Hirdetés
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
ja, pár napja én is a 830/520 között mérlegeltem, de az intel másfélszeresébe kerül erre a samsungnak és sandforceban intel logoval sem bíztam annyira.
520 jó döntés, munkára is remek lesz. programozásnál ha sokmindent kell linkelni főleg
.Bodor: a téma szempontjából mindegy, hogy mit tiltottál.
konkrétan egy Corsair Force szériás SSDről írtam saját tapasztalatokat, az szerintem nem OCZ. gyakorlatban pedig szinte az összes sandforce érintett (kivétel az Intel 520).
fagyás pedig lehet mástól is, de ezek a problémák valahogy mindig eltűnnek egy SSDcsere után (ismerős cégnél konkrétan az összes corsair forcet dobták ki pár napnyi instabilitás után, vettek inteleket).
Adata és Samsung nem használ Sandforceot, tehát az ahhoz köthető hibák nem érintik őket.
Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.