Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slengi
csendes tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Nem a kontrával és a letámadàssal van a bajom hanem hogy màst nem is akarnak játszani. Sablonos igy az egész. Rendesen feldob ha valaki jól játszik még ha ki is kapok. De a meccsek 90 százaléka ping-pong. Nem nyomkodom izombol a gombokat mint egy fogyatékos hogy azonnal visszaszerezzem a lasztit. Ezért vagyok ahol vagyok. Nem azért van nálam sokat a labda mert hátrafelé passzolgatok hanem mert nem kell a gyereknek. Vár a kontrára hogy hibázzak 90 percen keresztül. Inter-Barca majdnem minden meccs. Öreg vagyok,lassu a kezem már a szemem sem a régi plusz nem játszom olyan sokat,nemtom simán a 8embert a 16on belül kicselezni. Ezért nem is nagyok az elvárásaim magammal szemben,csak kicsit lehetne szinesebb a játék. Fifa 98 ota tolom egy-egy év szünettel. De gyerekként én is fanatic voltam ezért megértem a fiatalabb korosztályt. Csak én mellette a focit is imádtam, sztm itt a jatekosok fele soha nem focizott. Ezért van ez a szaladj ki a monitorbol is ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe GARANCIÁS
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest