Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Fú...
közben megtaláltam azt az egy dll-t, ami a dizájnér felelős, úgyhogy csináltam egy újat nulláról. tulajdonképpen akkor ott tartok, hogy csak a dts-t nem játssza le, kivéve DTS már csak azt nem játssza le, ha wasapi vagy asio van kiválasztva. mindegy, hogy mit hova állítok be. csakis akkor, ha DS az output device.(DS: Realtek Digital out (optical)). gondolom ez a MS diect sound, azaz a win beépített, amit kerülni kéne...
de ha külő dac-ot használok, ennek akkor is van jelentősége? (H/K HD 970)
Wiedergabe-Abtastfrequenz : 32 - 96 kHz
Umwandlung digital/analog : Multi-Level Delta-Sigma
Oversampling : 24 Bit bei 384 kHz Abtastrate; asynchroner Abtastratenkonverteregyébként érdekes módon a hangkártya a hangszóróbeállításoknál csak a 24 bit 48000Hz-el szó, a a 24/96000 nem szólal meg...
megpróbáltam a stereo konvertert is, nem tudom, jót találtam-e, de nem segített.
Vagy Wasapi vagy Kernel stream a kernel stream az = asio? de végül is mindegy, egyelőre a dts hangot nem játssza le egyik sem. de lehet, hogy azt az egy lemezt átkonvertálom flac-ba és kész...
van egyáltalán ilyen anyagod ami ezekhez kell?
igen, kellenek, mert elég sok nagy felbontású anyagom van (van ami 11.000 kbps) és van köztük ami nincs flac-ba konvertálva, hanem csak iso.a sound touch a lejátsztási sebességet tudja állítani. ha a tempo adjust be van pipálva és -1,85%-ra van beállítva, akkor visszahangolja a zenét 440Hz-ről (A hang) 432Hz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest