Hirdetés

Aktív témák

• És nem ez a legfúrcsább, hanem az ami a totális apszurditást súrolja, hogy annak idején a vista bootolt be nekem a leggyorsabban, nem emléxem 100%ig, de asszem 26 sec volt. És nem csak 1xi eset volt, hanem többszörös mérés. Alig hitték el akinek elmondtam.

Amúgy azt a C/Windows/temp-et azt akár ki is lehet törölni? mert fingom sincs, hogy mi az. De asszem azok valami bizt mentések.
    Amúgy holnap lefotózom, hogy mit ír a bios, de az azóta van hogy betettem az SSD-t

Szia

A "temp" az a temporary azaz ideiglenes szó rövidítése. Olyan file-ok kerülnek bele, amikre pl egy-egy program telepítésekor van szükség. Így lényegében a temp mappák (több is van/lehet) tartalma mindig törölhető.

C:\Windows\temp
    Fölösleges ezt törölgetni sztem, mert itt mindig lesznek fileok, és méretük se vészes. Ha jól tudom, ide maga a windows pakolgat.

c:\Users\teneved\AppData\Local\Temp\
    Ide a már említett program telepítésekkor rakódnak file-ok. Ennek mérete lehet már nagyobb is, ha olyan programot raksz fel. Ezt akár törölgetheted folyamatosan is, de ebbe se érdemes sztem túl sok energiát fektetni.

üdv

Aktív témák