Aktív témák
-
proly01
őstag
Tudna valaki segíteni,hogy olyankor mi van ha ma vettem én is ilyen ssd-t[link] hazahoztam hdd ki ssd be és folyamatosan kékhalál van a windows indítása közben utána újraindulna de nem tud behozza hogy javíthatom vagy a windows normál módú indítása lehetőséget ha a javításra nyomok nem tudom kijavítani a hibát üzenetet kapok ha a normál módú indításra rakom akkor vagy elindul vagy nem !!!!Általában nem.Tegnap délután 3 óta szenvedek vele.Ha be akarom kapcsolni a trim et "cmd" ben akkor is az az üzenet fogad hogy rendszergazda jogosultság szükséges pedig az én vagyok.Alaplapom nem támogatja az AHCI-t feltenni viszont IDE alatt tettem a windows-t.SATAIIes alaplappal [link] használom én is de a hozzá kapott SATAIII as kábellel van összekötve az alaplappal de ha a 2 esre kicserélem akkor is ez van.A magician szoftver meg azt írja mikor elindítom hogy ebben a gépben nincs ssd.
Ilyenkor mi van tud segíteni valaki?
Fogalmam nincs mit tehetnék vagy mi lehet a baj.Olyan mintha egyszerűen nem fogná fel hogy van benne ssd próbálkozik próbálkozik de semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat
Vagy ha tud valaki esetleg 775 ös tokozású alaplapot linkelni PCI-E csatlakozással integrált hangkártya nélkül ami kezeli ezt az ssd t azt is megköszönném.

Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyenkor mi van tud segíteni valaki?