Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz WATERDACA #325 üzenetére

A netflixen van próbaidőszak. 1 vagy 3 hónap szóval ingyen megtudod nézni :D

Az EA Play meg azért éri meg mert annyira nem drága(1000ft kb.) és a kedvezmény miatt 2-3 ezer forintot spórolsz a játékon. Ami azt jelenti ha levonod belőle a play árát még akkor is olcsóbban jön ki mint ha nem fizetnél elő. Így kipróbálhatod a 10 óra trialt +ha valaki fifa pontot akar venni akkor az is olcsóbb lesz.

Az EA Play Prot-t meg azért akarják kipróbálni a többiek PC-n, hogy kiderüljön számukra milyen a játék. 15$/hónap ha jól tudom. Ha kiderül, hogy bűnrossz akkor le tudják mondani. Ha meg még is tetszik nekik akkor PC-n 2 hónapon belül szerintem megtudják venni 30$ környékén a játékot.November vége felé azért már szokott lenni leárazás vagy lemezes hasonló áron belőle :D
    Végeredményben a legdrágább kiadást kapják meg 60$-ért.

A 20-ban az első patchet ami befolyásolta a játékmenetet 1.5 hónappal kezdés után kaptuk. Szóval ez a day1 patch dolog ennyiben azért sántít. Addig egyébként imádtam a játékot. :D :D

• toxicjew

addikt

válasz WATERDACA #325 üzenetére

Tudnál mutatni olyan oldalt, ahol 30ért árulják? Akár privátban is. Nem kötekedni akarok, de egyik általam ismert oldal sem adja 40~ alatt. De ha valóban van ilyen oldal és megbízható is, akkor pláne megéri a Prora előfizetni ;) Aki Fifát vesz, az pontosan tudja mibe vág bele (nem az első éve ez Zimminek), nem kerget hiú ábrándokat. Az 1 héttel korábbi kezdés nagy segítség olyan játékosoknak akik nem költenek Fifa pontra, meg úgy egyáltalán, ha nagyon várja már, akkor érthető, hogy hamarabb szeretné elkezdeni :) Plusz az sem biztos, hogy nem próbál ki mást az 1 hónap alatt, biztos van, aki 0-24 ezzel a szarral tolja, de ha magamból indulok ki, én több más játékkal is szívesen játszom és adott esetben kipróbálnék párat az EA Play Pro keretein belül is. Így egyből nem tűnik kidobott pénznek ez a 1 vagy 2x 5000ft. :R

Új hozzászólás Aktív témák