Hirdetés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt a hsz.-t csak belinkelték, így annak megfelelően reagálok, nem tudom, korábbi hsz.-eidben miről írtál, hogyan támasztottad alá a mondókádat.
"Nem javaslom ezeket az mSata-ás SSD-ket"
Nem értem, mindenféle konkrétum nélkül miért kell ilyeneket állítani. Elhinném, amit állítasz, ha tudnám, mire alapozva mondod. Engem pl. kifejezetten érdekelne a téma, hogy miért is rosszabb, és mennyivel rosszabb pl. szerinted vagy más szerint, aki kicsit jobban alátámasztotta az érvelését egy mSATA SSD-s meghajtó, mint egy - szerinted - "rendes" SSD.
Ez ebben a formában nem túl meggyőző, inkább félrevezető. Nekem ebből nem jön át, hogy miért is állítod ezt, az ilyen hozzászólások tipikusan azt eredményezik, hogy totál laikusok is elkezdik terjeszteni az igét, hogy "az mSATA SSD egy szar, soha ne vegyé' olyat, mert a Lajos megmondta".
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Tőzsde és gazdaság
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bittorrent topik
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest