Hirdetés
Aktív témák
-
ATtIs_80
tag
Sziasztok!
Hamarosan nekem is lesz szerencsém kipróbálni egy SSD képességeit, ezért szorgalmasan elkezdtem olvasgatni a topikot, főként a fontosabb beállításokat keresve. Néhány kérdés azonban felmerült bennem, amikre nem találtam egyértelmű választ.
Szerintetek az SSD-t használat előtt érdemes külön megformázni, vagy elég, ha a Win 7 telepítője végzi el a műveletet?
Milyen foglalási egységet érdemes megadni formázásnál az operációs rendszer partícióján? Olvastam már olyat is, hogy az op.rendszer az 512K-t szereti jobban, mert főként kisebb fájlokat kezel, de olyat is hallottam, hogy az alap 4K-t is jól használja. Én az oprendszernek külön partíciót készítenék, a maradékot pedig 4K-val formáznám.
Mi a véleményetek?
A másik kérdésem a Lapozófájlra irányulna. Többen írtátok, hogy érdemes kikapcsolni, vagy áttenni egy másik vinyóra.
Ez nem fogja vissza a rendszer teljesítményt?
Nem lenne gyorsabb, ha az SSD-ről működne a Lapozó?
Milyen mértékben tudja csökkenteni az SSD élettartamát, ha a Lapozó az SSD-ről működik?
6GB-os renszermemória esetén milyen méretűre érdemes beállítani a Lapozófájlt?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest