Aktív témák

• ACE-

addikt

válasz jim_raynor70 #36738 üzenetére

De a mostani rendszerem is ugyanígy lett telepítve, csak nem húztam le a vinyókat... De mivel az SSD az első vinyó a SATA vezérlőn, ezért arra is rakott a Windows minden rendszerfile-t. Legalábbis használtam már úgy a gépet hogy csak az SSD volt rákötve, kíváncsiságból hogy mennyit nyom a hangerőn a vinyók hangja. Szóval az kizárva. Nem azt mondtam hogy percre pontosan 1 hónap a lefagyási idő. Általában Sleep-elem a gépet, akkor gond nélkül működik, majd néha előfordul, hogy valami miatt (pl. driver install, mint legutóbb) újra kell indítani a gépet, ekkor jön be ez az ablak boot-nál, és talál 1millió hibás kereszthivatkozást az SSD-n. Most legutóbb 15 percig futott az a képernyő, amit linkeltem. Utána szerencsésen újraindult a rendszer, de a múltkor ugyanez volt, akkor nem tudtam újraindítani a windows-t, kék ablakkal meghalt, de volt már olyan is, hogy ugyan elindult a rendszer, de mindenféle hibaüzenetet produkált, hogy nem talál ilyen meg olyan file-t, telepítse újra az alkalmazást. Ezért gondolom hogy valamiféle adatvesztés lehet. De ilyent HDD-nél még sosem tapasztaltam, pedig azt használtam tavaly júniusig...
    Az alaplap BIOS, SSD fw a legújabb...

Aktív témák