Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
törölt tag
Innét szedtem. Én is úgy tudtam, hogy nem szükséges feltétlen AHCI. Illetve úgy tudom némely SSD-ben van valami natív megoldás TRIM-hez hasonló terhelés elosztásra, amivel gyakorlatilag DOS alatt sem lenne probléma. Sajnos abban a laptopomban, amivel most szórakozok, 1GB RAM van. DDR1-es és bővíteni csaka a NASA űrprogramjának megszüntetése árán lehetne, olyan ára van. Ezért a Win7 csak, afféle tesz megoldásként került fel. Szépen ment is, de indításként 35% RAM használat mellett már nem sok mindenre lesz jó. WinXP kerül a gépre, ott pedig úgyis le kell mondanom a TRIM-ről. Csak remélem, hogy valami natív megoldás került a gépbe. Ha nem, akkor elhasználódik majd. Nem egy nagy érték szerencsére már.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Apple MacBook
- EA Sports WRC '23
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest