- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Egyébként volt gondom a trimmel, nem akart összejönni de sentinel (?) kollega megmutatta melyik driver kell nekem
SSDlife lazán azt mondta megy a trim
Szóval van AHCI, minden beállítva a nagy álmoskönyv szerint. Hogy mért vettem sata3 ssd-t sata1 gépbe? Mert T400-ba szántam ami sata2, és azért vettem sata3-mat mert sata2 ssd-k kb drágábbak voltak mint ez
Meg ha eladni akarnám ez sokkal jobban el fog menni, mint egy "elavult" sata2 cucc. És azért samu mert úgy láttam hogy ez elég megbízható, nagyon nincs kedvem semmit visszahordani garba ha nem muszáj. Fogyasztása is jó, akkuidő nőtt fél órával. Pár éve kingston v100-am volt, ott még talán csökkent is az akkori gépem üzemideje hdd-hez képest. Ezért nem akartam kísérletezni a v200p-vel most.szerk: rossz képet raktam be elsőre

szerk2: Mérek aműgy, melyik sw-rel? Hdtune, crystal? szekvenciális olvasás olyan 130-135MBps körül lehet.
Aktív témák
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SSDlife lazán azt mondta megy a trim
Szóval van AHCI, minden beállítva a nagy álmoskönyv szerint. Hogy mért vettem sata3 ssd-t sata1 gépbe? Mert T400-ba szántam ami sata2, és azért vettem sata3-mat mert sata2 ssd-k kb drágábbak voltak mint ez
Meg ha eladni akarnám ez sokkal jobban el fog menni, mint egy "elavult" sata2 cucc. És azért samu mert úgy láttam hogy ez elég megbízható, nagyon nincs kedvem semmit visszahordani garba ha nem muszáj. Fogyasztása is jó, akkuidő nőtt fél órával. Pár éve kingston v100-am volt, ott még talán csökkent is az akkori gépem üzemideje hdd-hez képest. Ezért nem akartam kísérletezni a v200p-vel most.