Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- VR topik
Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
1. SSD rendben van-e: Erről 100%-ban nem vagyok meggyőződve, de akitől vettem a tegnap is válaszolt és azt mondta nála minden oké volt vele. (van egy laptopom abban még kipróbálom ma)
2. AHCI driver: eredetileg a Win7 drivere volt fent, mert ahogy írtad simán csak azt raktam rá, semmi mást. Miután nem ment jól azután próbálkoztam AMD driverrel. Úgyhogy ezt kilőném. Mit értesz az alatt, hogy (mondjuk ha felpakoltad azt a chipset-et, akkor annak a gépnek amúgy is annyi)? Egyéb működésbeli gondok is vannak vele? Amúgy nem tudom pontosan melyik verziót raktam fel (az AMD oldalán az aktuálisat)
3. Hudson chipset: erről sajnos nem olvastam.
Az a gyanúm, hogy ez lesz a gond (90%-ot adok neki). Tudsz valamit, hogy melyik BIOS verzióval érdemes esetleg próbálkozni, ha beigazolódik, hogy itt a gond? Van esély rá, hogy ez segít?Tudsz esetleg valami fórumot, vagy olvasnivalót ajánlani erről ahol még tájékozódhatok? Köszönöm!

Itt van még egy teszt eredmény hátha ez valakinek többet mond:
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Háztartási gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 és 980 PRO SSD-k! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a gyanúm, hogy ez lesz a gond (90%-ot adok neki). Tudsz valamit, hogy melyik BIOS verzióval érdemes esetleg próbálkozni, ha beigazolódik, hogy itt a gond? Van esély rá, hogy ez segít?