Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok! Sajnos én még a joystick beállításaival kűzdök, pl képtelen vagyok a tetején lévő "körbenéző" gombot beállítani úgy, ahogy az FSX ben erre használtam , úgy a cockpitben, mint a külső nézetben. Ezenkívűl a camera is sokkal kompletteben működik, egyelőre váltani tudok belső és külső nézet között...ismernem kéne azt a rengeteg lehetőséget, amit ad a program. Az FSX használata ehhez képest sima ügy volt,.. talán majd néhány éjszaka alatt eljutok odáig, tudom az alapvető funkciókat kezelni...
-
Hedgehog9780
tag
válasz
RubbishBin #16698 üzenetére
köszi, lesz itt még AS és REX féle kiegészítő...
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Hedgehog9780 #16697 üzenetére
Erre a kérdésre már én is kerestem a választ. Úgy néz ki mint Blenderben a preview. Ilyen mindenkinek. A streaming technológia hátulütője, az okosok szerint.
-
Hedgehog9780
tag
Lehet, hogy már olvastam de nem találom a választ. Nekem kisség szemcsések a felhők. Ez ilyen vagy csak bug?
-
lo_jo
senior tag
válasz
cintula187 #16695 üzenetére
Nem, ugyanonnan folytatom, ahol abbahagytam. Amint megállok, jön a "you win screen" és mehetek a menübe vagy egyből folytathatom. Mindkettővel hibátlan. Sima free flightot még nem próbáltam menteni, hogy folytassam, de megnézem, hogy ott mit csinál.
-
lo_jo
senior tag
válasz
cintula187 #16693 üzenetére
Igen, úgy néz ki, hogy csak bush trip. Normális free flight esetén tökéletesen működik, beállok a fuel boxhoz és beadja a weight képernyőt, de itt semmi. ATC sincs, úgyhogy a default shift+f request fuel sem megy. Már a 9. legnél tartok a nevadainál, a 6. közepénél fogyott ki először, újrakezdtem a 4. leget, mert ott pont egy fuel box mellé álltam be, áttaxiztam és semmi. Szerencsére folytathattam a 6. elejéről és kapott egy ctrl+r kombót a repair and refuel. Nem tervezem máshol használni, de amíg nem javítják, itt kelleni fog.
-
lo_jo
senior tag
válasz
Dzsuri89 #16690 üzenetére
Assistance beállításoknál navigation és taxi ribbon on. Viszont ez felszálláskor is jelöli és néha bugos, főleg a pályához érkezéskor.
Más: Ha valaki bush tripre menne, állítson billentyűkombót a repair and refuelre, mert a fuel boxok nem működnek, nincs semmilyen ingame "legális" lehetőség tankolásra, az üzemanyag viszont fogy.
-
Akkoriban nagyon sokat repültem. Első betárcsázós modememmel, amit néhány napra hoztam haza a munkahelyemről ('97-98), semmi másra nem használtam, csak online repülésre. Emlékszem, hogy az első irányított repülésem (lhdv->lhbs/172) 3x szakadt meg. Akkoriban az irányítóval arról folyt a beszélgetés, hogy lát-e a radaron, hol voltam a megszakadás előtt, és hogy mások hol fognak visszalépni szakadás után, ne lepődjek meg, amikor leszállás közben fölöttem megjelenik egy 737. De aztán az első leszállás nem sikerült, mert közben megszakadt, és másfél órán át vissza se tudtam lépni. Mire visszajöttem, az egy szem irányító elment.
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Aki kicsit is profinak érzi magát a Flight Simulator 2020-hoz ne habozzon felkeresni privátban, mert lassan ideggörcsöt kapok a leszállás utáni taxi baromságtól, hogy az ATC-n miket kell nyomni, hova álljak stb egy utasszállító gép esetében. Nem tudom befejezni a repülést, hogy kiírjon bármit is, ügyes voltál, meseszépen repültél... Egyik youtube videón se látszik, nem egyet megnéztem.
Köszönöm előre is! -
Vesa
veterán
válasz
schawo #16688 üzenetére
(jó 20éve volt)
Más: vannak még gondok itt-ott.
-
Vesa
veterán
Ha már nosztalgia...Van itt valaki a régi Fs Klubból? Aminek az a levlistája volt...
-
Vesa
veterán
A GTA egy egészen másik játék, teljesen más számítási igénnyel! Nem hasonlítható össze a kettő, mert almát körtével esete lenne...
Ez a szimulátor jól fut és kiválóan skálázódik CPU-n, és végre használja a GPU-t is rendesen, nem úgy, mint az FSX. Ennél most reális esély van arra, hogy 2-3éven belül mesésen fog futni 4k-ban is, és nem járunk úgy mint az FSX-el, ami 15év után se fut 30fps-nél többet olyan hardvereken sem, ami a megjelenésekor még nem is létezett és sokszorosát tudja az akkori hardvereknek. -
Gudi
tag
válasz
RubbishBin #16679 üzenetére
Köszi szépen! közben rájöttem, hogy ez nincs egyáltalán konfigurálva, mint ahogy megszoktuk(megszoktam), minden egyes parancsot be kell állítani rajta. kicsit szégyenlem hogy nem jöttem rá egyből...
De ahogy nézem erre rámegy az éjszakám...
-
RubbishBin
senior tag
Felismerte az. Neked kell beállítanod a gombokat, meg tengelyeket külön, mert van hogy nem állít be automatán semmit.
Nem tapasztalatból beszélek, csak most olvastam utána,
mert ha jól emlékszem te írtad, hogy nem sokat tudsz angolul, a magyar net meg szegényes. Sokan jártak így, méregdrága cuccokkal is. Nincs baja a tiednek sem. -
válasz
Freiherr #16675 üzenetére
És én is
És nem is arra gondoltam hogy rohanjon mindenki használt 2080ti-ket halászni negyedmillióért, vagy hogy pár hét múlva kétszer ennyiért vegyen 3090-et. Hanem arra, hogy a tendencia elindult, és ez szépen le fog csorogni az alsóbb szegmensbe is, szóval lehet hogy nem most érdemes új vagy használt 10xx-eket, vagy kisebb 20xx-eket vásárolni.
-
Gudi
tag
Kérlek benneteket, hogy magyarázzátok el nekem, hogyan kell elfogadtatni az FS2020-al az FSX-en kiválóan működő Logitech Freedoom 2.4 wireless joystikemet, mert nem érzékeli, vagy valamit nem állítottam be ezzel kapcsolatban. A controll menüben ugyan kiírja a nevét, de egy nagy kérdőjellel jelzi hogy valami nem okés...
Vagy van valami lista amelyikeket elfogadja? Vehetek akkor másikat? Bakker
-
Na, úgy döntöttem hogy várok. Futottam egy kört a hazai meg a külföldi témába vágó oldalakon, kb. őrültek háza van. Mindenhol az megy, hogy most add el a 2080ti-t amíg van ára, mert a 3090 oda fog verni, stb... A szomszédos Nvidia topicban több külföldön élő fórumtárs postolgat kinti használt árakat ("tegnap láttam elmenni 7500 SEK-ért 2080ti-t", "ma vett egy haverom 600 GBP-ért ebayen 2080ti-t", stb..). Az YT-n is szaporodnak a videók amiben hasonlókat ajánlgatnak.
Ahogy nézem ezért érdemes a helyén kezelni a dolgot, az ebayen pár száz ilyen kártya van, és azért nem igen dobálják őket 300-400eFt-nek megfelelő USD/GBP/EUR alatt, bár az tény és való, hogy látszik a tendencia, és vannak jó vételek (ami akár öngerjesztő is lehet, és az eladók jól megbánják 1 hét múlva).
Összességében azt gondolom, hogy nekünk ez most jó, illetve hogy most érdemes várni kicsit bármilyen combosabb gpu vásárlásával
-
wollnerd
aktív tag
WÁÓ. Ez ígéretes mozgó VFR térképszolgáltatásnak tűnik! GMaps-en keresztül láthatjuk az aktuális pozíciónkat! (Na ez már tökéletes lehet egy nagy körúti repüléshez.
)
LINK!
Valaki kipróbálná hogy működik a haza közönségünkben (is)?
Engem nagyon érdekel, de sajna én legközelebb szombaton férek újra a FS2020-höz.
SZERK:
Mivel látszik hogy egy külön böngésző ablakban van, amit alapesetben folyamatosan alt-tab-olni kéne, de tökéletes megoldást nyúlt ez ellen az OnTopReplica -
buke
tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani egy benchmark programot, amely ingyenes és széleskörben elterjedt. Soha nem használtam még ilyet, de mostmár kíváncsi vagyok, hogy a 4 éves gépemen a különféle videók alapján történő állítgatások után milyen változás érzékelhető.
-
Razor18
tag
Esküszöm, nem törekszem a "korelnök" címre az első szim címe alapján, de van itt még olyan, akinek a Sinclair ZX 81 Flight Sim volt az első?
Nem tudom, volt-e ezt megelőzően még egyáltalán bármi is...
Egy kis ízelítő: [Youtube]
-
Gudi
tag
Na végre betöltődött, most ismerkedek vele - mondjuk van mit értékelhető angol tudás nélkül - de rögtön itt az első probléma, hogy a joystikem nem működik. De felismerte, ki is irja a controllnál hogy Logitech freedom 2.4 de a sziluettjénél egy nagy kérdőjel van..
Egyébként a kép gyönyörű, médiumon 1440 el 40 FPS van a TBM930-al!! Hol kell beetetni neki a Joystiket, hogy működjön? -
Szőrös
veterán
válasz
RubbishBin #16667 üzenetére
Ezek nekem is kimaradtak de XT-n toltam Falcont, az királyság volt.
-
buke
tag
válasz
Szőrös #16664 üzenetére
Én ezzel kezdtem 1990-ben
. Érdekes nekem akkoriban először nem tűnt fel, hogy egyenletesen szaggat, pedig egy 286-os AT IBM PC-n ment, amiben volt 0.5 mb ram. Később átépítettük 386-ossá a gépet, plusz bővítettük a ramot teljes 1 mb-ra ! Ezután ment mint a meszes
.
Próbáltam kiegészítőket szerezni hozzá, de nem kaptam. -
Szőrös
veterán
Ha valakinek túl gyenge lenne a gépe a '20as FS-hez, hát tessék ez biztos elfut rajta.
-
ravap
csendes tag
válasz
Hedgehog9780 #16654 üzenetére
Nálam most 2 indításból kétszer bezárta magát a játék. Eddig jó volt.
-
fatal`
titán
+1. Már csak azért sem szeretném, mert így legalább a későbbiekben mégszebb lehet az erősebb hardveren. A platform valószínűleg kiszolgál vagy 10 évig.
@sqpp: Úgy látom még mindig nem érted, hogy ez nem GTA, "kicsit" nagyobb a táj és kb 6 milliószor több dolgot kell számolni. Ráadásul annak a portja egy kalap szar volt mikor megjelent.
-
Tehát úgy kellene viselkednie az MS-nek, vagy bármelyik sw/játékgyártónak, hogy egyfajta ellenállást tanúsítva direkt lebutított termékeket kellene kiadnia, mert pl. mi itt a balkánon (meg még sokan mások is persze más helyeken) nem tudják kifizetni a csúcskártyákat?
Én ezt még úgy sem szeretném, hogy szintén nem tudom/akarom kifizetni.
-
sqpp
őstag
Jah, a 3090, 1400 dodó lesz kint, akkor idehaza legaláb 1800 dolcsi, végül is csak 540 egy VGA-ra.. és ez csak ref, akkor majd nézzük meg mennyibe lesz egy STRIX vagy ZOTAC, MSI.. Ha neked ez vállalható, akkor egészésgedre. 1080ti-t már annó mikor új volt kb vehettél 250 körül.
-
Hedgehog9780
tag
A játék nem tudja szinkronizálni az adatokat a felhővel! What?
És ez miért? -
válasz
schawo #16649 üzenetére
Bocs ha már írtad, de a 2070S-es eredmények hogy értendőek? 1440p, ultrában 40 fps? Ilyen kártyát vennék én is, de nem tudom eldönteni hogy rányomjak a rendelésre, aztán örüljek neki, vagy várjak még a 30xx-ek miatt (egyrészt lenyomják a 20xx árakat, másrészt lehet hogy azok küzül kellene rámenni valamelyikre). Mire ez a helyzet előáll, azárt az lesz 2-3 hónap, szóval azért nem kis türelem kell hozzá, de kibírnám
Ti mit tennétek?
-
Hát, lehet, hogy én nem értem. De én évtizedek óta hozzá vagyok szokva, hogy a Flight Simulator 20 fps fölött kiváló. Én élveztem 30 éve a 3 fps-t 12"-on (C64 FS2), 20 éve a 10-et 14"-on (FS2000), és 10 éve a 20-at (FSX) 24"-on is. Ez most újonnan 40 fps-sel hasít a közepes (2070S) gépemen 32"-on. Még sosem volt ilyen.
-
Azt ugye tudod hogy jövő kedden mutatja be az Nvidia a 3080-at (és még ki tudja miket)? Ezek előbb lesznek elérhetők a sarki boltban itthon, mint az általad sorolt addonok. Maga a kártya kb. 30%-ot ver a 2080ti-re, és persze ebből is lesz ti, illetve jön a 3090 is, lehet hogy ezek is a jövő héten. Gondolhatod hogy az MS nem úgy lövi be az 1 hete megjelent termékét, hogy az akkor 2 hét múlva megjelenő csúcskártyákkal ne tudjon mit kezdeni.
-
-
vlevi
nagyúr
Az én konfigom
Ryzen5-3600 (gyári órajelen)
16GB RAM, 3200MHz,
Nvidia 1060, 6GB videókártya.
Erre a konfigra az FS az első induláskor azt mondta, hogy 1080p-ben High-end beállítást javasol.
Fogalmam sincs, milyen fps értékeket produkál, mert az első leckénél lef***tam a bokám a látványtól, és a kép nem szaggatott, nekem ennyi elég.
Aztán persze, majd amikor jön az esti esős idő, meg a sok leszállófény, tükröződések tömkelege, akkor biztos átmegy majd diavetítőbe (1-2fps).
De ez sajnos így volt a Project Cars-al is, amikor éjszaka tudtam haladni kb60-80fps-el, de amikor utolért valami LMP1-es versenyautó, full reflektorral, akkor lett belőle 20-30-40fps, amíg el nem ment mellettem -
RubbishBin
senior tag
Te nem érted, máskülönben nem írtad volna be azt, amit beírtál.
Miért kéne 60fps-t tudnia egy 4 éve is fosnak számító kártyán? Nem megy jól ultrában 4K-ban egy 2080ti-on? Miért kéne? Ez a játék kb a következő 10 évre készült, becseszne ha nem lenne headroom. Nem kell még ultrára rakni meg 60fps-t várni, aztán ennyi.
-
Másrészt tedd oda az árak elszabadulását is. Az FSX idejében (de még a GTAV -ében is) nem 500kHUF-ért vetted meg az aktuális csúcskártyát, ráadásul a tartós fogyasztási cikkek inflációja azóta inkább negatív volt, és ugye erről a fejlesztő nem tehet, neki azt a piacot kell kiszolgálnia ahol egy kártya ennyibe kerül. Valamint ez egy hosszú távú projekt, ráadásul jövő ilyenkor a 40xx-es geforce-okat fogjuk várni.
Szerintem mindezeket figyelembe véve, és a látványt amit kapunk, nincs ok panaszra. A fogam azért én is szívóm, és azon pörgök 1 hónapja, hogy mi a jóbüdös francot vegyek alá meg mennyiért (pláne így Nvidia bejelentés előtt), de erről nem az MS tehet.
-
sqpp
őstag
válasz
RubbishBin #16636 üzenetére
Nem érted a lényeget még most sem
De OK
-
RubbishBin
senior tag
-
sqpp
őstag
válasz
RubbishBin #16633 üzenetére
Normális alatt amúgy arra gondoltam, hogy aki akar élni is az FS mellett és magyar lakos
Nem pedig átlagosan 1000 dollárt keres hetente
-
sqpp
őstag
válasz
RubbishBin #16633 üzenetére
Igen meg mire lesz még több mod hozzá, kell majd 8080Ti
Szerintem ha optimalizálás akkor minimum egy GTA V szint, de ahogy érzitek
-
RubbishBin
senior tag
"Normális" ember ezt nem fogja játszani, most csak azért van felkapva még max 2 hétig, mert szép, és hozza a nézettséget youtube-on.
Gyakran több FPS-em van benne, mint a 14 éves FSX-ben.
Ahhoz képest amit nyújt a játék, örülök hogy így is elfut.
Ha egy 4 éve is rossz kártyával hoz egy konzol fps-t, az szerintem jó optimalizálás. Főleg ahogy kinéz.
Ráadásul ezeket nem a jelen pillanatnak gyártják, ez csak egy alap. Amire ez teljesen kész lesz, 4080ti-on fogják futtatni. -
sqpp
őstag
Vannak egyesek Discordon akik szerint nincs igazam, hogy szuperül van optimalizálva a szim, nos én azt mondom nem.. Valahol egyetértek, de nem így.
A valódi optimalizálás az lenne, hogy tegyük fel egy GTX1050 mondjuk futtatja 1080p mediumon 60 fps-el, nyilván a 3-4Gb VRAM-os ról beszélek, 2 tény hogy már kevés ide.
Normális esetben szintén egy 1080ti ultrán futatná 4K30 -ban, vagy legalább 1440p
De ha szerintetek az okés, hogy még egy 2080ti is 100%-ban kivan használva, akkor oké.
Végül is így csak 10 évet kell várni, hogy egy normális ember játsza. Mert ugye mindenkinek van pénze 1080Ti-ra meg 3090Ti-ra
Lehet úgy hangzok, hogy nincs pénzem gépre és tény, hogy egy szimre sokat kell költeni, de a helyzet egyre gázabb.. és nem csak tőlem hallani.
még1x mondom, ha mondjuk 50%-on futtatná 4k60-ban egy 2080ti az lenne az optimalizált szim, nem ez, tény hogy jobb mint anno az FSX, de ez sem perfekt ilyen téren.
-
buke
tag
External nézetben, hogyan tudom véglegesíteni a FOV csökkentését, ami ez esetben a csúszkák szerinti 50-ről kb. 55-60 lenne ? Én úgy látom, ---bár ez szubjektív szempont---, alapból egy kissé széthúzza a képet. Engem ez zavar és folyamatosan át kell állítanom egy hajszálnyit. A cockpitot lehet módosítani azt látom,de nincs opció erre a nézetre, vagy tévedek ?
-
cintula187
addikt
Hasznos modok MSFS -hez máris. [link]
-
Razor18
tag
Urak,
bárki nézte már meg, mennyire használ a FS 2020 egynél több magot, ill. akár multithreadinget? Vagy abszolut semmi hozadéka, ha az ember egy i5-8600-t upgrade-el egy i7-8700-ra?
Köszi
-
LWhite
tag
válasz
Korcsii #16617 üzenetére
Én mindenképp benne vagyok (ha lesz addig VGA-m
), jó hangulata van ezeknek.
Anno Gudi-ékkal repültem többször (ugye jól emlékszem?).
Egy kérdés a végére. Hogy látjátok egy 240-256 GB-os SSD elég lehet a szim-nek, vagy a készülő addon-okkal (scenery, landmark, repülőgép) könnyen túl lehet lépni a 250 GB-on?
Nem tervezek sok plusz beruházást, de 1-2 gépet, Hungary VFR dolgokat mindenképp. -
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #16616 üzenetére
Ja, nem is repültem hétvégén, annyira összejött minden...
Fórumos össznépi VFR repkedésre ki lenne vevő?
Ha nem is feltétlen most, de a hosszú téli estéken, amikor fűtésnek sem utolsó a gép.Anno csináltunk egy szép kört Európában: BP - Graz - Salzburg - Innsbruck - Bódeni tó - legnagyobb hegyeken át - Genf - Marsielle - Frania riviéra - Barcelona - Valencia - Ibiza - Mallorca - Menorca - Szardínia - Korzika - Róma - Nápoly - és nem tudom hogy volt tovább, annyi rémlik, hogy Szlovénián keresztül érkeztünk haza valószínűleg Velencéből (lehet addig teleportáltunk és más repültünk közben).
De volt kiruccanás máshova is, St. Maarten és környéke, Athén - Santorini, Kréta, Ciprus is.
Ja meg volt fogd meg a söröm, leszállok én ide nagyvassal is
Mondjuk akkor egy fokkal jobban ráértem...
-
Korcsii
őstag
válasz
Razor18 #16583 üzenetére
A fék nálam is (G940) ilyen, ha jól értem, de látszólag jól működik:
Sensitivity alatt mindkét brake axis grafikonon fentről indul, le megy, majd újra fel, de alatta a sáv az folyamatosan megy felfele. Gyakorlatilag mintha a grafikon az abszolutértéket mutatná, alatta a sáv pedig a tényleges (vagy gyakorlatilag százalékos) értéket.
Hozzárendelésnél kapott egy Reverse axist, és látszólag jó.
Bár most A320-ban rápróbálva azért kicsit összevissza mozog a pedál. Nagyjából jó, talán a felétől kezd el nyomódni. Viszont van, amikor ha hozzáérek, akkor előbb visszább ugrik - magyarul mintha félig benyomva lett volna alapból, viszont ezt nem tudom tartósan előhozni semmilyen állásban. Szóval inkább arra tippelek, hogy a normál tartományon kívülre ugrik a pedál fizikai modellje valamilyen pillanatnyi input jitter miatt. Érzésre nem fékez, de ténylegesen nem tudom ellenőrizni, mert ugye a féknyomásmérő nem működik, az ECAM Wheel page inop, emiatt a fékhőmérsékletből se lehet következtetni.Én meg megint túl sokat várok el egy alap géptől. -
Korcsii
őstag
válasz
cintula187 #16604 üzenetére
D:\SteamLibrary\steamapps\common\MicrosoftFlightSimulator
D:\FS2020\PackagesNálam most így van - előbbibe pakolja a Steam-es játékokat (amit SSD-ről lemaradtak), utóbbit pedig indításkor kellett megadni, oda szedte le a 100 gigát.
Ha M$-től telepítve is kért egy mappát az elején a Packages-nek, akkor egy próbát megér, hogy az megpróbálod újrahasznosítani, és akkor csak azt az 1 gigát kell újra leszedni, ami amoda megy.
Uninstall előtt azért nevezd/helyezd át a Packages mappát, nehogy törölje!
-
Razor18
tag
válasz
wd.taz #16611 üzenetére
Köszi a választ, de gondolj bele, ha reverse-re állítom úgy, hogy korábban FÉLIG benyomva volt 0 a fékezés, és mindkét végállásban full volt a fék, akkor logikusan ugyanazt csinálja reverse-ben is, amit leírtam, csak "visszafelé". Max rámondhatom, hogy akkor nem félig lenyomva, hanem félig felengedve lesz 0 a fékezés. Attól, hogy a pohárra azt mondom, félig tele van, vagy félig üres, a vizszint még ugyanott lesz.
-
wd.taz
aktív tag
válasz
Razor18 #16583 üzenetére
Szia!
Deadzone-t kell állítani, meg ha jól emlékszem "Reverse-re"? kell állítani, mint amikor az egeret FPS játékban fordítva szeretnéd használni.
Többiek!
Sziasztok! Jól megpezsdült (felrobbant) itt az élet!!!
Mióta voltunk a "Pilots"-ban, azóta földön vagyok.
Lassan elő kéne venni a kormányt, meg a pedált.Szép napot
-
Gudi
tag
Újra kezdem egy másik mappába, mert innen is kilépett..Bakker
Estére csak lejön..
-
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #16604 üzenetére
Nem látom a videót, és tapasztalatom sincs
Ezek mind olyan újdonságok, amiket majd most kell kitapasztalni...
-
Gudi
tag
Hát most fogta magát 45 Gb után és kilépett a telepítőből. próbáltam visszalépni, most akarja a 43 -at telepíteni, de a fenntlévő csak 16 Gb...Nem értek hozzá, segítsetek légyszi
kezdjem előlről egy másik mappába?
-
Gudi
tag
na most végre megy a telepítés, de nem értem, hogy miért csak 91 Gb-t, illetve hol van a többi, hiszen 150 Gb a progi? iszonyú lassan megy a telepítés, ahogy számolom 12 óra fog eltelni...Ez a normális?
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #16600 üzenetére
- Igen, a steam teljesen máshova telepít
- Nincs
- Ezt még nem tudom, nem néztem a fájlszerkezetet -
Gudi
tag
megint megakadtam..a vadiúj 240 -es ssd-re akarom telepíteni, és azt írja a mappaválasztásnál, hogy azt nem választhatom..
most elkezdte a C re (ssd) a 91 Gb-tnyomni, de azon nem lesz elég hely..
-
Csorbi
addikt
válasz
cintula187 #16600 üzenetére
Szerintem reinstall lesz, még a game pass és a MS retail verziók is teljesen máshová települnek, vélhetően a Steam is a saját "helyére" telepít majd. Performance különbséget józan ész szerint kizártnak tartanám, dehát MS...
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest