- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt a hsz.-t csak belinkelték, így annak megfelelően reagálok, nem tudom, korábbi hsz.-eidben miről írtál, hogyan támasztottad alá a mondókádat.
"Nem javaslom ezeket az mSata-ás SSD-ket"
Nem értem, mindenféle konkrétum nélkül miért kell ilyeneket állítani. Elhinném, amit állítasz, ha tudnám, mire alapozva mondod. Engem pl. kifejezetten érdekelne a téma, hogy miért is rosszabb, és mennyivel rosszabb pl. szerinted vagy más szerint, aki kicsit jobban alátámasztotta az érvelését egy mSATA SSD-s meghajtó, mint egy - szerinted - "rendes" SSD.
Ez ebben a formában nem túl meggyőző, inkább félrevezető. Nekem ebből nem jön át, hogy miért is állítod ezt, az ilyen hozzászólások tipikusan azt eredményezik, hogy totál laikusok is elkezdik terjeszteni az igét, hogy "az mSATA SSD egy szar, soha ne vegyé' olyat, mert a Lajos megmondta".
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest