- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
van mégvmi amit nem értek.
még mindig ez az indilinxes SSD.
teliírtam az iometerrel, aztán azonnal készítettem egy írástesztet hdtune-val, utána 5 perc után, 15 perc után, 1 óra múlva és az előbb, 2 óra múltán. ehhez ugye le kellett törölnöm a partíciót (a hdtune csak így fut), de nem formatáltam le.
az idő előrehaladtával egyre nagyobb területen közelít a maximális sebességhez az SSD, az elején még baromi lassú volt, 2 óra után viszont már 20 GB-nyi területet képes max sebességgel írni és a minimum 25 MB/s-ről 50 MB/s környékéig emelkedett.amit nem értek az az, hogy miért javul az írás, mikor a partíció törlésével csak a partíciót töröltem és nem az adatokat amik előtte rajta voltak.
ezexerint az SSD tudja, hogy a partíció le lett törölve és emiatt trimmeli az egész felületet mert egy új partíció létrehozásakor mindenképpen le kell majd formatálnom?
ha igen, akkor minek trimeli? ezzel csak öregbíti a cellákat. egyszerűbb lenne megvárni a formatálást.
ha viszont nem tudja akkor ez egy kib@szás, mert anélkül trimel hogy én azt megengedtem volna neki és így nem nyerhetjük vissza a korábbi adatokat. ha nem trimelne, akkor még meglenne rá az esély, de így már nincs.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezexerint az SSD tudja, hogy a partíció le lett törölve és emiatt trimmeli az egész felületet mert egy új partíció létrehozásakor mindenképpen le kell majd formatálnom?