Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, segitség kellena ahhoz, hogy mik a jó beállitások a biosba az ssd-re. Már jó néhány fórumot átböngésztem, de sajnos nem találtam semmi kézzelfogható magyarázatot. Arra lennék kiváncsi, hogy mit jelent az hogy életciklus az ssd-nél, meghogy ezt meglehet hosszabbitani?!
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.
Tényleg kilehet kapcsolni a system rest, deff.-ot is a page file-t szintén?! Örülnék, ha valaki tudna nekem ebbe segiteni, és ha igen hol kell ezeket beálligatni, annak nagyon hálás lennék
!
Nekem most egy Patriot ssd-m van 32 GB V.2, nem tudom ez mond-e valamit, de azt nem értem nekem miért nem bootol olyan gyorsan, ahogy azt láttam egy netes oldalon.
Már lemértem az időt is, ami 46 mp volt naggyából. Már előzőleg irtam nektek itt de még mindig homályos nekem minden. Remálem van közületek egy megértő és hozzáértő ember, aki tudna nekem segiteni!!! Köszönöm!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.