Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atys25
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy nagy problémám,leírok egy rövid történetet.
Volt egy AMD Athlon II X2 procim és egy ASUS 4350 videókártyám és 6GB DDR2 800MHz ramom és iszonyat bénán ment az FSX,volt hogy ki is akadt a játék.
Most lecseréltem a configomat egy AMD Phenom II X6 1090T black edition 3.2GHz procira, GeForce GTS450 1GB videókártyára, 4GB DDR3 1333MHz ram összeállításra és szinte ugyanaz a szitu mint az előző configommal. Mi lehet a probléma? A 6 magos procimnak 25%-át használta ki eddig az FSX és tegnap olvastam egy fórumon,hogy be kell másolni az fsx.cfg fájlba valamit és utána 63-as számot kell írni és ez segít. Na én ezt megcsináltam és valóban elindította mind a 6 magot az FSX,de csak az első mag fut végig 99%-on, a többinél hullám hegyeket völgyeket mutat a feladatkezelő és ezek 65% és 99% között ugrálnak egyfolytában és még így is akadozik az FSX sokszor.Tehát csak az első fut maximumon,az összes többi csak fel-felugrál maxra,majd visszamennek 65%-ra és ez által sokszor megakad az FSX. Mi lehet a probléma?
Légyszi segítsetek,mert nem keveset költöttem direkt azért,hogy frankón menjen az FSX!
Youtubera sokan töltöttek fel videókat,akiknek gyengébb a configja mint most az enyém és nagyon szépen siklik náluk az FSX,mindenféle kiegészítőkkel,szinte full beállításokkal.
Én meg csak felteszek neki egy Chicago várost vagy egy London City-t és nagyon akad és már tök ideg vagyok,hogy direkt ez miatt költöttem rá ennyit,hogy minden frankón menjen,erre gy sem igazán élvezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest