- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Én sem vagyok programozó, viszont a fentiekkel több ponton vitába szállnék,de nem teszem. A segítő szándék a fontos, Cypresss pedig segíteni akart amiért köszönet. Annyit javasolok, hogy a fenti formájában senki ne próbálja ki, mert több boot sem lesz, ha nem a saját partícióját akarja bootoltatni, hanem a 2-est, ami a fenti példában szerepelt beírandó sorként.
A boot.ini editálásának sokkal egyszerűbb módja is van mint a fent leírt, és egyebek.
Ráadásul a 64bitre nem jó előtt értetlenül állok, mert kb.kétszer úgy megy rajta tweak nélkül az FS. ..
32 biten meg nem ér semmilyen trükk semmit, legalábbis telepakolt FSX esetén akkor is OOM ha megszakad az user. Max a lapozófájl növelés és process rendezés segít valamit, de néha az sem sokat. 64 biten viszont nekem legalábbis semmi gondom nincs vele, ha én nem teszem tönkre valamivel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A boot.ini editálásának sokkal egyszerűbb módja is van mint a fent leírt, és egyebek.