Hirdetés
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Ezt a párhuzamos szálat nem értem.
Soros adatátviteli eszköz lévén az adatokat időrendben és nem egyidejüleg képes továbbitani, tehát a klasszikus párhuzamos, egyidejü többszálas futás nekem elképzelhetetlen. Az viszont igen, hogy a vezérlője segítségével más SSD-khez képest rövidebb hozzáférési idővel képes a sok kis fájlt, ami pl a boot-nál van, olvasni és küldeni a soros vonalra.Ilyenkor előnyös még a magasabb olvasási sávszélesség is. A jóval alacsonyabb írási sebesség kevésbé érvényesül hátrányként ilyenkor, de az OS alatt futó alkalmazások sok írást, pl. fájlmásolást használnak, ezt pedig ez az Intel generáció már megérzi. Az ősztől megjelenő nextgen ezen is javít a hírek szerint. 
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Soros adatátviteli eszköz lévén az adatokat időrendben és nem egyidejüleg képes továbbitani, tehát a klasszikus párhuzamos, egyidejü többszálas futás nekem elképzelhetetlen. Az viszont igen, hogy a vezérlője segítségével más SSD-khez képest rövidebb hozzáférési idővel képes a sok kis fájlt, ami pl a boot-nál van, olvasni és küldeni a soros vonalra.Ilyenkor előnyös még a magasabb olvasási sávszélesség is. A jóval alacsonyabb írási sebesség kevésbé érvényesül hátrányként ilyenkor, de az OS alatt futó alkalmazások sok írást, pl. fájlmásolást használnak, ezt pedig ez az Intel generáció már megérzi. Az ősztől megjelenő nextgen ezen is javít a hírek szerint.