Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

Fú...
    közben megtaláltam azt az egy dll-t, ami a dizájnér felelős, úgyhogy csináltam egy újat nulláról. tulajdonképpen akkor ott tartok, hogy csak a dts-t nem játssza le, kivéve DTS már csak azt nem játssza le, ha wasapi vagy asio van kiválasztva. mindegy, hogy mit hova állítok be. csakis akkor, ha DS az output device.(DS: Realtek Digital out (optical)). gondolom ez a MS diect sound, azaz a win beépített, amit kerülni kéne... :F
    de ha külő dac-ot használok, ennek akkor is van jelentősége? (H/K HD 970)
    Wiedergabe-Abtastfrequenz : 32 - 96 kHz
    Umwandlung digital/analog : Multi-Level Delta-Sigma
    Oversampling : 24 Bit bei 384 kHz Abtastrate; asynchroner Abtastratenkonverter

egyébként érdekes módon a hangkártya a hangszóróbeállításoknál csak a 24 bit 48000Hz-el szó, a a 24/96000 nem szólal meg...

megpróbáltam a stereo konvertert is, nem tudom, jót találtam-e, de nem segített.

Vagy Wasapi vagy Kernel stream a kernel stream az = asio? de végül is mindegy, egyelőre a dts hangot nem játssza le egyik sem. de lehet, hogy azt az egy lemezt átkonvertálom flac-ba és kész...

van egyáltalán ilyen anyagod ami ezekhez kell?
    igen, kellenek, mert elég sok nagy felbontású anyagom van (van ami 11.000 kbps) és van köztük ami nincs flac-ba konvertálva, hanem csak iso.

a sound touch a lejátsztási sebességet tudja állítani. ha a tempo adjust be van pipálva és -1,85%-ra van beállítva, akkor visszahangolja a zenét 440Hz-ről (A hang) 432Hz-re.

Új hozzászólás Aktív témák