Hirdetés

Aktív témák

 • JONAS77

  aktív tag

  Helló mindenkinek, segitség kellena ahhoz, hogy mik a jó beállitások a biosba az ssd-re. Már jó néhány fórumot átböngésztem, de sajnos nem találtam semmi kézzelfogható magyarázatot. Arra lennék kiváncsi, hogy mit jelent az hogy életciklus az ssd-nél, meghogy ezt meglehet hosszabbitani?! :F Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.
  Tényleg kilehet kapcsolni a system rest, deff.-ot is a page file-t szintén?! Örülnék, ha valaki tudna nekem ebbe segiteni, és ha igen hol kell ezeket beálligatni, annak nagyon hálás lennék :K :K :K !
  Nekem most egy Patriot ssd-m van 32 GB V.2, nem tudom ez mond-e valamit, de azt nem értem nekem miért nem bootol olyan gyorsan, ahogy azt láttam egy netes oldalon.
  Már lemértem az időt is, ami 46 mp volt naggyából. Már előzőleg irtam nektek itt de még mindig homályos nekem minden. Remálem van közületek egy megértő és hozzáértő ember, aki tudna nekem segiteni!!! Köszönöm!

  Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 8 Plus

Aktív témák