Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RigóZsolesz

tag

Lehet hülyesegnek veszítek, de én ma lenulláztam a coinom packozással. Azért, hogy véletlenül se vegyem komolyan ezt a trágya dombot.. 4db 100k ás packot engedett venni, 0 walkout vagy valamit érő lap. 15db 25k ás pack még bord se 22-23db 5k ás, ennél még a rare lap is ritka volt. :C

Minek erőlködjek egy ilyen... félre sikerült játékkal. Elvileg egy játékkal kikapcsolódni kellene, erre több ideget ettem meg mint bármi mással..
    Szerintem fölösleges sorolnom, a csodás hátrányokat. Sokan leírtátok már. De pl.: péntek 400 pont kellett, hogy wl re regelni tudjak. Mondom ha sikerül az 5 win (div4 szinten). Első 4 mecs Win. Mondom jó ez gyorsan megy, de valahogy sejtettem, hogy túl szép lenne ez. Utána 4 lose, 5. Mecsen első támadásból gólt rugók kilép az ellenfél :C (80 pont végett 1 óra + kellett, mert már felbaszott a játék).

Essen szó a tegnapi wl ről: reggel szinte tökéletes játék menet volt 4/3 win (lehetett volna 4/4 is én kúrtam el elvileg). Na és jöjjön az este (7-2 win), hozzá teszem 1 max 2 ellenfél játszott úgy hogy kicsivel jobbnak bizonyúlt. A maradék mecsen meg annyira tolta az ellenfelet a gép, hogy Mbappe val 16 oson belül középről 2x is finesse shotal kapufát lőtt. Hozzáteszem előtte vagy 80 mecs alatt jó ha 1x volt ilyen. 1:0 ra nyert az ellenfél. (Nem csak a két kapufa volt, sok olyan kihagyott helyzet ami máskor simán megy be).

Nem azt mondom, hogy nem fogok játszani, de így talán nem fog már annyira idegesíteni. Mert célt kitűzni ebbe a moslék játékba nincs értelme én szerintem!

Új hozzászólás Aktív témák