Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
válasz
Chaser
üzenetére
SATA1-es a kütyü, gondolom akkor még az is előfordulhat(ha ennyire régi a masina), hogy AHCI üzemmód sincs...
Szerintem már most érint a sebességvesztés, érdemes lenne egyet mérned így, kíváncsi vagyok mennyit megy a Samsung 830 SATA1-en, AHCI nélkül...
Volt egy versenyző, aki kikérte a tanácsomat, hogy hasonlóan régi kütyübe érdemes-e venni Samsung 830-ast, mert hogy arról talán gyorsabban fog futni a játék, amivel játszik. Mondtam, hogy erre nem érdemes, persze ettől függetlenül megvette. Nem kellet sok idő, hogy újra hívjon, a következő kérdéssel:
"Az miért van, hogy 280-al szedem a jobbost, majd pár másodpercre megáll a kép, amikor meg visszajön, akkor fejjel lefelé nézek ki a rommá tört Ferrarimból és olvasom a szalagkorláton a reklámfeliratokat? Lehet, hogy az SSD mégsem segített?"
Válaszom: Lehet. (és letettem a telefont.)
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest