Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Belázasodtál vagy mifene ?
Ilyen dolgokon vitára menni, hogy mire jó, mire nem jó az EQ, vagy milyen hatásai vannak a kábeleknek, adatkábeleknek, mennyire szól bele a zenehallgatásba tápkábel, nyitott vagy zárt fejes..... ezek annyira nagyon híg témák, amiken kár vitázni. mindenki máshogy hallgat zenét, mert mindenkinek más hallása.... avagy nincs is neki
Speciel én sem szeretem meg gyalázni a zenehallgatást EQ használatával, de sajnos vannak olyan felvételek amiknél muszály meg tennem, mivel vagy ritkaság számba menő demo felvétel, vagy épp a kor sajátosságai miatt nekem nem tetszik ahogy keverték.... persze ezekből kevés van, így általába mikor előkerülnek, bajba is vagyok, hogy mit és hova is húzzak az EQ-n
Szóval béke és jó zene legyen mindenkivel a hétvégén 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen dolgokon vitára menni, hogy mire jó, mire nem jó az EQ, vagy milyen hatásai vannak a kábeleknek, adatkábeleknek, mennyire szól bele a zenehallgatásba tápkábel, nyitott vagy zárt fejes..... ezek annyira nagyon híg témák, amiken kár vitázni. mindenki máshogy hallgat zenét, mert mindenkinek más hallása.... avagy nincs is neki
Speciel én sem szeretem meg gyalázni a zenehallgatást EQ használatával, de sajnos vannak olyan felvételek amiknél muszály meg tennem, mivel vagy ritkaság számba menő demo felvétel, vagy épp a kor sajátosságai miatt nekem nem tetszik ahogy keverték.... persze ezekből kevés van, így általába mikor előkerülnek, bajba is vagyok, hogy mit és hova is húzzak az EQ-n
Szóval béke és jó zene legyen mindenkivel a hétvégén