- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Elolvastam a leírást a weboldalukon.
42.000 km2 terület van nagy részletességgel lemodellezve és ez csak Svájcot takarja az összes turisztikai csomóponttal meg reptérrel együtt. Amúgy nagyon meggyőző ahogyan kinéz, de ami engem meglepett az a pilóta modellek kidolgozottsága. Emberien néznek ki, és bekapcsolhatók akkor is ha a cockpit nézetben vagy. Szóval érdekes lehet, ha lenne demó tuti kipróbálnám!

MS Flight: Na ma én is eljutottam addig, hogy kipróbáljam. Szerintem nekem ennyi elég is volt! Tudtam, hogy nem szimulátor, na de ennyire!? 100% arcade repkedés aranykarika vadászattal. Több szót nem is vesztegetnék rá... piszokmód unalmas és sivár az egész.
Viszont a grafika... na az már valami, már ami az értelmes(ebb) programozást és az optimalizációt illeti!
Kb FSX szint, de SOKKAL barátibb gépigénnyel. Nálam teljesen maximumra húzva is teljesen korrektül, akadozás és probléma nélkül fut, soha nem esik 60fps alá. Ami az FSX-ről nem mondható el.Oké, hogy a táj jellegéből adódóan nem olyan összetettek a scenery-k, de ezzel a grafikus motorral egy Aerosoft Budapest 2.0 LHBP landing esetén nem 17-20fps lenne a sebesség, hanem élvezhetőbb 35-40.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest