Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
taylorp
üzenetére
44 meccset játszott eddig 53 gólt lőtt és olyan fél tucat gólpassza van. Ahol nyertem ott lőtte a gólokat rendesen, a mesterhármas lazán összejön neki. A WF szerintem annyira nem érezhető, de azért nyilván nem jobbal fogom betekerni 20-25-ről. Nem is ez a gond vele. Sőt nem is vele van a gond, hanem a játékkal. Próbálom "kiélvezni" a lapot, de egyszerűen nem lehet maximálisan mert még mindig arról szól a játék, hogy a 2-es WF-es Inaki és társai gond nélkül, mindent és mindenhonnan, míg egy legendás játékossal szenved az ember, csak mert nem egy túlhájpolt meta retek. És az EA erre épít, azokra a játékosokra akik ezt a lehetőséget lovagolják meg. Sajnos itt tartunk.
Pedig amúgy egy remek lap, ami elé kerül azt kíméletlenül bevágja, feltéve ha a szerverkapcsolat lehetővé teszi, esetleg nem jön valami tipikus EA bug és hasonlók.
Én azt mondom érdemes vele egy próbát tenni, mert tényleg nagyon különleges dolog az, hogy vele játszhatunk, de amíg az EA nem változtat a dolgokon, addig egy Rodrigohoz vagy Inakihoz nem fog felérni egy Puskás, Zidane, Henry stb. Legalábbis nem a játékon belül...
Nem tudom még mi legyen vele, nagyon elszomorít a dolog, de majd látom. Lehet eladom és majd később egy SBC során megszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest