Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Nem vagyok a kontrazas hive, de az is gusztustalan mikor tartogatjak a labdat, huzogatjak hatrafele es mikor rajta vagy nem veszi el, vagy ha elpiszkalod akkor is nala marad vagy visszapattan. En szeretek kipasszolgatva jatszani pl. De kontra is szokott lenni, amikor megunom ezt a hatrafele huzogatast. Es persze akkor nem is beszelek a letamadasrol, mert 80% azzal szerencsetlenkedik, ilyen pressure olyan pressure, erre meg a 4 passzbol a 16snal van a labda taktika jo, mert elhagyjak a postjaikat a vedok. En pl noob vagyok div 3 alja, de az hogy tegnap 6ot vesztettem zsinorba, ma meg 8at nyertem egyet vesztettem, megint nonszensz. Szal arra celzok, tegnap semmi sem ment be, mindent elpasszoltak, elhagytak a postot,minden visszapattant stb. Ma meg normalisan lehetett jatszani. Es semmit nem valtoztattam. Ezzel van itt a fo problema, aztan azzal, hogy a fogyatekosok csak igy ervenyesulnek, hogy szaladnak es visszapattan es gol.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi