már arra is gondoltam, hogy valami hardveres gubanc lehet a háttérben, de van itthon egy kis Asus mini PC, szintén a legújabb Win 10-el, azon ugyanezekkel a cuccokkal, tökéletesen futott a Foobar, tehát tuti, hogy valami szoftveres gond lehet a háttérben.
Majd fél napi xarakodás után, beugrott egy pofon egyszerű megoldás, kipróbáltam a Wasapi Push-al, és azzal most úgy néz ki, hogy működik minden kérdés, hogy meddig, szóval csak érdekelne, hogy mégis mi a nyavalya lehet a háttérben?
Továbbá, ha már nem lesz gond ezzel a push móddal, az itteni beállításnál, ezt a 200-as értéket célszerű-e így hagyni, és mit befolyásolna, ha kisebbre, vagy nagyobb értékre állítanám?
Előre is köszönök minden véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Arc Raiders
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit érdemes tudni, a DAC egy TEAC UD-301-es, és van egy Myryad Z40-es erősítőm. A legújabb, 64 bites Win 10 van a gépen, és mivel ez alatt op. rendszer alatt, a TEAC gyári ASIO driverét lehetetlen működésre bírni, ezért eddig Wasapi Event volt belőve az Output opciónál. Nem is volt gond, működött szépen, viszont a mai nap minden előzmény nélkül, a DSD-s, és a 192 kHz-es zenéket, valami iszonyat bugyburékoló, gurgulázó hangon