Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lo_jo
    senior tag

Köszi hogy kipróbáltad. Nekem az a fura hogy maga az MSFS is a 110.30-at adja meg az OLN azonosítójának (World Map, NAV aids on, és akkor meg lehet nézni). Meg az összes chart amit találtam. Mégis mást fog be arra a frekire.

Még arra gondolok hogy az interceptnél lehet hogy közelebb vagyok az OLO-hoz és azt fogja be. Dél-nyugat felől jöttem eddig, az ODILO irányából. Megpróbálok egy másik transitiont.

Mod csak VFRHUN meg pár livery. Esetleg felrakom a hivatalos France World Update-et, hátha az segít. Most már csakazért is le kell tennem LFPO rw02-re ILS-sel, ez a küldetésem. :D

Igen, néztem a nav aids on mellett, meg a LNM is azt mutatja, ami ingame van, ha a Scenery Library-t az MSFS 2020-ra állítod. Nálam mindig így van, lehet, hogy néhol hibás, de legalább a játékkal konzisztens.

Az jó kérdés, hogy a WU hiánya számíthat-e. Nem akarlak hülyének nézni, de 100%, hogy 110.30 az aktív és nem a stby? A képeden a NAV1 freq pont nem látszik sehol, csak az, hogy OLO van OLN helyett. Sok-sok VFR után én is csináltam ilyen figyelmetlenségi hibákat, jó is, hogy csak szimezek és nem élőben repülök. :D

Új hozzászólás Aktív témák