Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
válasz
Geryson
üzenetére
Szia Geryson!
Köszönöm a gyors reagálást! A helyzet az, hogy pár hónapja építettem egy frankó gépet:ASROCK P67 Extreme4 Gen3
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1600C9
INTEL Core i7-2600K 4.6 GHz 1155 BOX
HD6950 2GB GDDR5 TOXICFrankó minden, viszont úgy érzem, hogy a videókártya a gyenge pontja lehet a gépnek, sokan azt mondják, hogy az FSX az Nvidia-t jobban szereti. Nem tudom erről mi a véleményed?
Én helikopteres repülésbe nyomulok, és az ORBX által készített összes kiegészítő megvan, tegnap megvettem a Orbx - FTX: NA 0S9 Jefferson County International kiegészítőt. Itt koppantam egy elég nagyot, mivel a Minimum FPS 20 -ra lepottyant a pálya megközelítésékor, ami nagyon gáz, 30 FPS alá nem szeretek menni, sőt nem is megyek. A kérésem az lenne, hogy ha nem okoz nagy problémát akkor szíveskedj Nekem egy FPS tesztet csinálni a környék berepülésével, illetve a repülőtér különböző irányokból történő megközelítésével, úgy, hogy fel van telepítve az Orbx - FTX: NA 2WA1 Diamond Point kiegészítője is, a következő beállításokkal. (lásd lent) Igazából kíváncsi vagyok, hogy a GTX 580 mit tud, érdemes-e beruháznom. Előre is köszönöm a segítséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Gitáros topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 5
- sh4d0w: Van-e még?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- DJI Osmo Pocket 2 + Kingston Canvas 256GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest