Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete mióta az Ultimate Teamnel kijött egy frissítés minden belépésnél elég érdekes dolgokat prudokált a játék. Az elején az történt, hogy este felraktam a transfer marketre 30 játékost reggelre mind eltűnt és pénzem sem lett, ez annyira nem is érdekelt mert kis értékűek voltak. Másnap lépek be erre 60k coinnak nyoma veszett és a transfer listemen látom, hogy árulok 3db Gomezt 7db Matuidit és még pár játékost, akik sosem voltak meg ekkora már egy kicsit ideges lettem, de sikerült nyitnom egy UCL Rare Manét amitől azért jobb lett a kedvem. A héten még történt pár érdekesség mint például eltűnt 20k coin és 2db Gulácsit árultam aki sose volt meg, mindegyik belépésnél van valami olyan játékos, aki sosem volt meg. Ma is ezt produkálta a játék csak azzal az extrával, hogy az egész csapatom és az összes eladható játékosom (a nem eladhatók megmaradtak) eltűnt és a helyén lett 519k coin (szerintem ha belépek pár óra múlva akkor ennek is nyoma fog veszni), ez nem is lenne baj, csak két játékosom Mané és Aubameyang ér ennyit. Írtam ez EA-nek, kíváncsi leszek a válaszukra, bár semmi jóra nem számítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest