Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tzimash
üzenetére
Én is használtam anno CUE Splittert, de rájöttem foobar ugyanúgy ellátja ezt a dolgot. Dalszöveg keresővel még nem találkoztam ill. nem használtam, hanem még régebben próbálgattam Columns UI skineket, amikbe bele volt építve dalszöveg megjelenítő. Az úgy működött hogy a gépen semmi dalszöveg nem volt, hanem mondjuk elindítottam a Cannibal Corpse-ot, és ment a szöveg amit gondolom lerántott netről, és azt is kiemelte amit éppen "énekelt"
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.Mindegy, te mit használsz? Mert alapból beépített mintha nem lenne, pedig legújabb bétám van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Trollok komolyan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komoly volt, minden albumnál így volt, de volt olyan amihez nem talált szöveget és sajna nem lehetett kikapcsolni így letöröltem.