Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Findzs
addikt
persze ezzel én is tisztába vagyok, hogy új korában gyorsabb és idővel belassul csak azt nem értem, hogy akkor másolásnál mondjuk ha egy nagyobb fájlt másol az ember akkor miért hozza a gyári adatokat
a tesztprogik is ludasak a dologban
most nincsen kedvem újrarakni a op. rendszert de kíváncsi lennék rá ha újraraknám milyen eredmények születnének
Aktív témák
Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest