Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GrooveHero

addikt

Szisztok. Ezen a héten kipróbáltam a vatsim-et. Használtam hozzá Servinfót, meg squawboxot. Semmi gond nem lett volna, de ez a beszélgetéses téma nem igazán megy még. Találtam egy-két oldalt, ahol leírták mit hogyan kell, de én úgy tudom, vannak itt szakértők, ezért arra szeretnék valakit kérni, hogy a rédiócsekktől a felszállásig legyen oly kedves, és írja le mit is kell mondanom pontosan.
    Az hogy mondok vmit, az még csak oké lenne, de ugye nekem is mondanak vmit. Na és itt a gikszer, hogy felét nem is értem, mármint nem azért, mert nem tudok angolul, hanem mert szimplán kurva szar a hang:D. Tehát ha magyarul mondaná, akkor sem érteném, mert hadar, recseg, ropog, minden baja van a toronynak, groundnak, meg úgy komplett az egész hóbelebancnak:D .És hiába írom neki, hogy most kezdtem, szarik rá, beolvas egy szöveget, aminek 80%-át nem értem és olvassam neki vissza. Há hogyne:D
    Aztá hogyan?:D
    Vagy az a gond, hogy másik progit kellene használni? Vagy esetleg van valami amiről én nem tudok, és azért lehetnek ezek a gondok?
    Ha vki tudna segíteni, azt nagyra értékelném. Köszönöm :R :R
    Hali.

Új hozzászólás Aktív témák