Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz kingabo #2192 üzenetére

Pár napja kezdtem el használni a programot kiváltva az eddigi lejátszót, tehát most gyűlnek a személyes tapasztalatok vele kapcsolatban.

Sajnos nem csak Opera-val, de ott vettem észre elsőnek. Viszont ahogy látom nem a foobar-ral lesz a gond, hanem valami a rendszerben, mert ha kihúzom az U1-et USB-ből és visszadugom, akkor nincs a jelenség.

MasterMark
    Tegnap már nem értem haza, így ma próbálom majd a javaslatokat, hátha kiderül a turpisság.

Most annyit csináltam, hogy lehúzott U1-el indítottam a gépet és most a válaszírás közben dugtam vissza. Sajnos így is elnémult. Majd ezt követően megint lehúztam-visszadugtam és ismét megszűnt a némulás. Ez viszont teljesen független a használt kábeltől ugyanis csak az U1-be bedrótozott 50..60 centis kábellel is ugyanúgy jelentkezik a probléma, tehát nem a kábel okozza, de most nincs is toldó beiktatva, ne zavarjon a hibakeresésben.

Utánaolvasok az alaplap USB kiosztásának és megnézem másik vezérlőre dugva, hátha...mondjuk van a lapon USB 3 csati, az biztosan más vezérlő, tehát első körben azon "kísérletezem". Lesz egy pár újraindítás, szóval előbb feldobom a minap érkezett win frissítéseket, mert azzal még el vagyok maradva

Új hozzászólás Aktív témák