- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi haladó szinten
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
De a mostani rendszerem is ugyanígy lett telepítve, csak nem húztam le a vinyókat... De mivel az SSD az első vinyó a SATA vezérlőn, ezért arra is rakott a Windows minden rendszerfile-t. Legalábbis használtam már úgy a gépet hogy csak az SSD volt rákötve, kíváncsiságból hogy mennyit nyom a hangerőn a vinyók hangja. Szóval az kizárva. Nem azt mondtam hogy percre pontosan 1 hónap a lefagyási idő. Általában Sleep-elem a gépet, akkor gond nélkül működik, majd néha előfordul, hogy valami miatt (pl. driver install, mint legutóbb) újra kell indítani a gépet, ekkor jön be ez az ablak boot-nál, és talál 1millió hibás kereszthivatkozást az SSD-n. Most legutóbb 15 percig futott az a képernyő, amit linkeltem. Utána szerencsésen újraindult a rendszer, de a múltkor ugyanez volt, akkor nem tudtam újraindítani a windows-t, kék ablakkal meghalt, de volt már olyan is, hogy ugyan elindult a rendszer, de mindenféle hibaüzenetet produkált, hogy nem talál ilyen meg olyan file-t, telepítse újra az alkalmazást. Ezért gondolom hogy valamiféle adatvesztés lehet. De ilyent HDD-nél még sosem tapasztaltam, pedig azt használtam tavaly júniusig...
Az alaplap BIOS, SSD fw a legújabb...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest