Hirdetés
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
válasz
DonCosta
üzenetére
Több dolog is lehet, amiket meg kellene lépned
1. kideríteni, hogy nem-e az SSD hibás, lévén, hogy használtan vetted. Egy másik gépben(más alaplappal) kipróbálni
2. Lecserélni a mostani AHCI driver-t a W7 alap AHCI driverre. Ezt azért, mert bár tettél be AS SSD képet, de abból az nem derül ki, hogy melyik AMD driver-ről van szó, ez viszont fontos, mert ha azt a 120MB-os AMD Chipset-et telepítetted és az pakolta fel, az okoz ilyen jelenséget(mondjuk ha felpakoltad azt a chipset-et, akkor annak a gépnek amúgy is annyi)
3. Írtam már erről, bár számodra ez már mindegy jelenleg, szóval Samsung 830-as nem javasolt Hudson chipset-es deszkákhoz, csak akkor, ha van lehetőség kipróbálni előtte, mert ritkán ugyan, de teljesen kiszámíthatatlan működést okoz a Samsung. Ilyenkor meg lehet próbálkozni a deszka BIOS frissítésével, de csak akkor, ha az 1.-2, pont ki lett zárva.zolisx4
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést vagy esetleg azt kérded, hogy egy SSD miért villogtatja a házadon a HDD aktivitást jelző LED-et? Ha igen, akkor kell is hogy villogtassa, attól, hogy flash alapú tárolóeszköz az SSD, attól még nem úgy működik, mint egy pendrive. (Elnézést ha félreértettem)xcds #45344
De, én ígértem, de volt fontosabb dolgom is, a saját progim fejlesztése többek közt(Marvell driver, az ő inkompatibilitásával adott melót) így a kevéske szabadidőmet arra fordítottam. Majd egyszer csak hirtelen leírom(csak több dologra ki kell térni, nem 2 mondatban lehet elintézni)
Aktív témák
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest