Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slengi
csendes tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Nem a kontrával és a letámadàssal van a bajom hanem hogy màst nem is akarnak játszani. Sablonos igy az egész. Rendesen feldob ha valaki jól játszik még ha ki is kapok. De a meccsek 90 százaléka ping-pong. Nem nyomkodom izombol a gombokat mint egy fogyatékos hogy azonnal visszaszerezzem a lasztit. Ezért vagyok ahol vagyok. Nem azért van nálam sokat a labda mert hátrafelé passzolgatok hanem mert nem kell a gyereknek. Vár a kontrára hogy hibázzak 90 percen keresztül. Inter-Barca majdnem minden meccs. Öreg vagyok,lassu a kezem már a szemem sem a régi plusz nem játszom olyan sokat,nemtom simán a 8embert a 16on belül kicselezni. Ezért nem is nagyok az elvárásaim magammal szemben,csak kicsit lehetne szinesebb a játék. Fifa 98 ota tolom egy-egy év szünettel. De gyerekként én is fanatic voltam ezért megértem a fiatalabb korosztályt. Csak én mellette a focit is imádtam, sztm itt a jatekosok fele soha nem focizott. Ezért van ez a szaladj ki a monitorbol is ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest