Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Előszőr is: köszönünk szépen minden segítséget tőled! Biztos, hogy nagyon hasznos lesz.

Igazából szerintem egy csomó foobar skin fix méretű és nagyon sokan teszik azt pl a deviantarton is, hogy nem egy automatikusan települő exe-be teszik bele (sőt ilyet nem is láttam) hanem egy zip file-ba csomagolják be és mellékelnek hozzá egy telepítési leírást.
Megértem, hogy eddig úgymond csak magadnak barkácsolgattad a skineket de így hogy feltettél néhány képet, máris kiderült, hogy mennyire jók és másoknak is igényük volna rá.
Szerintem mindent vernek amiket eddig valaha is láttam foobarhoz.
Én jelenleg ezt használom: [link]
Az én felbontásom 1680x1050 és ha jól értem, a skined akkor betölti a teljes képernyőt, ráadásul 1920x1080-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest