-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát maga a fónia az nem egy egyszerű dolog, de igazából elég szűk körű szövegkörnyezetben történik. A lényeg majd az lesz, hogy minden elhangozható instrukciót megtanulsz megérteni, vagy éppen mondani. Lévén ez a game egy virtuális térben megy, így itt amúgy még szűkebb a szövegkörnyezet, mert egy csomó tényező itt nem befolyásolja a játékot. Ellenben az a szöveg, amit egy pilóta itt mondhat, mégpedig (leaving cockpit for x mins), azaz hogy kimész a szobából pár percre, az csak itt van.

Keress rá a neten "fónia" segédanyagokra, tananyagokra. A rádiócsekket amúgy kifejezetten utálják nagy repülőtereken. Ha beszélsz és megértik, akkor 5/5 úgyis a vétel, ha nem ennyi, azt akkor meg úgyis mondják. Ez igazából csak ilyen bemelegítő dolog egyes pilótáknál, de mondom én már többször hallottam, hogy beszóltak érte Londonban, New Yorkban és már hallottam a Liszt Ferenc Repülőtéren is.

Amúgy én a helyedben szövegben (írásban) kezdenék kommunikálni. Lassabb, el tudod olvasni és tanulsz közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi