Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Sziasztok.
A héten vettem innen a ph-ról egy 60Gb-os OCZ Vertex Turbo SSD-t.
Látszólag minden teszt normálisan lefut, hozza is nagyjából a gyári sebességet, viszont arra lettem figyelmes hogy a HD Tune ezt írja a Health fül alatt:
Kicsit kutakodtam a neten, és próbálta keresni olyanokat akiknek szintén ssd-vel jött elő ilyen hibaüzenet. Szinte minden helyen azt írták hogy nem az ssd rossz, hanem a hd tune merevlemezekre van kitalálva és nem ssd-re.
Találkozott már valaki más is hasonló hibával, meg tudja e erősíteni, vagy kezdjek aggódni?
Érdekes módon Atto, Crystal Diskmark, HD sentinel, és everest is azt mondja nincs semmi baja, tehát elvileg alátámasztott az amit a külföldi fórumokon írtak.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest