Hirdetés
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Melyik ez a beárazod topik ?
Tüzfal win 7 beépített, antivirus MS Security Essentials
(#40443) Drughi
Milyen lapod van ?
A sebességek sata 2 esre emlékeztetnek
Mérhetnél egyet úgy, hogy átteszed fill 1 ra vagy mire felülről a második ra, mivel SF es a vezérlő így jön ki a gyárihoz hasonló sebesség(#40442) q8
A rendszer pörgösebb lesz valamivel, ha a közeljövőben nem tervezel gépet cserélni, akkor semmi esetre sem vennék drága megjhajtót(#40452) Egon
A 15 öst még nem néztem, mert amit lekaptam nem indult el ...
Nekem a tekeréssel vannak bajaim, csinálok egy pár kattintást és hosszú mp ek mire történik valami, pedig a gépem nem gyenge !
Most, hogy benne van a samu 830 annak a második particiója a forrás, a cél meg egy normál hdd, és sokkal vidámabb a dolog, de nem akarom kinyirni a ssd met, ezért gondoltam, hogy beszerzek egyet csak erre a célra, azt hadd menjen, birja amíg birja.
Még próbálkozom slc set keríteni, de ha nem megy akkor megy bele egy mlc, valszeg vertex 3 vagy 4, esetleg másik fajta(#40455) Najz
A D hez van keret, míg a másik csak maga a meghajtó, de ennyit nem ér egy keret, én a simát vettem, és behjítottam a gépházba mindenféle keret nélkül(#40457) puttonyos
Jól gondolod(#40458) jakos73
Szerintem fogadd el hogy ebben a gépben ennyit megy, még így is gyorsabb mint egy noti hdd(#40468) Faterkam
Gyorsabban éri el a swap file-t, és tempet ha használja, na ezért nem érdemes ezeket hdd re átteni, mert elveszted az ssd értelmét
Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest