Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI-harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
ja, pár napja én is a 830/520 között mérlegeltem, de az intel másfélszeresébe kerül erre a samsungnak és sandforceban intel logoval sem bíztam annyira.
520 jó döntés, munkára is remek lesz. programozásnál ha sokmindent kell linkelni főleg
.Bodor: a téma szempontjából mindegy, hogy mit tiltottál.
konkrétan egy Corsair Force szériás SSDről írtam saját tapasztalatokat, az szerintem nem OCZ. gyakorlatban pedig szinte az összes sandforce érintett (kivétel az Intel 520).
fagyás pedig lehet mástól is, de ezek a problémák valahogy mindig eltűnnek egy SSDcsere után (ismerős cégnél konkrétan az összes corsair forcet dobták ki pár napnyi instabilitás után, vettek inteleket).
Adata és Samsung nem használ Sandforceot, tehát az ahhoz köthető hibák nem érintik őket.
Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.