Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
cintula187 #19499 üzenetére
Ha valaki ATC-vel szeret repülni, akkor az FSHUD biztos, hogy egy jó választás és az árát is nagyon megérte , - nekem. Létezik más program is erre pl. a Beyond ATC, azzal nem tudom összehasonlítani, a kommentek alapján ezt választottam. Mindaz amit eddig kifogásoltam és hiányoltam az FS2020 és a 2024 ATC esetében itt nem csak hogy megvalósul, de még további extrákat is kaptam. Kezdem az alapoknál. Telepítés után kiderült, hogy a 2024 légiforgalommal nem igazán kompatibilis, de az amúgy is egy káosz a gyakorlatban, részben a sok szabálytalan és tájékozatlan felhasználó miatt is. Fel kell telepíteni még az AIG programot, az összes hozzávalóval (kb. 3 óra) és az FShud ezt tökéletesen használja, állítható a forgalom nagysága is, ha esetleg szükséges, akár menet közben is. Egyelőre az IFR repülést támogatja, de VFR is lesz nemsokára az ígéret szerint. Én nem használok mikrofont, tehát az információs ablakban kommunikálok, a beszédet rábízom a copilotra, ez eddig is így volt. A kezelő felület nemcsak, hogy remek, hanem bármilyen külső eszközön, mobiltelefon, laptop vagy bármi más ami a hálózaton belül van megjeleníthető, onnan vezérelhető és ezáltal úgy használhatunk két monitort, hogy ez nem terheli a GPU-t. Ezzel pl. egy családtagra is rábízható a copilot szerep. :-) A kezelő felület két részből áll. Bal oldalon folyik a kommunikáció a jobb oldalon látható a térkép. Ha kisebb ablakban használjuk válthatunk a kettő között és egy csúszkával beállíthatjuk az ideális nagyítást. Megterveztethetjük vele az útvonalat! (Simbrief támogatás is van.) Egyéni igényeket is érvényesíthetünk, ha valami nem felelne meg nekünk. Képes a repülőgépet bármelyik parkolóhelyre áthelyezni (pl. így a kifutóra is tehetjük a gépet az FS-ben) és ha az érkező reptéren a megadott parkolóhely helyett másikat szeretnénk választani, megtehetjük azt is. Fantasztikusak az irányító hangok a helyi akcentussal szólalnak meg és nagyon változatosak. Az AIG forgalom mintaszerű, nem jön neked másik repülőgép taxizás közben ha szembe találkoznátok, pl. megáll és kikerülheted. A reptéri térképen színes csík jelöli a megadott taxi útvonalat és láthatjuk az aktuális helyzetünket. Az irányítás változatos és hibátlan. Még csak néhány repülésen vagyok túl, de már így is látszik.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #19498 üzenetére
Persze, személyes review sosem árt.
-
energomatt
őstag
válasz
cintula187 #19497 üzenetére
35€ Nem, szerintem már az előtt is látszott. Egyébként még dolgozom a légiforgalmon, azután tudok róla átfogóan nyilatkozni, ha valakit érdekel.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #19493 üzenetére
HEllo!
MI az fshud árazára? csak regisztráció után adják a tudtomra?
-
sheep
addikt
válasz
energomatt #19495 üzenetére
Köszi, sztem akkor tényleg elérhetőek külön, asszem a Pilatus is deluxe gép.
-
energomatt
őstag
válasz
energomatt #19493 üzenetére
Ezek szerint csak én. Délelőttől estig sikerült belőnöm. Ilyen ATC úgysem lesz mint ez, az FS2020 példája jól mutatja.
Sheep. Már kiléptem amikor olvastam a postodat így nem tudtam megnézni, de láttam ilyen gépeket külön, pl. a Pilatus 24-esre emlékszem.
-
sheep
addikt
Meg tudná nézni vki nekem újra hogy most már elérhetőek-e a premium deluxe gépek külön a marketplace-n?
Ha jól tudom pl. a C17 vagy a mellette lévő King Air deluxe gépek de a marketpace-n fent vannak külön is: -
energomatt
őstag
Használ itt valaki esetleg Fshud programot?
-
csaba951
veterán
Local Legend 20: The CAP-4 Paulistinha
Nahát! A nehézkes FS2024 premier miatt ingyen megkaptuk az új gépet. -
sheep
addikt
Megnyílt a Marketplace elvileg. Akinek megvan a FS24, meg tudná nézni hogy a Premium Deluxe gépek elérhetőek-e ott külön?
Pl. a H225, Saab 340 érdekelnének, és volt egy olyan ígéret hogy meg lehet vásárolni a későbbiekben minden gépet külön is akár. Persze lehet hogy ez a funkció még nem elérhető. -
HantekDSO
aktív tag
válasz
energomatt #19481 üzenetére
Köszönöm, egyelőre még csak 4 géppel végeztem, de úgy néz ki, működik a dolog! (Hogy miért kell ehhez minden egyes új gép beállításához kilépni és a PC-t újraindítani, az változatlanul rejtély (miképpen az is, miért nem volt jó a 2020-asnál már bevált metódus) - de a lényeg, hogy működik.) Ismételten köszönöm!
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
energomatt #19481 üzenetére
Nagyon köszönöm, holnap ki is próbálom!
"Ha ezt a gépet használtad, mielőtt egy másikat állítanál be, kilépsz a szimulátorból és újraindítod a PC-t!"
Valószínűleg ez a kulcsmondat - én kilépés és újraindítás nélkül duplikáltam és neveztem át a profilokat a következő géphez. (De hogy miért kellett a bevált 2020-as konfiguráción változtatni...) -
energomatt
őstag
válasz
HantekDSO #19480 üzenetére
Ellenőriztem, függetlenek az érzékenység beállítások is. Azért, hogy egyértelmű legyen, leírom a profilok kezelését, legalábbis, ahogy én kikísérleteztem, mivel normális leírást erről sehol sem találtam. Tehát van egy kiniiduló állapot, amikor egy adott géptipus be van töltve és az összes kontrol fajta azzal a névvel szerepel a betöltés után, amit adtál neki. Tehát a billentyűzet és a joystick, vagy ha van több ilyen azok is ugyanazzal a névvel szerepelnek, egyszerűség kedvéért legyen csak kettő, keyboard és joystick. Ha ezt a gépet használtad, mielőtt egy másikat állítanál be, kilépsz a szimulátorból és újraindítod a PC-t! Egy újabb FS betöltés után kiválasztasz egy másik repülőgépet. Ekkor a keyboard és a joystick valami eredeti profilnévvel jelenik meg. Elkezded a keyboarddal. Kiválasztod azt a korábbi gépnevet, amit már beállítottál, mint etalont. Azután a fogaskerékre kattintva a legördülő menüből a legfelsőt választod a profil duplikálását. Átírod a nevet erre a jelenlegi gépnévre. Ugyanezt később megteszed a joystick esetében. Átállítgatod amiket éppen akarsz. Mented. Használod. Legközelebb, ha ezt a gépet választod induláskor, meg kell jelenjenek ezek az átírt nevek és az ehhez tartozó minden beállítás.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
energomatt #19479 üzenetére
OK, köszönöm - várom!
-
HantekDSO
aktív tag
A gondom az, hogy hiába hozok létre mondjuk az A350-eshez, a 747-eshez és a C182-höz is egy-egy specific controlt, ha az egyiken állítok az érzékenységeken, a másik kettő is is ugyanarra az értékre áll be. Tehát mintha csak egyetlen érzékenység beállítás lenne, ami mindegyikhez hozzárendelődik.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
energomatt #19475 üzenetére
OK, értem! Tehát akkor Neked is minden alkalommal be kell az adott típushoz az érzékenységet állítani (már ha más, mint amit addig használtál). Nekem olyasmire lenne szükségem, ami a 2020-asban már tökéletesen működött: Minden profilhoz más és más érzékenység állítható be, melyek az adott profil betöltésekor automatikusan hozzárendelődnek. Nem értem, miért nem lehetett ezt így hagyni a 2024-esben is - most le kellett írnom a főbb profilok érzékenységi értékeit és ha gépet váltok, állítgathatom be kézzel újra...
-
energomatt
őstag
Még annyi kiegészítés: ezeket akkor állítottam be, amikor éppen használtam az adott repülőgépet. Azután egy másik alkalommal, amikor egy másikat használtam, akkor azt. Nem pedig egy adott helyzetben, csupán profilokat váltogatva.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
energomatt #19472 üzenetére
Tehát ha jól értem, létrehoztál egy profilt, beállítottad az érzékenységet, elmentetted, majd egy újabb profilt beállítva másik érzékenységet rendeltél hozzá és ennel a mentése után az előző profilban beállított érzékenység megmaradt, nem vette át az új értékeket?
-
HantekDSO
aktív tag
Sikerült már valakinek rájönnie, hogyan lehetne megoldani, hogy gépenként más és más érzékenysége legyen a joynak? Profilokat szépen be tudok állítani, de ha a "Hardware settings" alatt megváltoztatom az érzékenységet, az minden profilra érvényes lesz, hiába van a "General controls - Airplanes controls és a Specific controls" alatt egyedi névvel megadva egy adott géptípus.
-
csaba951
veterán
Zlin Norden
régi állapot
új állapot
Maga a tükröződés megvan, de nem annyira durva. Simán kilátni előre. A műszerfal egyáltalán nem tükröződik a szélvédőn. -
bunnyhu
senior tag
Aki felrakta a 2024 SU1-et (most jött ki) megnézhetné, hogy a Icon A5 (meg még egy csomó másik) gép szélvédője még mindig csillog mint a tükör és ködössé teszi a kilátást vagy végre úgy működik, mint a 2020 alatt?
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
cintula187 #19442 üzenetére
Írtam privátot!
-
bunnyhu
senior tag
Most olvasom FB csoportban, hogy már win10 alatt is kinyírták a WMR-t (aka HP Reverb driver). A megoldás "Latest win 10 update kills wmr. You should remove KB5052077"
Elmebeteg ez a microsoft, lásd amit a win11 proci támogatással is művelt. -
bunnyhu
senior tag
Felcuppantottam az új nvdia drivert meg akkor már megnéztem a v310.2.1 DLSS-t is present K-val, kellemes. DCS alatt picit nyűgös volt elővarázsolni, mindenképp C-n akart maradni de aztán meggyőztem. FS2020 is jól megy, úgyhogy a januári skipp után ez a februári már jó lesz. Ha valaki esetleg még nem váltott volna.
-
sheep
addikt
válasz
Bandit21 #19459 üzenetére
Szerintem nem jól adod meg az elérési útvonalat a FBW installerben, látszik hogy nem a community mappába rakja hanem azon kívül. Nálam a community mappába teszi:
Az FBW installerben az opciók között keresd meg az MSFS community directory/install directory opciókat és azt válaszd ki ahová áttetted. Ha ott jól adod meg akkor oda fogja telepíteni. -
-
sheep
addikt
válasz
Bandit21 #19457 üzenetére
Nálam is fent volt mindkét játék, nem hiszem hogy bekever.
Így néz ki nálam a FS24 telepítési könyvtára:A community mappát pedig így tudod áthelyezni az alap C meghajtóról:
A játékban megnyitod a Marketplace fület és a My library / kis fogaskerék ikonnál előjön a lehetőség: -
Ezt ki tudod fejteni:
Én mondjuk átállítottam a community+rolling cache könyvtárakat is a játék telepítési mappájába...
Mert akkor megcsinálom én is.
Nem lehet az a baj hogy még fent volt a 20 amikor érkezett a 24 és azt később leszedtem?Nálam így néz ki:
E:\xbox\Microsoft Flight Simulator 2024 nincs benne community folder. -
sheep
addikt
válasz
Bandit21 #19455 üzenetére
Én most letöltöttem hogy megnézzem és nálam simán megy, nincs vele semmi probléma. MS store van nálam is. Én mondjuk átállítottam a community+rolling cache könyvtárakat is a játék telepítési mappájába hogy ne a C meghajtón legyen és a FBW installerben is azt adtam meg.
-
Üdv mindenkinek.
MSFS segítséget kérnék. A 2020 megvolt, de átmentünk a 24-re, a 9 éves Fiam mániája a repülés és a gépek.
Mindenáron a380-al szeretne menni.
Nézett videót és megtalálta a flybywire installert.
Azóta ezzel szívok. Game passos a cucc és hetek óta túrom a netet, de se az install se a comm foldert nem sikerült úgy beállítani, hogy az a rohadalom gép megjelenjen a játékban.Ami érdekes, hogy
C:\Users\xxxx\AppData\Local\Packages\Microsoft.Limitless_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages
ezen belül valamiért van egy community, és benne Official2020 és Official 2024 és még egy community, és azon belül megint egy community és egy Official2020 és Official2024
Ezt valószínű azért lehet mert próbáltam a flybyqire-ben comm-nak megadni a comm-ot tartalmazó packeges-t és a comm-t is.
Valaki akinek sikerült game pass-os msfs24-be külső gépet feltenni írja már meg könyörgöm, ezt hogy kell, mert naponta 10x hallgatom meg, hogy a videóban a bácsi hogy csinálta.
-
v!ct0y
veterán
Ezt a járd körbe a gépet nem lehet kihagyni?
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
energomatt #19449 üzenetére
Nem tudom, az előző verziót kihagytam.
-
bunnyhu
senior tag
Új nVidia drivert próbálta már valaki? Napokban jött ki.
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
Kbhont #19444 üzenetére
Ott csak a 2020-ashoz van meg, az pedig nem jó a 2024 alá.
"To clarify, this addon is split between 2 versions, one for MSFS 2020 (this upload) and a native one for MSFS 2024 which won’t be posted (see the FAQ).
And no, this upload does not work for MSFS 2024, only MSFS 2020." -
válasz
SP-n fent van. Ki tudod próbálni!
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
Az ára miatt (£59.99 GBP - több, mint amennyibe az egész MSFS 2024 Standard Edition kerül!) nem hiszem, hogy sokan meg fogják venni!
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ini A350 -et beszerezte már valaki? Fel voltam rá hypeolva, de aztán pár infó alapján mégsem biztos hogy megéri az annyit.
-
Virágbolti V3.0.87 verziót használok.
A következő ami volt a 3.0.112. az használhatatlan volt! -
v!ct0y
veterán
Hali!
Gondoltam kipróbálnám a 2024-et egyelőre csak gamepassben. A megvásárolt kiegészítőket ott is simán le lehet tölteni a marketplaceről? Egyáltalán kompatibilisek?
Van PMDG gépem, meg pár scenery. -
válasz
Rakamaz #19431 üzenetére
Én végig néztem az összes CFG-t, de még csak hasonló bejegyzést se találtam...
Azért köszönöm, mert valószínű erre felé kell keresnem a hibát, addig meg marad az éjszakai repülés!
Egyébként melyik verziót használjátok?
Nekem az utolsó elötti, mert az utolsó az megfagy... -
Rakamaz
tag
válasz
Kbhont #19430 üzenetére
Ez a túl erős "adaptive eye" funkció.
https://forums.flightsimulator.com/search?q=eye%20adaptive
Még mindig nem ki-bekapcsolható, vagy szabályozható?Elvileg cfg-ban állítható (de sajnos nekem nem volt vele szerencsém valami ismeretlen ok miatt
):
https://www.avsim.com/forums/topic/614470-overexposed-skies-when-looking-down-in-cockpit/page/6/ -
Nem tudom, nekem nagyon bejön ez a verzió!
Csak a nappali kijelzők fényét ha valaki megoldaná , akkor én már boldog lennék.
Mikor süt a nap, akkor egyáltalán nem látszik! Így föleg este repülök. -
Ma megint LOWW körül tekregtem...
-
csaba951
veterán
Már kint van nyilvános teszten a SU2. 7-14 napon belül várható a megjelenése. Ez javítani fog valamennyit. De jelenleg annyi hiba van a karrierben, hogy garantálom neked, hogy továbbra is tele lesz hasonló hibákkal. A következő javítás után is.
Szerencsétlen módon pont a karrier módra van felhúzva az egész FS2024. És pont ezzel a részével vannak a legnagyobb gondok. És ezek (mind) biztosan nem lesznek gyorsan javítva. Viszont mivel annyira szem előtt van, biztosan fognak vele foglalkozni. Előbb-utóbb biztosan ki lesz kalapálva.
A fotós küldetések között van ahol állatokat kell fotózni. Jelenleg ezzel sem érdemes foglalkozni. Pár állat egyáltalán nem vagy csak extrém ritkán jelenik meg. Ezen biztosan változtatni fognak. A többi fotós mód elvileg működik.
A szabad repülés része a játéknak ami a legjobban működik. Ezt a részt érdemes használni. Sajnos ez sem tökéletes. Bizonyos repülőgépeken bizonyos navigációs, gépészeti helyzetekkel probléma van. Tudnak róla, folyamatosan javítják majd.
-
sheep
addikt
válasz
csaba951 #19417 üzenetére
A vr bugokat az su2-ben javítják, azért is írtam hogy utána fogom megvenni, ha látom hogy tényleg dolgoztak vele. A vr játékosok száma egyre nő és a fejlesztők szerint is ez lesz az egyik terület amivel kiemelten foglalkoznak.
Amúgy sztem csak azért adták ki ilyen állapotban a játékot mert a nevében benne van hogy 2024, amúgy bőven várhattak volna vele egy évet. -
csaba951
veterán
Jelenség:
FS2020 a főmenü betöltése előtt összeomlik (CTD). Eseménynaplóban 190_E658703.dll hiba van.A megoldás:
Az Nvidia app törlése. Utána megy rendesen, mert ez nem FS2020 probléma. -
-
csaba951
veterán
1) Karrier módot felejtsd el legalább szeptemberig. Addigra talán kikalapálják használhatóra. Jelenleg rengeteg kisebb-nagyobb hiba van benne. Nem érdemes vele szenvedni. Nem fogják tudni gyorsan javítani.
2) P12-es hiba. Erről már tudnak a készítők. Ezt nekik kell javítaniuk. Valamikor biztos megcsinálják.
3) Billentyűzet kiosztás/irányítás kiosztás megjegyzési hiba. Erről is tudnak. Valamelyik SU-ban biztosan lesz rá javítás. Ezzel sem érdemes felhasználói szinten foglalkozni.
4) VR-ral szerintem még hónapokig nem fognak tudni foglalkozni, annyi javítani való van. Az összes felhasználó nagyon kis részét érinti a VR. OK, velük is foglalkozni kell, de jelenleg a többséget érintő problémák kijavítására koncentrálnak.
Az egy dolog, hogy 2024.11.19-én megjelent a játék. De ez közel sem azt jelenti, hogy ez a végleges verziója. Most még hónapokig a megjelenés kori hibák kijavításával lesznek elfoglalva. Hónapról hónapra fog fejlődni a következő 3-4 évben. Nagyon jó játék lesz ez majd 3-4 év múlva.
Akit zavarnak a hibák (teljesen jogosan), az ne vegye meg a következő 1-18 hónapban.
-
doc
nagyúr
válasz
Csorbi #19404 üzenetére
Nnna, csinaltam screenshotokat.
Itt van pl. a Grand Caravan (C208B) EKLS-en. A kornyekbeli medium cargo fuvarokat csinalnam, de nem lehet. Amikor kivalasztom a kuldetest, nem lehet odatransferelni a gepet. Ha kezzel ateroszakolom, akkor is azt mondja hogy nincs medium cargohoz hasznalhato gepem. Egeszen idaig ez tok jol mukodott...
A masik problema hogy nem tudom hasznalni a pont par napja megvett P12-t, mert disabled, es fogalmam sincs mit csinaljak vele hogy menjen.
Szoval megint elszenvedtem vagy egy orat a MSFS2024-ben ugy, hogy egy masodpercet sem repultem vele...
-
bunnyhu
senior tag
válasz
energomatt #19414 üzenetére
Igen, erősen szubjektív dolog a vélemény, pont ez a lényege
Ezért is vettem meg, igaz nem 0 day de azért még tavaly. Sajnos VR-ben a tapasztalat az, hogy hiában szebb sok esetben a játék, az élményt erősen lerontja sok minden. Úgyhogy részemről inkább legyen fluid VR élmény mint szavannán futkosó zsiráf. De amint a VR eléri a 2020 szintjét váltani fogok. Ezért is vettem meg és raktam fel, hogy saját véleményt alakítsak ki és döntsek megfontoltan.
Nekem nem kell sok, legyen meg az az FPS ami a 2020-on és javítsák ki a szélvédő irgalmatlan tükröződéses ködösítő effektjék. Ha ez a kettő kész már hajlandó vagyok szívni a többi dologgal, mint a kontroller kezelés és a többi, mert ami pluszt ad a képi világban vagy épp a gépmadarak terén az egyébként kéne. -
energomatt
őstag
-
sheep
addikt
válasz
bunnyhu #19410 üzenetére
A 2020-at is kb egy évvel a megjelenés után vettem meg, ezzel is kivárom ha muszáj, addig elvagyok a többi szimmel.
Amíg vr-ban használhatatlan addig számomra nem sok olyan újdonságot nyújt ami miatt most adnék ki pénzt érte. Bizonyítsák be hogy foglalkoznak vele aztán majd adok pénzt érte. Eddig nem igazán látom hogy nagyon törnék magukat a fejlesztők a hibák kijavításán, hát én sem töröm magam hogy fizessek nekik. -
HantekDSO
aktív tag
A 2024-es 3 hónapja van még csak kint. Emlékeztek még rá, a 2020-assal mennyi probléma volt az első három hónapban? Majd ez is szépen kiforrja magát - addig is a látvány sok hibát elfeledtet az emberrel!
"Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat."
-
Szerintem meg teljesen rendben van. Én nekem eszembe sem jut vissza menni a 2020-ra. Sokkal szebb, gyorsabb. Nyilván vannak hibák, de ezekkel együt lehet élni. Bár én csak LOWW küröl járkálok, de szerintem sokkal szebb mint eddig bármilyen addonnal megturbózott 2020 vagy P3D. Nyilván várjuk a frissítéseket, de én egyáltalán nem bántam meg, hogy átálltam rá.
-
bunnyhu
senior tag
A SU2-re tök felesleges várni a vétellel. Ha meg akarod venni, akkor vagy tökmindegy mikor vagy egy jó leárazásra érdemes várni és spórolni. De patch-hez kötni a vásárlást ... az vagy lesz valami vagy sem, aztán egyszer úgyis megjavul. Én megvettem, fent volt, nem javult úgyhogy leszedtem. De mivel tudom, hogy úgyis megveszem - megvettem.
-
sheep
addikt
Én nem mondanám használhatatlannak, de tény hogy még nem vettem meg én sem. Megvárom a márciusi SU2-t és utána eldöntöm hogy érdemes-e pénzt áldozni rá, annak függvényében hogy a vr hibákat kijavítják-e.
Amúgy én élvezem a játékot, pl. tesztelgettem a Cirrus Vision Jet automatikus vészleszállító rendszerét és működik. Megnyomtam a nagy piros gombot valahol Csehország közepén és 15 perc alatt levitt egy reptérre, hozzá se kellett nyúlni. -
doc
nagyúr
Teljesen hasznalhatatlan lett a FS2024...
marmint szo szerint.
van egy P12-m, a legutobbi alkalmommal vettem, par napja. Most kozli hogy engedelyezzem a 'my library'-ben, ahol nyilvan nem talalja a kereso sem, szoval most van egy tobbmillio creditert vett hasznalhatatlan gepem.
De nem csak ez hasznalhatatlan, a tobbi is, nem mukodik a transfer, nem tudok gepeket mozgatni.
Tele lett a faXom nagyon, megyek X-Plane-ezni, a MS meg bekaphatja... -
energomatt
őstag
Ti tudjátok a taxi ribbont a landing ribbon megjelenése nélkül kapcsolni a 2024-ben?
Nálam csak együtt működnek. -
Sziasztok!
Már lehet hogy sokan ismerik, de én most akadtam rá...
[smoothtrack]
Teljesen egyszerű és könnyen beüzemelhető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple Airpods Max 2nd Gen. (2024) USB-C Starlight, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512 SSD FHD/IPS/TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max